fbpx

:gift::christmas_tree::sparkles: 

Akár 25% kedvezmény és ajándék tanfolyam!

Különleges Adventi Kalendárium tanfolyam akció december 1-24. között!

Részletekért kattints IDE.

Photoshop Tanfolyam

Hogyan szerkessz a Photoshoppal?
photoshop-tanfolyam
bruttó 11 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Nagyon szuper tananyag, ajánlom!

Nagyon igényes kivitelezésű, valóban hasznos tanfolyam azoknak, akik fejleszteni, képezni szeretnék magukat, saját beosztással és tempóval. Imádom, hogy 2020-ban itt tartunk, hogy erre is van már lehetőség. Nagyon elégedett vagyok!
Visenyei Barbara (Barbiversum)

Igazán hasznos, bátran ajánlom mindenkinek!

Ismerősök ajánlására kezdtem el a Photoshop tanfolyamot, és milyen jól tettem! Olyasvalamit kerestem, amit később is vissza tudok keresni, ha aktívan elkezdek dolgozni a Photoshop-ban. Tetszett, hogy nagyon átfogó képet kaptam a programról, nem csak egy – egy szeletet ragadtak ki belőle. Jók voltak a gyakorlatias házi feladatok, kicsit megküzdöttem velük, de sokat tanultam! Másoknak is ajánlani fogom!
Bálint

Nagyon ajánlom, a csapat is nagyon segítőkész volt, köszönöm :)

Korábban megcsináltam itt a Premier Pro kurzust, ezért néhány hete úgy döntöttem, a Photoshop tanfolyamot sem hagyhatom ki! A felépítése egyértelmű, először az elméleti alapokat ismerjük meg, aztán jön a mélyvíz a gyakorlati feladatokkal – rétegek, ecsetek, kijelölés, stb. Kifejezetten tetszett, hogy úgy éreztem nem hagynak magamra, több kérdésem is volt a csapathoz és nagyon készségesen válaszoltak!
Fruzsina

Photoshop tanfolyam – Adobe Photoshop CC használata kezdőknek

A Photoshop tanfolyam célja, hogy bemutassa az egyik leggyakrabban használt és mindenki által ismert szoftver, amit a legjobb grafikusok és illusztrátorok használnak. De miért is annyira népszerű ez a képszerkesztő program? Többek között azért, mert “egy régi képből újat lehet készíteni”, igazán minőségi kivitelezésben. Na de ez ennyire egyszerű lenne? Bár a Photoshop kezelőfelülete felhasználóbarát, mégis rengeteg gyakorlással lehet csak igazán megtanulni a használatát. Számtalan funkciója van, többek között képszerkesztés, 3D grafika készítés, webdesign, digitális festés, videószerkesztés, logó és nyomdai anyagok készítése. Láthatjuk, hogy egyetlen szoftver rengeteg lehetőséget hordoz magában. Pontosan ezért is olyan népszerű a vállalatok körében. Viszont azt be kell látnunk, hogy elég kevés grafikus tudja igazán jól kihasználni a szoftver által kínált végtelen lehetőségeket. Ezért is annyira keresettek a jó szakemberek, ráadásul elég sok szabadúszó grafikust keresnek az interneten világszerte. Nem baj, ha még nem rendelkezel tapasztalattal, ugyanis mi a Photoshop alapokkal kezdjük az oktatást. Ne habozz jelentkezni!

 

Miről fogsz tanulni a Photoshop tanfolyam moduljaiban?

A Photoshop tanfolyam olyan alapokat biztosít, amelyekkel egy kezdő, illetve újrakezdő is boldogulni fog a virtuális grafika világában. Többek között olyan tudás szerezhető meg könnyedén egy kis figyelemmel és gyakorlással, amiket a hétköznapok során is felhasználhatsz majd a mai hipergyors életünkben. Fotók és képek mindenféle szerkesztése az effekteken át az átalakításokig, szórólapok, névjegykártyák, sablonok készítése és még sok más tipp, trükk és technika is el fog hangozni.

 

photoshop-tanfolyam

 

Kinek ajánljuk a Photoshop tanfolyam elvégzését?

 • Akik szeretnék professzionális szintre emelni a fotóik megszerkesztését.
 • Azoknak, akik ebben a szakmában szeretnének elhelyezkedni később, de még semmit nem tudnak a virtuális grafika világáról
 • Ha csak szimplán szórakozás vagy önfejlesztés céljából teljesítenéd a kurzust, akkor is bátran ajánlom minden kezdőnek, laikusnak, újrakezdőnek, még a számítógépidegen embereknek is.

 

photoshop-tanfolyam

 

Követelmények

 • Internetkapcsolat a képek letöltéséhez, regisztrációhoz, internetes szolgáltatásokhoz, Adobe Photoshop CC 2019 program, amiből elérhető 7 napos próbaverzió oldalukon:https://www.adobe.com/hu/products/photoshop/free-trial-download.html
 • Processzor igény: Intel® vagy AMD processzor 64 bites támogatással, 2 GHz-es vagy gyorsabb processzor
 • RAM követelmény: Legalább 2 GB RAM
 • Merevlemez-terület: Legalább 3,1 GB

 

A tanfolyam moduljai

 1. Fontos tudnivalók
  a. Bevezetés
  b. Kezdő lépések
  c. Elméleti alapok: szimmetria és asszimmetria, formátumok, kompozíciók
  d. Színelmélet alapok
  e. Tipográfiai alapismeretek
  f. Ismerkedés a felülettel
  g. Teszt
 2. Gyakorlati kezdés: a fontos technikák elsajátítása
  a. Alakzatok, rétegek
  b. Egyszerű eszközök megismerése: ecsetek, színek, színátmenetek, pipetta, radír
 3. Kézzel fogható projekt készítése
  a. Bonyolultabb eszközök és technikák: rétegek, betűkészlet, klónozó, szűrő
  b. Háttér eltávolítása és árnyék adása
  c. 4 eszköz a bőr szépítésére, hibajavítására
  d. Formázás cseppfolyósítással
 4. Bónusz videók – Adobe Lightroom
  a. Ismerkedés a felülettel
  b. Lightroom a gyakorlatban
  c. Teszt
 5. Bónusz videók – Present/Action – Adobe stock
  a. Present/Action
  b. Adobe stock
  c. Hasznos linkek és anyagok

Hallgatói visszajelzések

Az alapokat kötéletesen megadja és a retusálás rész hasznos!

4,0 rating
2020.05.16.

Amire kiváncsi voltam megtanultam, a retusálás és a Lightroom használata bónuszként nagyon klassz volt

Eliza Cseh

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás