Rólunk

the-bright-academy-csapat

A The Bright Academyről

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt.

Nagy öröm számunkra, hogy egy év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.

“A The Bright Academy ötlete 2018-ban született meg, amikor azon gondolkodtam, hogy teremthetnénk egy termékenyebb közeget a fejlődésre, tanulásra, önmegvalósításra Magyarországon.

 Amiket hiányoltam:

 • Lépést tartani az új vagy fejlődő szakmákkal és technológiákkal.
 • Motiváló közösségek, ahol tudjuk, hogy “mindenkinek jut elég”.
 • Valóban keresett és naprakész témák, tananyagok elérhetősége itthon, barátságos áron.
 • Konstruktív hozzáállással rendelkező tanárok, oktatók, akik értik, hogy mind jók vagyunk valamiben, és nem szükséges mindenben jónak lenni.
 • Olyan közeg, ahol lehet hibázni, hiszen máshogy nem születhet innováció, nem folyik szabadon a kreativitás és nehéz megtalálni, mit is szeretünk csinálni igazán.

Nekem nem ezek voltak a tapasztalataim, amikor iskolába jártam.

Azt éreztem, kell lennie egy megoldásnak, ami több, jobb, frissebb lehetőségeket hoz és mindenki számára elérhetővé teszi a remote (otthonról végezhető) munka lehetőségét. Nem kell többé külföldre költözni jobb opciókat kutatva, és nem kell olyan munkahelyekre kényszeríteni magunkat, ami nem emel minket, és ahol lehetetlen kiteljesedni.”– Ronga Lilla, a The Bright Academy alapítója

Célunk tehát, hogy magyar nyelven, mindenki számára elérhetővé tegyünk olyan online kurzusokat, melyek globálisan keresettek, hiányszakmáknak számítanak, távmunka végzéséhez szükséges tudást adnak, segítenek a karrierváltásban, és egy boldogabb, fenntarthatóbb élet kialakításához nyújtanak segítséget.

Ismerd meg a The Bright Academy családi vállalkozásának inspiráló történetét! A részletekért kattints IDE.

Oktatóink

A The Bright Academy weboldalán található tanfolyamokat kizárólag az adott szakmában több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze, hogy oktatóként elméleti és gyakorlati tudásukat online tanfolyam formájában átadhassák. A The Bright Academy kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy értékes tudást és magas színvonalú tanulási élményt nyújtson mindenki számára.

Szakterületükön elismert oktatók által összeállított változatos online képzéseink saját tempóban, akár okostelefonról elvégezhetőek. Ezt követően certifikátot adunk magyar, angol és német nyelven, mely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését.

The Bright Heart - Jótékonysági kampányaink

A The Bright Academy a valóban használható tudás adása mellett elkötelezett a környezete segítésében és az oktatás támogatásában is. Szívügyünk a fenntarthatóság, ezért ingyenesen elérhető, tudatos életmóddal kapcsolatos tananyagokkal igyekszünk segítséget nyújtani a téma iránt érdeklődőknek.

Ezen felül minden eladott kurzus után egy fát ültetünk a Eden Reforestation Projects céggel együttműködve, ezzel is támogatva Földünk újraerdősítését. 2020-ban több mint 7400 fát ültettünk globálisan.

2020-ban három nagyobb jótékonysági kampányt is indítottunk, melynek keretében a vásárlásokból származó bevétel 5-10%-át ajánlottuk fel jótékony célra. Év közben az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvánnyal, illetve az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve itthon gyermekotthonok, gyermekkórházak, anyaotthonok, rászoruló családok, köznevelési intézmények és egészségügyi dolgozók, nemzetközi szinten pedig válságövezetben élők segítését tűztük ki célul. A két jótékonysági kampány lehetővé tette, hogy 2000 db szappannal, több mint 300 arcmaszkkal, és 1000, a pandémia miatt elmaradt védőoltás pótlásával tudtuk segíteni a legkiszolgáltatottabb gyerekeket, ezenkívül pedig hozzájárultunk 2000 hátrányos helyzetű gyermek iskolatáskájának megtöltéséhez. Karácsonykor a Tetovált Állatmentők munkáját támogattuk, akik mentett állatok gyógykezelésére, ellátására, rehabilitációjára fordították az adomány összegét.

2021-ben az Egyszülős Központtal együttműködve segítettünk olyan rászoruló egyszülős családok számára, ahol az iskolakezdés komoly anyagi megterhelést jelent. Jótékonysági tanfolyam akciónkból származó adománygyűjtésünk eredményeképpen 100 egyszülős család számára tettük gondtalanná az iskolakezdést!

Mit kapsz egy tanfolyam megvásárlásával?

 • Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
 • Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
 • Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
 • Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
 • Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
 • Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
 • A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
 • Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.

Csatlakozz te is a The Bright Academy dinamikusan fejlődő hallgatói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást Magyarországon!

Sajtó megjelenéseink

Fejlesztések, tervek, célok

A közeljövőben számos fejlesztést tervezünk eszközölni, mind a platformunkon, mind a tanfolyamainkban. Így szeretnénk továbbra is biztosítani a stabil, folyamatosan erősödő hátteret azoknak, akik akár magukon, akár karriejükön dolgozva, felelősséget vállalnak az életükért. 

“Rengeteg új tanfolyam, ingyenes tananyag, érték-orientált cikk, videó és podcast anyag várható 2021-ben is. Nagyon izgatottak vagyunk a további fejlesztésekkel kapcsolatban, amit az új platformokon mutatunk be idén. Ingyenes workshopokkal tervezünk egy újabb értékes szálat bevezetni a vállalkozásba, várunk mindenkit szeretettel.”

“Fektess magadba és folyamatosan fejleszd a tudásod. Rengeteg szakembert találni ezekben a témákban, ám kevés az igazán képzett és naprakész köztük. Folyamatosan változik az online világ, érdemes lépést tartani.

Emellett a kommunikációs és üzletkötési készségek fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint a kiválaszott szakmánk elsajátítása. Asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, önfejlesztés, mind keresett témák.

Sokat tud segíteni, ha van kihez fordulni. Csatlakozz inspiráló csoportokhoz, közösségekhez, ismerkedj olyan emberekkel, akiktől tanulhatsz, kérdezhetsz, de ne hasonlítsd magad másokhoz, ez a te utad. :)” – Ronga Lilla

Inspirációkért látogass el közösségi média oldalainkra

Partnereink

egyszulos-kozpont-logo