Gyakran ismételt kérdések

Ha már megtaláltad az ideális tanfolyamot és szeretnéd elvégezni, akkor a “Beiratkozom” gombra kattintva megkezdheteted a regisztrációt. A következő lépésben egy új oldalra irányítunk, ahol látni fogod a tanfolyam végleges összegét, illetve megadhatod regisztrációs és fizetési adataidat. Az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadása után beiratkozhatsz a tanfolyamra.

Természetesen azonnal! Ingyenes tanfolyam esetén egy egyszerű regisztráció, illetve belépés után el is kezdheted a kiválasztott tanfolyamot. A nem ingyenes tanfolyamokat a regisztráció, illetve a kifizetés után máris elkezdheted.

A The Bright Academy-ben arra törekszünk, hogy valóban használható tudást nyújtsunk tanulóink számára. Hiányszakmákra és távmunkákra specializált képzéseinken szeretnénk lehetőséget adni a fejlődésre, és segítséget nyújtani a karrierváltásban. A jelenleg elérhető, folyamatosan bővülő tanfolyamaink kínálatát az Online tanfolyamok oldalon láthatod.

A tanfolyamoknál modulzáró vizsgákkal fogsz találkozni. Minden modul után látsz egy 10 kérdésből álló kvízt, amely sikeres megoldása után mehetsz tovább a következő modulra.

Vannak olyan tanfolyamaink, ahol a teljes kurzus anyagának elolvasása után találkozol írásbeli kvíz kérdésekkel. Ezeket sikeresen megoldva kapod meg a tanfolyam elvégzéséről szóló certifikátot.

Az oldalon banki átutalással vagy online fizetéssel tudod megvásárolni a kívánt kurzust. A fizetés teljesítéséről a megadott email címedre küldünk számlát.

Ha valamilyen problémád akadt, segítségre van szükséged, esetleg észrevételed lenne, nyugodtan keress minket az [email protected] email címen. Kollégánk rövid időn belül válaszolni fog!

Kurzusaink számát folyamatosan bővítjük, így a “Hamarosan” fülön található kurzusok rövid időn belül felkerülnek a weboldalra.

A beiratkozás után azonnal. Tanfolyamaink nincsenek időhöz, vagy dátumhoz kötve. Bármikor elkezdheted amint beiratkoztál és az átutalás / fizetés sikeres volt. Az online tanfolyam a te tulajdonod lesz és örökké elérhető is marad számodra.