Vállalati képzések

vallalati-kepzesek

The Bright Academy online képzések vállalatok számára

Fejleszteni szeretnéd a vállalkozásodat és a munkavállalókat? Növelni szeretnéd vállalkozásod versenyképességét? Esetleg olyan online képzési csomagot keresel, ami felfrissíti és naprakészen tartja a munkavállalók szakmai tudását? Egyedi vállalati képzések a The Bright Academynél!

Folyamatosan bővülő képzési palettánk elismert és gyakorlott szakemberek kurzusaiból áll össze, az éppen aktuális online trendekkel és kereslettel lépést tartva! Célunk, hogy a személyre szabott csomagajánlatainkkal valóban használható tudást adjunk vállalkozásod és munkavállalóid számára!

Miért fontos a vállalaton belüli képzés?

Mivel az utóbbi évtizedekben magas volt a szakképzett munkaerő kiáramlása, így a cégen belüli képzés értéke jelentősen megnőtt. A céges képzés azért is kap kiemelt figyelmet, mert mind a munkaerő mind a munkaadó számára win – win helyzetet teremt. Az élethosszig tartó képzés biztosítása egyre fontosabb a fiatal munkaerő számára. A The Bright Academy által biztosított képzési program egyedi lehetőség kis és nagyobb cégek számára is. Szívesen alkalmazkodunk a megrendelő elképezéseihez, ha van egyedi kérés egy – egy képzés esetében. Ha szeretnéd növelni a vállalatod versenyképességét és motiválni a munkavállalókat, akkor az online képzés tökéletes választás.

A fizetésen túl

A képzés, egy olyan extra juttatás, ami ma is fontos szempont egy vállalat életében. Ha a munkavállaló úgy érzi, hogy munkájában lehetőség nyílik arra, hogy sikeres legyen és számára és a cég számára is megfelelő eredményeket érjen el, az csökkenti a fluktuáció lehetőségét. A szakképzett munkaerő hiánya, sok esetben sújtja a vállalati szférát. Ha úgy érzi a munkavállaló, hogy a tréningek segítik abban, hogy jelentős eredményeket érjen el, a mindennapi munkájában még jobb lesz, és kap egyfajta belső motivációt.

A The Bright Academy képzések elismert szakemberek képzései, melyek elméleti tudás mellett gyakorlati készségeket is fejlesztenek a képzésre beiratkozók között. Célunk, hogy a munkavállalók az adott képzés alatt megtanultakat a munkájuk során, szinte azonnal kamatoztatni tudják. Emellett több vállalati kérdőív, amely a dolgozók elégedettségével foglalkozott kimutatta, hogy az üzleti célú képzések nagy népszerűségnek örvendenek. A munkaerő megszerzése mellett a megtartásuk is kulcsfontosságú lett, ebben segítenek a képzések és a vállalaton belüli oktatás.

Egyedi képzések, kedvező csomagajánlatok

A The Bright Academy képzési portfóliója speciális képzéseket kínál. Célunk a szakmai segítségnyújtás, olyan tréningek, képzések, egyedi csomagok összeállítása, mely az általános célokon túl is segítséget adhat. Képzéseink naprakészek és magas minőségűek, mindegyik hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez. A megrendelő számára, igény esetén egyedi csomagok is rendelhetőek a résztvevők számára.

Miért egyedülálló a The Bright Academy képzési portfóliója?

The Bright Academy célja, hogy minden egyéni képzési igénynek megfeleljen, hiszen online képzéseinket eddig az aktuális piaci igényekhez igazítottuk, mind forma, mind tartalom szempontjából. Nyitottak vagyunk akár vezetői és egyéni képzések szervezésére is. Képzési csomagajánlataink olyan online képzésekből állnak, melyek az oktatók által összeállított szakmai anyagokon alapszanak. Online képzéseink nem igényelnek személyes jelenlétet, tehát a koronavírus járvány alatt a lehető legjobb és legkézenfekvőbb megoldás. Felhasználóbarát felületünk különleges képzési lehetőséget biztosít, melynek során akár a home office kényelméből is tanulhat a munkavállaló.

További kérdése van hozzánk? Keressen minket e-mail formájában, illetve telefonon. Szívesen segítünk!

Mit tartalmaznak céges csomagajánlataink?

 • Elismert szakemberek kurzusai
 • 3 nyelven elérhető certifikát 
 • Szakmai tanácsadás
 • Folyamatos utánkövetés

Miért érdemes a The Bright Academy vállalati képzéseit választanod?

 • Felhasználóbarát oktatási felület
 • Bármilyen eszközről elérhető online rendszer
 • Videó és írott anyag alapú kurzusok
 • Végtelenszer visszanézhető tananyagok
 • Modulonként tudásfelmérés
 • Magyar, angol és német nyelvű certifikát
 • Szakmai segítségnyújtás
 • Személyre szabott tanácsadás
 • Költséghatékonyság
 • Könnyű időbeosztás
 • Tudásbővítő és tudásfrissítő szakmai kurzusok
 • Lényegre törő tananyagok
 • Folyamatosan bővülő kínálat a legújabb trendeknek megfelelően
vallalati-kepzesek

Legkeresettebb vállalati online kurzusaink

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen, hogy megismerhesd vállalkozások számára kialakított kedvezményes csomagajánlataink egyikét!