fbpx

Gél lakk alaptanfolyam – AJÁNDÉK otthoni gél lakk készlettel!

Tanuld meg a gél lakkozás alapjait otthonodban!
bruttó 14 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Mindent megtanít, ami szükséges és többet!

Többet adott, mint reméltem. Sok kép és bónusz videók is vannak benne (masszázs, henna, díszítés stb) szóval szuper. A gél lakk készletek pedig nagyon jó minőségűek, alig várom, hogy kipróbáljam a többi színt!!
Farkas Eszter

Hasznos és élvezetes volt, köszönöm!

A karantén alatt nem dolgozott a körmösöm, ezért magamnak kezdtem el megcsinálni a körmeimet. Örülök, hogy rátaláltam erre a képzésre, nagyon hasznos volt, megtanultam biztonságosan elkészíteni és eltávolítani a gél lakkot!
Ingrid

Imádtuk! :)

Nővéremmel együtt végeztük el a tanfolyamot az 1+1 akcióban. Amellett, hogy jól szórakoztunk, mostantól egymásnak és anyukánknak is megtudjuk csinálni a lakkozást. A lakkok tartósak és gyönyörűek, a kis csomag amit kaptunk pedig utazásokra is magunkkal tudjuk vinni! :) Köszönjük szépen!
Brigi és Betty

Gél lakk alaptanfolyam – Út a saját műkörmös szalon felé

Te is olyan nő vagy, aki mindig megnézi az emberek körmét? Bárki bármit mond, igenis fontosak az ápolt, tiszta és igényes körmök, legyen az lakkozott, mű, natúr, rövid vagy hosszú, a hangsúly az esztétikán és ápoltságon van. Ehhez természetesen kétség sem fér, és ha ezt a tanfolyam érdekel, biztosan szeretnél változtatni körmeid megjelenésén. Az egyszerű körömlakkozás bárki számára elérhető. Könnyű és gyors, nem szükséges szakemberhez fordulni, és akár indulás előtt 20 perccel is elkészítheted. Azonban mindennek ára van: lepattog már akár 2-3 nap után, nem bírja jól a mosogatást, kopik. Persze mindenki találkozott már azzal a nem is olyan apró hibával, hogy akár órákkal a felvitele után belenyúl és elmaszatolja. A gél lakkozással ilyen hibák nem történnek! Igaz, több idő, és UV lámpa is szükséges hozzá, azonban akár 2-3 hétig tart, nem pattog, nem kopik és nem tudod elrontani!

MINDEN MEGVÁSÁROLT GÉL LAKK ALAPTANFOLYAM MELLÉ SPIRIT NAILS THREE STEP GÉL LAKK KÉSZLETET ADUNK AJÁNDÉKBA, MELYET PARTNERÜNK KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGI CÍMRE SZÁLLÍT!

 

Szívesen lennél hivatalos műkörmös szakember?

Talán ideje lenne egy kézápoló/műkörmös pályára lépni? Nem vagy biztos, hogy az menne-e, megvan –e hozzá a kézügyességed? Kezdd a legegyszerűbbel, és garantáltan beleszeretsz a szakmába! Ha úgy érzed, neked ennyi elég is, akkor pont a legjobb helyen jársz, hiszen innentől fogva nem kell szakembernél időpontot egyeztetni, sem alkalmazkodni ahhoz. Na és ne is beszéljünk arról, ha nincs akkorra időpontod, amikorra szeretnél, és a körmeid már közel 4 hetesek… Ha pedig eddig sem jártál szakemberhez, meg is spórolod az árát! Egy biztos: nem fogod megbánni, hiszen a gél lakk otthon is pillanatok alatt elkészíthető!

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

A gél lakk alaptanfolyam során elsajátíthatod a köröm felépítését, anatómiáját, előnyeit, köröm zsírtalanításának és tisztításának módját, a gél lakk felvitelének helyes menetét, a lámpa használatát, a köröm ápolását. A tanfolyam tökéletes ajándék magadnak vagy egy barátnődnek, sőt, ha mindketten elvégzitek, tökéletes csajos program lehet a gél lakk otthoni elvégzése, akár egymásét, akár a saját magatokét elkészíteni.

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a Gél Lakk Alaptanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akik érdeklődnek a műkörmös/kézápoló szakma iránt, azonban nem biztosak még magukban, így ez a tanfolyam segítségükre lehet a döntés meghozatalában!
 • Akik megunták a körömlakkozással járó felelősséget, és inkább valami hosszabb távú, esztétikusabb megoldást szeretnének körmeik szépségéért.
 • Akik szívesen kipróbálnák kézügyességüket.
 • Azoknak, akik szívesen meglepnék barátnőiket is egy ilyen „csajos estével”.

 

gel-lakk-alaptanfolyam

 

Mi szükséges a Gél Lakk Alaptanfolyam elvégzéséhez?

 

three_one_step

 

Milyen képzéssel egészítheted ki a tudásod?

Amennyiben ezek után szeretnél részletesebben megismerkedni a műköröm díszítés rejtelmeivel, akkor ráépülő képzésként szívesen ajánljuk a Műköröm díszítő kurzust is. Ez szintén egy rövid tanfolyam, és elvégzése már előfeltételhez között, hiszen már tisztában kell lenned a műkörömépítés rejtelmeivel, így műkörmös végzettség megléte kötelező. Ha a cél egy teljesen átfogó oktatás, melynek köszönhetően szakképesítést szerezhetsz, akkor Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyam egy részletes, elméleti és gyakorlati részből álló tanfolyam, amelyet még 2020-ban rövid időn belül elvégezhetsz.

Az online tanfolyam előnye, hogy “egyéni tanrendben”, otthon tanulhatsz, amikor időd engedi. Egy nap alatt többet is választhatsz, így elérhetővé válik az a cél, hogy több szakmát sajátítasz el rövid idő alatt. Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. tanfolyamai személyes kapcsolatot igényelnek. A képzési helyszínek azonban országosan, több mint 30 nagyvárosban megtalálhatóak (Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Kaposvár stb), amelyet ki tudsz választani az oldalukon.

 

Hasonló tanfolyam

Manikűr tanfolyam – Ajándék Japán Manikűr Készlettel!

 

A tanfolyam moduljai

 1. Bevezetés a gél lakkozás világába
  a. Bevezetés
  b. Tippek, trükkök
 2. Three step gél lakk készlet
  a. A Three Step gél lakk készlet tartalma
  b. A Three Step gél lakk készlet termékeinek ismertetése
  c. Kézmosás, fertőtlenítés
  d. Manikűrözés körültekintően
  e. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása
  f. Az alapréteg felvitele
  g. A szín felvitele
  h. A fényzselé felvitele
  i. A bőr ápolása
 3. One Step gél lakk készlet
  a. A One step gél lakk készlet tartalma
  b. A One step gél lakk készlet termékeinek ismertetése
  c. Manikűrözés körültekintően
  d. A természetes körömlemez formázása, reszelése, zsírtalanítása
  e. A One step gél lakk szín felvitele
  f. A gél lakk eltávolítása
 4. Díszítés tippek, bónusz videók
  a. Csillámporos körömdíszítés
  b. Akril festés
  c. Henna festés
  d. Paraffinos ápolás
  e. Tippek, trükkök
  f. Kézmasszázs
  e. Teszt

Hallgatói visszajelzések

Szuper volt!

Rated 5 out of 5
2020.07.20.

Nagyon tetszett a tanfolyam, nagyon jó a felépítése. Az ajándék készletnek nagyon örültem, köszönöm szépen!! 🙂

Csík Noémi

Mindent megtanít, ami szükséges és többet!

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Többet adott, mint reméltem. Sok kép és bónusz videók is vannak benne (masszázs, henna, díszítés stb) szóval szuper. A gél lakk készletek pedig nagyon jó minőségűek, alig várom, hogy kipróbáljam a többi színt!!

Eszter Farkas
fulop-alexandra

Fülöp Alexandra

Emlékszem amikor még a műkörmös asztal másik oldalán ültem, a vendégek táborát erősítve. Ámulattal figyeltem a körmösöm mozdulatait, és büszkén viseltem a csodás végeredményt. Akkoriban még álmomban sem hittem volna hogy egyszer én fogom mások kezét megszépíteni. Szerettem volna elsajátítani a szakma fortélyait, így elvégeztem egy tanúsítványt adó Kézapoló, és műkörömépítő tanfolyamot. Majd itthon, főállás mellett gyakoroltam a szakmát, és folyamatosan bővítettem az ismereteimet. Úgy éreztem megtaláltam azt, amivel életem végéig foglalkozni szeretnék. Ezt követően elvégeztem a Kézápoló, és műkörömépítő OKJ képzést. Első utam egy továbbképzés volt, ahol az oktatóm felkészített a szalon munkára. Gyakorlások sora vette kezdetét, majd elérkezettnek láttam az időt, és a kereskedelmet hátrahagyva, szerencsét próbáltam egy szépségszalonban. A munka mellett folyamatosan fejlesztettem, és a mai napig is fejlesztem magam, hogy lépést tudjak tartani az újdonságokkal. Fontos számomra hogy naprakész legyek a díszítések terén is. Szeretek újdonságokat kipróbálni, és kísérletezni. A munkám a hobbim, és a szenvedélyem is egyben.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!