fbpx

Villámolvasás tanfolyam

villamolvasas-tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásÁról?

Villámolvasás tanfolyam – Tanulj meg hatékonyan, élvezettel olvasni!

Mi a villámolvasás tanfolyam lényege? A villámolvasáshoz nem szükséges különleges képesség, sem határtalan memória. Azon alapszik, hogy a szöveget nem az elejétől olvassuk el a végéig, hanem csak feltérképezzük, és feldolgozzuk a benne lévő lényeges információkat. A segítségével megtanulsz játékosan, élvezettel olvasni! A villámolvasás tanfolyam tehát egy olyan összetett és gyors tanulásmódszertani rendszer, amely nem csak az olvasásunk sebességét gyorsítja fel, hanem az agyunkat használja ki jobban, az anyagot teszi áttekinthetőbbé, és a tanulást teszi élvezetesebbé. Kedvet kaptál már a villámolvasáshoz?

 

villamolvasas-tanfolyam

 

Hogyan működik és épül fel a villámolvasás tanfolyam?

A hagyományos olvasás során balról jobbra, betűről betűre, szóról szóra haladunk. Nem tudhatjuk előre, miről fog szólni a következő oldal, az agyunk egy történetként építi fel az olvasottakat, közben elképzeljük, vizualizáljuk mindazt, amit olvasunk, ezáltal használjuk kreativitásunkat is. Szépirodalom esetén ez a módszer nagyszerű, hiszen így meg tudunk lepődni a fordulatokon és izgulhatunk a végkifejletért, miközben felépítjük magunkban a karaktereket, helyszíneket.

Viszont a szépirodalmon kívül nem vesszük nagyobb hasznát. Ha tanulnunk kell, akkor a „magolás” számít, hogy minél több információt jegyezzünk meg egyszerre, nem igényel sem kreativitást, sem képzelőerőt. Csak azt, hogy minél gyorsabban haladjunk át az olvasottakon és minél több minden maradjon meg. A szövegnek nincsen cselekménye, nincsenek benne “izgalmas fordulatok”, nem a megfogalmazás minősége a lényeg. Sok benne a rövidítés, ismeretlen szó, így energiánkat az is felemészti, ha közben az interneten kutakodunk 1-1 szinoníma után. A villámolvasás tanfolyam során először megismerkedünk a szöveg általános tartalmával, a struktúrájával és kijelöljük a céljainkat.

Hagyományos olvasással először végig kellene olvasnod a könyvet és csak utána tudod eldönteni, hogy megérte-e az időt, amit rá szántál. A villámolvasással már a valódi munka elkezdése előtt képes leszel eldönteni, hogy melyik részét milyen szinten szeretnéd elsajátítani, gyorsabban képes leszel eldönteni, mi fontos és mi nem. Előre kiszelektálod a haszontalant, így időt spórolhatsz.

A villámolvasás tanfolyam nem az olvasás sebességéről szól, hanem a tanulás sebességéről. Az a célunk, hogy sokkal gyorsabban sokkal többet tanulj meg és sokkal jobban meg is jegyezd. Kezdhetjük?

 

villamolvasas-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Legfőképp hallgatóknak, diákoknak, akiknek azonnali segítségre van szükségük a jegyzetek, tananyag gyors elsajátításához
  • Akár új munkahelyen kezdőknek, akiknek gyorsított betanulási fázisra van szükségük
  • Akiket visszatart a tanulástól az, hogy lassan haladnak, sokszor elkalandozik a figyelmük így megnehezítik a tudás elsajátítását

 

Mire van szükséged a villámolvasás tanfolyam elvégzéséhez?

  • Stabil internetkapcsolatra és számítógépre
  • Bármilyen szövegre, amit gyakorlásként tudsz használni – lehetőleg olyan, amit még előtte nem olvastál. Ez lehet egyetemi jegyzet, bármilyen internetről letöltött anyag, tudományos folyóirat

A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok: Alakformáló edzésterv nőknek - 6 hetes kihívás
Barista tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Frontend fejlesztő képzés
Growth Hacking Tanfolyam
Home Staging tanfolyam
Jóga életmód tanfolyam
Mentálhigiénés életmód tanácsadó tanfolyam
Online KRESZ tanfolyam
Online német tanfolyam kezdőknek
Rendezvényszervező tanfolyam
Spanyol tanfolyam kezdőknek
Üzleti Analitika tanfolyam
Vegán cukrász tanfolyam
Villámolvasás tanfolyam
Webfejlesztő tanfolyam - A webprogramozás alapjai
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.