fbpx

Gél lakk alaptanfolyam – most AJÁNDÉK otthoni gél lakk készlettel!

Rövid ismertető a gél lakkozásról
29 990 Ft
bruttó 14 999 Ft Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
TANFOLYAM

ÁPRILIS 1-IG MINDEN MEGVÁSÁROLT GÉL LAKK ALAPTANFOLYAM MELLÉ SPIRIT NAILS THREE STEP GÉL LAKK KÉSZLETET ADUNK AJÁNDÉKBA!

Te is olyan nő vagy, aki mindig megnézi az emberek körmét? Bárki bármit mond, igen is fontosak az ápolt, tiszta és igényes körmök, legyen az lakkozott, mű, natúr, rövid vagy hosszú, a hangsúly az esztétikán és ápoltságon van. Ehhez természetesen kétség sem fér, és ha ezt a tanfolyam érdekel, biztosan szeretnél változtatni körmeid megjelenésén. Az egyszerű körömlakkozás bárki számára elérhető – könnyű és gyors, nem szükséges szakemberhez fordulni, és akár indulás előtt 20 perccel is elkészítheted. Azonban mindennek ára van: lepattog már akár 2-3 nap után, nem bírja jól a mosogatást, kopik, és persze mindenki találkozott már azzal a nem is olyan apró hibával, hogy akár órákkal a felvitele után belenyúl és elmaszatolja. A gél lakkozással ilyen hibák nem történnek! Igaz, több idő, és UV lámpa is szükséges hozzá, azonban akár 2-3 hétig tart, nem pattog, nem kopik és nem tudod elrontani!

Talán ideje lenne egy kézápoló/műkörmös pályára lépni? Nem vagy biztos, hogy az menne-e, meg van –e hozzá a kézügyességed? Kezdd el a legegyszerűbbel, és garantáltan beleszeretsz a szakmába! Ha úgy érzed, neked ennyi elég is, akkor pont a legjobb helyen jársz, hiszen innentől fogva nem kell szakembernél időpontot egyeztetni, sem alkalmazkodni ahhoz, na és ne is beszéljünk arról, ha nincs akkorra időpontod, amikorra szeretnél, és a körmeid már közel 4 hetesek… Ha pedig eddig sem jártál szakemberhez, meg is spórolod az árát! Egy biztos: nem fogod megbánni, hiszen a gél lakk otthon is pillanatok alatt elkészíthető!

diszites

Ha mégis úgy döntenél majd, hogy ebbe az irányba indulnál el, és szívesen tovább fejlesztenéd magad a köröm ápolás, lakkozás, építés területén, akkor pedig várunk majd vissza egy újabb tanfolyamunkra!

A kurzus során elsajátíthatod a köröm felépítését, anatómiáját, előnyeit, köröm zsírtalanításának és tisztításának módját, a gél lakk felvitelét helyes menetét, a lámpa használatát, a köröm ápolását. A tanfolyam tökéletes ajándék magadnak vagy egy barátnődnek, sőt, ha mindketten elvégzitek, tökéletes csajos program lehet a gél lakk otthoni elvégzése, akár egymásét, akár a saját magatokét elkészíteni.

gél_lakk_2

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik érdeklődni a műkörmös/kézápoló szakma iránt, azonban nem biztosak még magukban, így ez a tanfolyam segítségükre lehet a döntés meghozatalában!
  • Akik megunták a körömlakkozással járó felelősséget, és inkább valami hosszabb távú, esztétikusabb megoldást szeretnének körmeik szépségéért
  • Akik szívesen kipróbálnák kézügyességüket
  • Azoknak, akik szívesen meglepnék barátnőiket is egy ilyen „csajos estével”

csajos program

 

Mi szükséges az elvégzéséhez?

three_one_step

 

Hallgatói visszajelzések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés. Legyél Te az első! :-)

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás