fbpx

Manikűr tanfolyam – Ajándék Japán Manikűr Készlettel!

Sajátítsd el a manikűr és kézápoló szakma alapjait!
manikur-tanfolyam
bruttó 14 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Ajánlom

A lányomtól kaptam Anyák napjára ezt a tanfolyamot, illetve a japán mani készletet is. Mivel allergiás vagyok a gél lakkra és rengeteg házi munkát végzek, így nekem nagyon jól jött ez a tanfolyam. Végre megfelelően tudom ápolni a kezeimet és a körmeimet. Köszönöm!
Zsóka

Imádtam és köszönöm még egyszer a készletet! :)

Nagyon megérte ezért az árért a tanfolyam, és külön köszönöm nektek az ajándék készletet is!!! :)
Réka

Hasznos

Sosem tanultam még ilyen formában online, de ezt nagyon élveztem! Jól értelmezhető, hasznos tanulmány volt számomra, ráadásul videók is vannak benne. Nem gondoltam volna, hogy interneten lehet ilyeneket tanulni. Köszönöm
Vinczéné

Manikűr tanfolyam  – Legyenek ápoltak és gyönyörűek a körmeid!

Gyengéid az ápolt, díszes, mintás körmök? Mindig megdicsérik legújabb alkotásodat? Te lakkozod a barátnőid körmeit buli előtt? Akkor ezt imádni fogod: Manikűr tanfolyam! A műköröm tanfolyam egy kicsit távol áll tőled? Az egyszerű manikűr még lehet szerelem! Ez a képzés neves oktató által összeállított kezdő elméleti tudást ad, hogy magadnak és barátnőidnek még tökéletesebb körmöket tudj készíteni. Most otthoni japán manikűr készletet adunk ajándékba a manikűr tanfolyamhoz! Ez a képzés kezdő elméleti tudást ad neves oktató által összeállítva. Jegyzetelésre felkészülni, mert most megtanulod a kézápoló szakma alapjait!

Az ápolt kezek minden nő (és férfi) elengedhetetlen kelléke. Várjuk már a napot, amikor férfi társaink is rájönnek erre! Nőként általában ápoltak, higiénikusak, esztétikusak vagyunk, nem telik el nap úgy, hogy ne figyelnénk oda a megjelenésünkre. A férfiaknak talán az egyik legnagyobb gondjuk velünk: imádunk a megjelenésünkkel foglalkozni. Éppen ezért vagyunk mindig szépek, naprakészek. A smink, haj, öltözék igencsak fontos minden nap, de ne felejtsük el a legapróbb részletet, most, hogy április meghozta a tavaszt és vége a kesztyű korszaknak: a körmeinket! Minden nap, mindenhol megjelenik ez az apró, de annál fontosabb részlet! Facebook görgetés közben a villamoson, megbeszélésen, prezentálás közben – bárhol és bármikor. A következő 3 hónap, a nyári időszak ráadásul leginkább észrevehetővé teszi, ha a kezeink szárazak és ápolatlanok.

manikur-tanfolyam

Mi is a különbség a manikűr tanfolyam és a műkörömépítő képzés között?

Talán a legfontosabb először tisztázni, hogy ez nem egy műköröm tanfolyam. A tanfolyamok között a legnagyobb különbség, hogy a műkörömépítő vagy gél lakk tanfolyam már egy ráépülője a mostani tanfolyamnak. A manikűr egy alap elméleti oktatás, amely során megismerkedhetsz a bőr- és kézápolás technikáival, és a kéz masszázzsal is. Emellett fontos szerepet kapnak az eszközök, valamint a hagyományos, japán és francia manikűr, és a paraffinos ápolás megismerése is. A kurzus során az a cél, hogy átfogó tudást kapj a manikűr szakszerű elkészítéséről, valamint a körömlakkok használatáról és azok díszítéséről.

MINDEN MEGVÁSÁROLT MANIKŰR TANFOLYAM MELLÉ SPIRIT NAILS JAPÁN MANIKŰR KÉSZLETET ADUNK AJÁNDÉKBA, MELYET PARTNERÜNK KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGI CÍMRE SZÁLLÍT!

 

A tananyag felépítése

A kurzus tananyaga, amelyet egyéni időbeosztás szerint, az online képzés keretein belül elsajátíthatsz:

 • A szépségiparban használatos fertőtlenítőszerek
 • Bőrápoló olajok, zsírok kémiai összetevői
 • Anyagismeret: lemosók, körömlakkok összetevői, típusai, a használt eszközök. Ide tartozik a körömreszelő, bőrfeltoló, ollók, áztatótálak, stb.
 • A kézápolás alapelvei
 • A hagyományos, japán és francia manikűr technika részletes ismerete
 • Díszítés: alaplakk, fedőlakk, ecsetek, a körömnyomda, csillám, márványozás, körömmatrica technikája
 • Kézmasszázs
 • Paraffinos ápolás
 • Henna – alkalmazása, elkészítése, hennaolaj kikeverése

A kurzus során oktató videókkal találkozol majd, amelyek segíteni fognak a pontos technika kivitelezésében. Ezek a videók is saját gyártású, eredeti videók, amelyet egy professzionális kézápoló és műkörömépítő szakember készített. Fontosnak tartjuk, hogy lásd is, amit tanulsz, így könnyebb a szakma elsajátítása. A videók között megtalálható a klasszikus és francia manikűr készítése, a kézmasszázs, paraffinos ápolás, tippek és trükkök, valamint a henna festés.

Mint láthatod, ebben a kurzusban nem tanítjuk a gél lakkozás, zselé- és műkörömépítés, porcelán építés technikáját. Ha a cél ezen szakmai anyagok elsajátítása, akkor az Alfa Kapos Képzőközpont Kft. tanfolyamai között megtalálsz ehhez kapcsolódó OKJ kurzusokat.

 

manikur-tanfolyam

Kinek ajánljuk az Manikűr tanfolyamunkat?

 • Azoknak, akik szeretnék kiélni kreativitásukat egy aprólékos, részletes munkában.
 • Akik szeretnék megörvendeztetni magukat vagy barátaikat, rokonaikat egy-egy kényeztető kézmasszázzsal.
 • Ha szeretnéd a közös buli előtti készülődést feldobni a körmös tapasztalatoddal, hogy mindannyian ragyogjatok!
 • A tanfolyam megfelelő alapképzést ad azok számára, akik akik érdeklődnek a műkörmös/kézápoló szakma iránt, azonban nem biztosak még abban, hogy van hozzá tehetségük és, hogy szívesen foglalkoznának ezzel hivatásként. Ez a tanfolyam mindenképp a segítségükre lesz a döntés meghozatalában!

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

Ahhoz, hogy el tud kezdeni, ajánlott a tanfolyamban említett eszközök beszerzése. Mi a Spirit Nails eszközeit és alapanyagait ajánljuk elsősorban, de bármilyen körmös- és fodrászkellék boltban be tudod szerezni az alábbiakat:

 • Körömlakkok. Ezekből tökéletesen megfelelnek azok, amelyek már otthon vannak neked, hiszen nem fogsz gél lakkokat használni még.
 • Emellett körömlakkhoz való base coat (alaplakk) és top coat (fedőlakk) is szükséges lesz a tökéletes, tartós körömlakk eléréséhez. A Nail Prep egy fertőtlenítő és zsírtalanító a körmökre, ami által jobban tapad a lakk, elpusztítja az azokon található baktériumokat az egészséges köröm védelme érdekében. Természetesen egy körömlakk lemosó, valamint szálmentes törlő vagy vattakorong is kelleni fog, de ha imádod a lakkozást, akkor ez már biztosan van otthon.
 • Az anyagismeret során megismerkedsz a manikűr szettben található (de külön is beszerezhető) bőrvágó ollóval és a körömollóval (bal kezes verzióban is elérhető), portalanító kefével, körömreszelővel, bufferral és polírozóval, kéztámaszokkal, lábujj szétválasztóval, rózsafa pálcával és áztató tállal. A bőroldó folyadék a körömre hajló cuticula eltávolítására használandó, a bőrolaj pedig a körömágy szárazsága ellen. Ez utóbbit is több illatban megtalálod, válassz kedvedre valót.
 • A manikűr technikák tanulása során szükséged lesz a Japán Manikűr Készletre. Ennek elemeit külön sajnos nem tudod megvenni, az eredeti Japán Manikűrt csak készletként árusítják. Az eredeti Japán Manikűr Készletet a kurzusunkhoz ajándékba adjuk!
 • A díszítés technikák elsajátításához csillámporra, körömmatricára és esetleg apró gyöngyökre lesz szükséged, valamint ajánlott 2-3 hegyes, vékony ecsetet is beszerezned. Ezek segítségével könnyebb lesz megvalósítani a díszítést.
 • (opcionális) A paraffinos ápoláshoz paraffingép és paraffin szükséges, utóbbi több illatban is kapható, válassz először hozzád közel állót. Mivel ezek beszerzése nagyobb összeg, ezért a kézápolás technika elsajátításához testápolót vagy masszázsolajat is használhatsz.
 • (opcionális) Az utolsó fejezetben a henna és henna olaj elkészítésével is megismerkedsz, de mi először a már előre összeállított masszát és olajat ajánljuk. Érdemes először a kézügyességet gyakorolni azáltal, hogy a minták elkészítését gyakorlod, mintsem magát a massza főzését. Ahhoz a hozzávalók beszerzése kicsit bonyolultabb, mivel indiai eredetű a technika.

Online certifikátot adó képzés

Láthatod, hogy egy manikűrös, műkörmös készlete elég nagy, hiszen ezek csak az alapvető termékek. A műkörmös tárháza még kiegészül tipoldó, ragasztó, porcelán oldó, fixáló folyadékokkal, valamint rengeteg ecsettel, különböző szemcsézettségű, lágyabb és durvább reszelőkkel. Ha megtetszik a manikűrös szakma, idővel egyre több színű körömlakkod lesz majd otthon, minden alkalommal gyönyörűbbnél gyönyörűbb mintákat fogsz készíteni. Minden nap egyre magabiztosabban használod majd a masszázs technikákat, precízebbek lesznek az ecsetvonásaid. Ez egy olyan szakma, ahol valószínűleg nem fog minden olyan jól és könnyen menni elsőre, mint ahogy a weboldal videóiban látod, de semmiképp se add fel. Sok nőnek boldogságot okozol azzal, ha kitanulod ezt a szakmát!

A velünk végzett tanfolyam végén certifikátot állítunk ki számodra, amely azonban nem biztosít államilag elismert bizonyítványt. Ebben az esetben még nem tudsz szalont nyitni.

 

Milyen képzéssel egészítheted ki a tudásod?

A Lábápoló képzés során kiegészítheted a Manikűr tanfolyamon szerzett végzettséget a pedikűrös végzettséggel is. A Lábápoló tanfolyam sem tartalmaz műkörömépítő elméleti vagy gyakorlati anyagokat. Kézápoló és műkörömépítő OKJ-s tanfolyam egy részletes, elméleti és gyakorlati részből álló tanfolyam, amelyet idén még rövid időn belül elvégezhetsz és hivatalos képesítés szerezhetsz.

Amennyiben ezek után szeretnél részletesebben megismerkedni a műköröm díszítés rejtelmeivel, akkor ráépülő képzésként szívesen ajánljuk a Műköröm díszítő kurzust is. Ez szintén egy rövid tanfolyam, és elvégzése már előfeltételhez között, hiszen már tisztában kell lenned a műkörömépítés rejtelmeivel, így műkörmös végzettség megléte kötelező. Ha a cél egy teljesen átfogó oktatás, akkor figyelmedbe ajánljuk a Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam elvégzését, hiszen ez a már felsoroltakat mind magába foglalja.

Láthatod, hogy a jó műkörmös szakember széleskörű szakmai ismerettel rendelkezik, és nem egy képzés van a háta mögött. A műköröm, zselé, porcelán építés már egy bővebb képzés sajátossága, vagy több tanfolyam együttes tudása. Nálunk egyelőre csak a a Manikűr tanfolyam elérhető. Az online tanfolyam előnye, hogy “egyéni tanrendben”, otthon tanulhatsz, amikor időd engedi. Egy nap alatt többet is választhatsz, és többe is belekezdhetsz, így elérhetővé válik az a cél, hogy több szakmát sajátítasz el rövid idő alatt. Az Alfa Kapos Képző Központ Kft. tanfolyamai személyes kapcsolatot igényelnek. A képzési helyszínek azonban országosan, több mint 30 nagyvárosban megtalálhatóak (Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Kaposvár stb), amelyet ki tudsz választani az oldalukon.

Hasonló tanfolyam

Gél lakk alaptanfolyam – Ajándék otthoni gél lakk készlettel!

 

A tanfolyam moduljai

 1. Egészségvédelem
  a. Higiénia, sterilizálás
  b. A szépségiparban használható fertőtlenítőszerek
  c. Bőrápoló anyagok
  d. A kéz- és lápápolásnál leggyakrabban használt ápoló anyagok
 2. Anyagismeret
  a. Lakkok és lemosók
  b. A kézápolás eszközei
 3. A manikűr
  a. A kézápolás
  b. A manikűr fajtái
  c. A hagyományos manikűr
  d. A francia manikűr
  e. A japán manikűr
 4. Díszítés
  a. Díszítés különböző lakkokkal
  b. Alaptechnikák
 5. Kézmasszázs
  a. A masszázsról általában
  b. A svédmasszázs fogásai
  c. A masszázs javallatai és ellenjavallatai
  d. A masszázs gyakorlati kivitelezése
  e. Masszázs gyakorlati kivitelezése – bónusz videó
  f. Teszt
 6. Paraffinos ápolás
  a. Mi is a paraffinos ápolás?
  b. A paraffinos ápolás menete
 7. Hennafestés
  a. Mi is az a henna?
  b. Bőrfestés hennával
  c. Végszó
  d. Teszt

Hallgatói visszajelzések

HASZNOS

Rated 5 out of 5
2020.05.14.

Sosem tanultam még ilyen formában online, de ezt nagyon élveztem! Jól értelmezhető, hasznos tanulmány volt számomra, ráadásul videók is vannak benne. Nem gondoltam volna, hogy interneten lehet ilyeneket tanulni. Köszönöm. – Vinczéné

Vincze Józsefné Marika

Ajánlom

Rated 5 out of 5
2020.05.10.

A lányomtól kaptam Anyák napjára ezt a tanfolyamot, illetve a japán mani készletet is. Mivel allergiás vagyok a gél lakkra és rengeteg házi munkát végzek, így nekem nagyon jól jött ez a tanfolyam. Végre megfelelően tudom ápolni a kezeimet és a körmeimet. Köszönöm!

Zsóka

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!