Online tanfolyamok

Összes online tanfolyam

Egyedülálló online tanfolyamok, melyek hiányszakmákhoz, valamint online végezhető munkákhoz nyújtanak elméleti és gyakorlati szaktudást. A képzések elvégzését követően certifikátot állítunk ki magyar, angol és német nyelven. Nézz szét online tanfolyam kínálatunkban!

coach-képzés

Coach képzés

5

63 990 Ft
okostelefon-fotós-tanfolyam

Okostelefon fotós tanfolyam

5

3 990 Ft
3 990 Ft
photoshop-tanfolyam

Photoshop Tanfolyam

4.7

11 990 Ft
smink-tanfolyam

Smink Tanfolyam

5

39 990 Ft

The Bright Academy online tanfolyamok

Az online tanfolyamok egyre nagyobb teret kapnak a tanulni, fejlődni vágyók körében. Célod, hogy új szakmát tanulj? Esetleg munka mellett képeznéd magad? Ha kevés az időd, saját tempóban szeretnél haladni, esetleg pénzügyi szempontból döntesz az online tanfolyamok mellett, akkor online képzéseink ideális választást nyújthatnak számodra. Minőségi, szakértők által összeállított otthonról elvégezhető online képzéseink folyamatosan bővülnek, hiszen szeretnénk egyre több fejlődési lehetőséget kínálni oktatóink és hallgatóink számára is. A The Bright Academy célja 2021-ben is változatlan: Valóban használható tudást nyújtani számodra!

2021-ben rengeteg új tanfolyam és képzés vár rád, legyen az párkapcsolat, ügyfélszerzés vagy éppen mennyei vegán ételek.

Miért válaszd az online tanulást?

Az online tanfolyamok,  a 2010-es évek második felétől szárnyra kaptak, hiszen egyre választják az élethosszig tartó tanulást. Erre a borostyán ligás egyetemek is rájöttek, mint a Yale, a Harvard vagy éppen a MIT. Kurzusaikat online tanfolyam formájában több helyen is elérhetővé tették, az olyan tanulni vágyók előtt, akiknek akár financiális akár lokális okok miatt, szinte soha nem volna esélyük részt venni a képzésen. A képzések és tanfolyamok online verziójának létjogosultsága tehát elvitathatatlan, mivel évente milliók választják a tantermi képzések helyett.

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő online tanfolyamot?

Online képzéseink bárki által elvégezhetőek, legyen az kezdő vagy haladó. Célunk, hogy egy új szakma elsajátítása sokkal inkább élmény legyen, semmint egy megterhelő feladat. Ha azonban az online tanulást választod, érdemes előtte néhány fontos kérdést feltenni magadnak. Melyik az a online tanfolyam, amely a számodra szükséges tudást biztosítja? Mivel ma már rengeteg képzés elérhető, így akár egy fontossági sorrendet is felállíthatsz. Az első, a már meglévő, vagy éppen új szakmádhoz kapcsolódik, kerüljön a sor elejére. Ha ezzel megvagy, akkor jöhetsz a szórakozás, vagy a kiegészítő képzés. Végezhetsz különböző képzéseket egyszerre, de rangsorolhatsz is. Ha bizonytalan vagy az adott online tanfolyammal kapcsolatban, vagy éppen a képzés során, bármikor szívesen segítünk, akár email vagy telefon formájában.

A hatékony online tanulás titka

Ha valaki az online képzést választja a tantermi képzések helyett, néhány dolgot érdemes előtte fontolóra vennie. Először is, az online tanfolyamok – ha a tantermi társaikhoz képest elenyészően is – de időigényesek. Döntsd el, hogy neked mi a legmegfelelőbb napirend, hova tudod beilleszteni a napodba a tanfolyamot. Reggel, a kávé mellett? Esetleg este, mikor már mindenki lefeküdt? Vagy munkába menet, a metrón vagy a leghatékonyabb? Bárhogy is legyen, tanfolyamaink bárhol és bármikor elvégezhetőek, ez az online oktatás egyik legnagyobb előnye. Nézd át, hogy az adott tanfolyam előreláthatóan mennyi időt igényel, és igyekezd úgy szervezni a napodat, hogy a tanfolyam is beleférjen. Ha neked úgy egyszerűbb, tűzz ki egy napot a hetedből, ami megfelelő lehet, és aznap több órát szánj rá és a figyelmed maradjon egy helyen, ne szórd szét. Az online tanuláshoz nem árt egy nagy adag önfegyelem és időgazdálkodási készség, de ne izgulj nálunk ezt is könnyen megtanulhatod.

Legyen erős a motivációd

Az otthonról végezhető tanfolyamok sokkal kényelmesebb lehetőséget kínálnak a tanulni vágyók számára, mégis sokan vesztik el a motivációt a képzések során. Ez többnyire azért lehet, hogy mert egyszerre több képzést kezd el a hallgató, vagy esetleg nem kötelezte el magát a képzés/képzések mellett. Szükséges, hogy az online tanfolyam elkezdése előtt, találd meg magad a belső motivációt és legyen kitartásod. Miért szeretnél szakmát váltani? Miért akarsz plusz tudásra szert tenni? Hogyan segít majd neked a képzés elvégzése a mindennapokban? Ha ezeket a kérdéseket megválaszolod, akkor  képes leszel elkötelezni magad az adott oktatási anyag mellett, és játszi könnyedséggel végzed el a képzést!

A cél szentesíti az eszközt

Ha több éve nem tanultál, esetleg az utolsó ilyen élményeid az oktatási intézményekben már feledésbe merültek, akkor legelőször érdemes a hatékony tanulás módszerét elsajátítanod. Mindenki máshogy tanul. Van aki zenét hallgat közben, más szeret vizualizálni, tanulás közben, és vannak olyanok akik a csak otthonról, az íróasztaluknál ülve tudnak tanulni. A tanfolyamok online tanulásánál megvan mindegyikre a lehetőség. Tanfolyamaink felépítése könnyen áttekinthető, így képzések anyagának az elsajátítása nem jelent megterhelést a tanulónak. Tűzz ki apróbb célokat, mondjuk hetente egy modul elvégzését. Így, ha befejezted az adott modult, akkor garantált a sikerélmény és kedvet kapsz más képzések elvégzéséhez is!

Időt és pénzt spórolsz meg

Ha még nem szántad rá magad OKJ képzések elvégzésére, akkor az online oktatás tökéletesen felkészít rá. Az online tanulás előnye, hogy nem kell kimozdulnod otthonról, vagy minden második héten egy távoli városba utaznod.  Azt az időt, töltheted a családoddal és a barátaiddal. Pénzügyi szempontból is sokkal barátságosabb az online képzési forma, hiszen a tantermi képzés nagyon megterhelő tud lenni. Mivel a képzés teljesen online, így nálunk nem kell az oktató díját óránként megfizetni, vagy a tanterem fenntartását állni. Nincsenek plusz kiadások vagy rejtett költségek, miután befizetted a tanfolyam összegét, többnyire nincs szükséged másra, mint tollra, papírra és némi szabadidőre.

2021 az online tanfolyamok éve

A 2020-as év rengeteg változást hozott az oktatás életében is, többet között ilyen volt a  felnőttképzési intézmények és a képzési rendszer átszervezése. Az online tanulás és az online tanfolyamok létjogosultsága 2021-ben, talán pont ezért erősebb, mint bármikor. Úgy döntöttél, hogy az idei, 2021-es év a te éved lesz? Szeretnél hatékonyabban kommunikálni? Egy teljesen új szakmába belevágni? Valami új hobbit, vagy színt vinni az életedbe? Akkor ne szalaszd el a lehetőséget, tanulj nálunk!

Tovább képeznéd magad felnőttképzési formában?  Akkor az Alfa Kapos Képző Kft. OKJ képzések széles választékával vár!