Oktatóink

A The Bright Academy weboldalán található tanfolyamokat kizárólag az adott szakmában több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze, hogy oktatóként elméleti és gyakorlati tudásukat online tanfolyam formájában átadhassák. A The Bright Academy kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy értékes tudást és magas színvonalú tanulási élményt nyújtson mindenki számára.
magyarvari-szilvia

Magyarvári Szilvi

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS
Dietetikus, táplálkozástudományi szakember és egy három éves kisfiú boldog anyukája vagyok.  Diplomáimat a Semmelweis Egyetemen szereztem, 2014-ben és 2016-ban. Azóta már gyökeresen megváltozott a véleményem arról, mi az, amit egészségesnek tartok, köszönhetően az új kutatásoknak. Kisfiam születése is nagy hatással volt értékrendemre és olyan kérdéseket is feltettem magamnak régi szokásaimmal kapcsolatban, amikkel azelőtt sosem foglalkoztam.

Mészáros Bence

ADOBE PREMIERE PRO TANFOLYAM KEZDŐKNEK
Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát.  Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is.  Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.
magyarvari-szilvia

Magyarvári Szilvi

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS

Dietetikus, táplálkozástudományi szakember és egy három éves kisfiú boldog anyukája vagyok. 

Diplomáimat a Semmelweis Egyetemen szereztem, 2014-ben és 2016-ban. Azóta már gyökeresen megváltozott a véleményem arról, mi az, amit egészségesnek tartok, köszönhetően az új kutatásoknak.

Kisfiam születése is nagy hatással volt értékrendemre és olyan kérdéseket is feltettem magamnak régi szokásaimmal kapcsolatban, amikkel azelőtt sosem foglalkoztam.

Mészáros Bence

ADOBE PREMIER PRO TANFOLYAM KEZDŐKNEK

Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát. 

Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is. 

Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.

toth-gergely-nikolett

Tóth-Gergely Nikolett

FOTÓS TANFOLYAM KEZDŐ FOTOGRÁFUSOK SZÁMÁRA
Életem első találkozása a fotográfiával a gyerekkoromhoz köthető. Akkoriban még nem éreztem, hogy ez lesz az én utam és nem gondoltam, hogy később ezt a szakmát fogom választani hivatásomként.  Aztán felnőttként elkezdtem beleásni magam komolyabban is a fotózásba.  Három éve foglalkozom tudatos képalkotással. A tudás, az elmélet megkapható szinte bárhonnan, de a gyakorlat szerzése ebben a szakmában elengedhetetlen.  Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy az évek során megszerzett szakmai tapasztalataimat, tanácsaimat valamint tudásanyagot rendszerezzem és egyúttal átadjam másoknak.
fekecs-krisztina

Fekecs Krisztina

VIRTUÁLIS ASSZISZTENS KÉPZÉS
Fekecs Krisztina vagyok, 46 évvel ezelőtt születtem Keszthelyen, Hévízen nőttem fel, tehát sokáig a turizmusról szólt az életem.  Nem hiszek a meg nem érdemelt szerencsében, de abban igen, hogy ha kitartóan dolgozol a célodért, akkor eljön az a nap, amikor a szerencse is melléd szegődik.  Amikor Olaszországba érkeztem a Ferrari-ban kaptam munkát, szóval a szállodákat autókra cseréltem, és egy teljesen új világba csöppentem. Igazgatói asszisztensként dolgoztam, gyermekem születése után pedig beindítottam a saját VA vállalkozásomat.  Azóta eltelt már négy év, és a KRYVA gyakorlatilag a harmadik gyerekünk. Képzeld el a Te saját vállalkozásodat, amit a segítségemmel, de a saját erődből építesz majd fel!
toth-gergely-nikolett

Tóth-Gergely Nikolett

FOTÓS TANFOLYAM KEZDŐ FOTOGRÁFUSOK SZÁMÁRA

Életem első találkozása a fotográfiával a gyerekkoromhoz köthető. Akkoriban még nem éreztem, hogy ez lesz az én utam és nem gondoltam, hogy később ezt a szakmát fogom választani hivatásomként. 

Aztán felnőttként elkezdtem beleásni magam komolyabban is a fotózásba.  Három éve foglalkozom tudatos képalkotással. A tudás, az elmélet megkapható szinte bárhonnan, de a gyakorlat szerzése ebben a szakmában elengedhetetlen. 

Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy az évek során megszerzett szakmai tapasztalataimat, tanácsaimat valamint tudásanyagot rendszerezzem és egyúttal átadjam másoknak.

fekecs-krisztina

Fekecs Krisztina

VIRTUÁLIS ASSZISZTENS KÉPZÉS

Fekecs Krisztina vagyok, 46 évvel ezelőtt születtem Keszthelyen, Hévízen nőttem fel, tehát sokáig a turizmusról szólt az életem. 

Nem hiszek a meg nem érdemelt szerencsében, de abban igen, hogy ha kitartóan dolgozol a célodért, akkor eljön az a nap, amikor a szerencse is melléd szegődik. 

Amikor Olaszországba érkeztem a Ferrari-ban kaptam munkát, szóval a szállodákat autókra cseréltem, és egy teljesen új világba csöppentem. Igazgatói asszisztensként dolgoztam, gyermekem születése után pedig beindítottam a saját VA vállalkozásomat. 

Azóta eltelt már négy év, és a KRYVA gyakorlatilag a harmadik gyerekünk.
Képzeld el a Te saját vállalkozásodat, amit a segítségemmel, de a saját erődből építesz majd fel!

mozsi-krisztian

Mózsi Krisztián

JAVA PROGRAMOZÁS TANFOLYAM KEZDŐKNEK
Pályafutásomat a Java nyelvvel kezdtem, egy közepes nagyságú, kiváló tudású csapatban. Az évek során rengeteg izgalmas projekthez volt szerencsém, amit egytől egyig sikerrel zártunk, különböző nyelveket és technológiákat használva. Jelenleg senior Java fejlesztőként dolgozok, szabadúszó, egyéni vállalkozói formában - így élvezhetem a távmunka és a saját időbeosztás előnyeit. Az oktatással 2016-ban kezdtem foglalkozni, az ELTE Informatikai Karán tartok programozás kurzusokat. A legfőbb motivációm a szakma szépségeinek, alapjainak, és szeretetének átadása, valamint mindig nagy hangsúlyt fektettem a legújabb, legfejlettebb technológiák elsajátítására, oktatására. A célom az, hogy megmutassam, bárkiből lehet szoftverfejlesztő, aki eléggé motivált és fogékony a digitális világ megismerésére. Hiszem, hogy a jövőben a frontális egyetemi oktatás helyét átveszik az otthon is végezhető, online kurzusok.
fulop-alexandra

Fülöp Alexandra

GÉL LAKK ALAPTANFOLYAM
Emlékszem amikor még a műkörmös asztal másik oldalán ültem, a vendégek táborát erősítve. Ámulattal figyeltem a körmösöm mozdulatait, és büszkén viseltem a csodás végeredményt. Akkoriban még álmomban sem hittem volna hogy egyszer én fogom mások kezét megszépíteni. Szerettem volna elsajátítani a szakma fortélyait, így elvégeztem egy tanúsítványt adó Kézapoló, és műkörömépítő tanfolyamot. Majd itthon, főállás mellett gyakoroltam a szakmát, és folyamatosan bővítettem az ismereteimet. Úgy éreztem megtaláltam azt, amivel életem végéig foglalkozni szeretnék.  Ezt követően elvégeztem a Kézápoló, és műkörömépítő OKJ képzést.  Első utam egy továbbképzés volt, ahol az oktatóm felkészített a szalon munkára. Gyakorlások sora vette kezdetét, majd elérkezettnek láttam az időt, és a kereskedelmet hátrahagyva, szerencsét próbáltam egy szépségszalonban. A munka mellett folyamatosan fejlesztettem, és a mai napig is fejlesztem magam, hogy lépést tudjak tartani az újdonságokkal. Fontos számomra hogy naprakész legyek a díszítések terén is. Szeretek újdonságokat kipróbálni, és kísérletezni.  A munkám a hobbim, és a szenvedélyem is egyben.
mozsi-krisztian

Mózsi Krisztián

JAVA PROGRAMOZÁS TANFOLYAM KEZDŐKNEK

Pályafutásomat a Java nyelvvel kezdtem, egy közepes nagyságú, kiváló tudású csapatban. Az évek során rengeteg izgalmas projekthez volt szerencsém, amit egytől egyig sikerrel zártunk, különböző nyelveket és technológiákat használva. Jelenleg senior Java fejlesztőként dolgozok, szabadúszó, egyéni vállalkozói formában – így élvezhetem a távmunka és a saját időbeosztás előnyeit.

Az oktatással 2016-ban kezdtem foglalkozni, az ELTE Informatikai Karán tartok programozás kurzusokat. A legfőbb motivációm a szakma szépségeinek, alapjainak, és szeretetének átadása, valamint mindig nagy hangsúlyt fektettem a legújabb, legfejlettebb technológiák elsajátítására, oktatására. A célom az, hogy megmutassam, bárkiből lehet szoftverfejlesztő, aki eléggé motivált és fogékony a digitális világ megismerésére. Hiszem, hogy a jövőben a frontális egyetemi oktatás helyét átveszik az otthon is végezhető, online kurzusok.

fulop-alexandra

Fülöp Alexandra

GÉL LAKK ALAPTANFOLYAM

Emlékszem amikor még a műkörmös asztal másik oldalán ültem, a vendégek táborát erősítve. Ámulattal figyeltem a körmösöm mozdulatait, és büszkén viseltem a csodás végeredményt. Akkoriban még álmomban sem hittem volna hogy egyszer én fogom mások kezét megszépíteni.

Szerettem volna elsajátítani a szakma fortélyait, így elvégeztem egy tanúsítványt adó Kézapoló, és műkörömépítő tanfolyamot. Majd itthon, főállás mellett gyakoroltam a szakmát, és folyamatosan bővítettem az ismereteimet. Úgy éreztem megtaláltam azt, amivel életem végéig foglalkozni szeretnék. 

Ezt követően elvégeztem a Kézápoló, és műkörömépítő OKJ képzést. 

Első utam egy továbbképzés volt, ahol az oktatóm felkészített a szalon munkára. Gyakorlások sora vette kezdetét, majd elérkezettnek láttam az időt, és a kereskedelmet hátrahagyva, szerencsét próbáltam egy szépségszalonban.

A munka mellett folyamatosan fejlesztettem, és a mai napig is fejlesztem magam, hogy lépést tudjak tartani az újdonságokkal. Fontos számomra hogy naprakész legyek a díszítések terén is. Szeretek újdonságokat kipróbálni, és kísérletezni. 

A munkám a hobbim, és a szenvedélyem is egyben.

miklos-kata

Miklós Kata

OFFICE JÓGA TANFOLYAM
13 év jóga gyakorlás után, a szenvedély hivatássá is vált. A jóga mellett 8 évig jazz balettoztam és pilateseztem, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy megértsem mennyire fontos a tudatos mozgáskultúra.  12 év irodai munka után, GYES alatt döntöttem úgy, hogy hivatalos jógaoktatóként szeretném tudásommal támogatni azokat, akik szeretnék a jóga pozitív hatásait megtapasztalni.  Az Office jóga az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak napi 8-9 órás ülőmunkának.  Legfontosabb célom is az, hogy óráimmal fejlesszem vendégeim testtudatát. Értsék, érezzék, ne csak csinálják a jógapózokat.  A jóga számomra egy olyan csodálatos eszköz, amely utat mutat az egyensúly megteremtésében az élet minden területén.
pekary-dorottya

Pekáry Dorottya

COACH KÉPZÉS
2016-ban tettem sikeres záróvizsgát az International Association of Coaching (IAC Coaching) budapesti iskolájának coach-és trénerképzésén, és azóta is folyamatosan képzem magam. Mára felépített coaching praxisom van és örömmel tölt el, hogy végre a hivatásomnak élhetek. Nagy lelkesedéssel adom át neked a tudásom!
miklos-kata

Miklós Kata

OFFICE JÓGA TANFOLYAM

13 év jóga gyakorlás után, a szenvedély hivatássá is vált. A jóga mellett 8 évig jazz balettoztam és pilateseztem, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy megértsem mennyire fontos a tudatos mozgáskultúra. 

12 év irodai munka után, GYES alatt döntöttem úgy, hogy hivatalos jógaoktatóként szeretném tudásommal támogatni azokat, akik szeretnék a jóga pozitív hatásait megtapasztalni. 

Az Office jóga az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak napi 8-9 órás ülőmunkának. 

Legfontosabb célom is az, hogy óráimmal fejlesszem vendégeim testtudatát. Értsék, érezzék, ne csak csinálják a jógapózokat. 

A jóga számomra egy olyan csodálatos eszköz, amely utat mutat az egyensúly megteremtésében az élet minden területén.

pekary-dorottya

Pekáry Dorottya

COACH KÉPZÉS

2016-ban tettem sikeres záróvizsgát az International Association of Coaching (IAC Coaching) budapesti iskolájának coach-és trénerképzésén, és azóta is folyamatosan képzem magam. Mára felépített coaching praxisom van és örömmel tölt el, hogy végre a hivatásomnak élhetek. Nagy lelkesedéssel adom át neked a tudásom!

sujbert-vivien

Sujbert Vivien

SEO – KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ONLINE TANFOLYAM
2017 óta segítek cégeknek márkaépítésben és hatékony online marketing stratégia kiépítésében. Ez magában foglalja a keresőoptimalizálást, szövegírást, weboldalépítést, hirdetési kampányokat és social media kampányokat is egyaránt. Szenvedélyem különböző kultúrák és embertípusok megismerése - munkámban is ez motivál.
papp-attila

Papp Attila

MASSZÁZS TANFOLYAM
29 éves gyógymasszőr, a Melange Massage tulajdonosa. Lassan 8 éve kezdtem pályafutásomat thai masszázs elsajátításával, azután lettem gyógymasszőr egy 2 éves képzés által. Több helyen is megfordultam masszőrként már. Svédországban is dolgoztam egy Spa-ban, ahol sokat tanultam mind masszázsról, mind vendégekkel való bánásmódról. Célom egy olyan környezetet kialakítani vendégeim számára, ahol minőségi pihenésben lehet részük, feltöltődhetnek és megújult erővel térhetnek vissza mindennapi teendőikhez.
sujbert-vivien

Sujbert Vivien

SEO - KERESŐOPTIMALIZÁLÁS ONLINE TANFOLYAM

2017 óta segítek cégeknek márkaépítésben és hatékony online marketing stratégia kiépítésében. Ez magában foglalja a keresőoptimalizálást, szövegírást, weboldalépítést, hirdetési kampányokat és social media kampányokat is egyaránt. Szenvedélyem különböző kultúrák és embertípusok megismerése – munkámban is ez motivál.

papp-attila

Papp Attila

MASSZÁZS TANFOLYAM

29 éves gyógymasszőr, a Melange Massage tulajdonosa.

Lassan 8 éve kezdtem pályafutásomat thai masszázs elsajátításával, azután lettem gyógymasszőr egy 2 éves képzés által. Több helyen is megfordultam masszőrként már. Svédországban is dolgoztam egy Spa-ban, ahol sokat tanultam mind masszázsról, mind vendégekkel való bánásmódról. Célom egy olyan környezetet kialakítani vendégeim számára, ahol minőségi pihenésben lehet részük, feltöltődhetnek és megújult erővel térhetnek vissza mindennapi teendőikhez.

halasz-kinga

Halász Kinga

STRESSZKEZELÉS TRÉNING
Mester diplomás kommunikációs szakember. Emellett 2017-ben elvégeztem a Vista Verde Oktatási Központ Life Coaching képzését. A két terület összehangolásával támogatom klienseimet abban, hogy elérjék céljukat és önmaguk legjobb verziójává váljanak.
halasz-kinga

Halász Kinga

STRESSZKEZELÉS TRÉNING

Mester diplomás kommunikációs szakember. Emellett 2017-ben elvégeztem a

Vista Verde Oktatási Központ Life Coaching képzését. A két terület összehangolásával támogatom

klienseimet abban, hogy elérjék céljukat és önmaguk legjobb verziójává váljanak.