fbpx

BLACK FRIDAY LEÁRAZÁS

Tanfolyamok 25-40% kedvezménnyel, AJÁNDÉK 1 órás szakmai konzultációval november 20-22. között.

Részletekért kattints ide

WordPress Tanfolyam Kezdőknek

Hogyan készíts saját Wordpress honlapot?
wordpress-tanfolyam
bruttó 15 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Bloggerként új szintre léphettem, köszönöm a lehetőséget!

Életem első weboldalát könnyedén el tudtam készíteni teljesen egyedül! :) Nagyon élveztem a tanulást, egy kezdő számára is abszolút érthető volt minden, köszönöm a lehetőséget!
O. Nóra

Megérte, köszönöm!

Korábban joomla-t használtam, az a tapasztalatom, hogy a WordPress egy sokkal felhasználóbarátabb rendszer, nem bántam meg, hogy belevágtam.
Róbert

Szuper volt

Alaptudást biztosít, ár-érték arányban megérte. A csapat jófej és segítőkész volt.
Faragó Dénes

WordPress tanfolyam – Készítsd el saját weblapodat teljesen egyedül!

Szeretnél egy egyedi honlapot készíteni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Online WordPress tanfolyam segítségével könnyen megtanulhatod a legfontosabb lépéseket!

Cégek számára nélkülözhetetlen a saját honlap megléte. Gondoljunk csak bele, hányszor kerestünk rá kedvenc boltunk, üzletünk webhelyére, megtekintve a nyitvatartási időt, leellenőrizve a címet vagy az árjegyzéket. A saját weboldal megléte mára már nem csak a cégek számára elengedhetetlen. Bloggerek, egyéni vállalkozók számára is nagy előnyt jelent, ha rendelkeznek saját, hivatalos weblappal, amely számtalan lehetőség ad a brand-építésre, a közösségi médián való elérhetőségek és tevékenységek összesítésére, színvonalas bemutatására. Ha úgy gondolod, neked is jól jönne egy saját honlap, tanuld meg nálunk, hogyan készítsd el a WordPress tanfolyam keretein belül!

 

wordpress-tanfolyam

 

Itt jön képbe a WordPress!

A WordPress egy ingyenesen elérhető nyílt forráskódú szoftver, amely lehetőséget ad egy színvonalas blog, honlap illetve portál kialakítására. Letöltését követően a szükséges beállításokat követve gyakorlatilag percek alatt elkészíthetjük vele saját weboldalunkat – köszönhetően a mára már elérhetővé vált ingyenes témák/sablonok feltelepítésével, amit kedvünkre és igényeinkhez mérten alakíthatunk – A lehetőségek tárháza végtelen!

A WordPress ‘hátterében’ a CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer áll, melynek segítségével a weboldalunk tartalmát bármikor könnyedén tudjuk változtatni.

 

A WordPress CMS a legnépszerűbb

A statisztikák szerint 2016. áprilisában a 10 millió legnagyobb weboldal 26.4%-a világszerte már WordPress CMS-t használt – ez számszerűsítve több mint 70 millió honlapot jelent. Méltán lett ennyire népszerű!

 

wordpress-tanfolyam

 

Kinek ajánljuk a WordPress tanfolyam elvégzését?

Jelen tanfolyamunkat azoknak a személyeknek ajánljuk, akik rendelkeznek némi számítógépes ismerettel (operációs rendszer, böngészők használata). Nem szükséges viszont, hogy rendelkezzenek bármilyen webfejlesztői tapasztalattal. A jelen kurzusunk tehát kezdőknek készült.

 

Miről szól a WordPress tanfolyam?

Saját weboldalt szeretnénk? Az 5 modulos tanfolyam elvégzésével megtanuljuk, hogyan kell a WordPress-t a saját tárhelyünkre feltelepíteni és hogyan tudjuk elkészíteni első saját honlapunkat. Tanfolyamunk által megismerkedünk a WordPress CMS rendszerének alapjaival – a WordPress vezérlőpulttal, az ingyenes sablonokkal, elkészítjük a honlapunk menüjét, megismerkedünk a widgetekkel/modulokkal, bővítményekkel és a weboldal szerkesztési lehetőségeivel, az utolsó modulban pedig beállítjuk a biztonsági mentést a már elkészült weboldalunkra. Mindezt úgy, hogy nem kell kódhoz nyúlnunk!

 

Mi szükséges a WordPress tanfolyam elvégzéséhez?

 • Előre megvásárolt egyedi domain (www.weboldalamneve.hu tehát a weboldalunk címe) és tárhely (ahova a weboldalunk tartalmát töltjük)
  • TIPP: Keressünk egy biztonságos és megbízható tárhelyszolgáltatót (ez lehet külföldi, de akár belföldi is) és vásároljuk meg a domain-t és a tárhelyet is a kiválasztott szolgáltatótól. Miután kitaláltuk a weboldalunk nevét/címét, hogy .hu .com .eu vagy más végződésű domain-t szeretnénk, a válasszuk ki a számunkra megfelelő tárhelyet. Jelezzük a tárhelyszolgáltató felé, hogy WordPress weboldalt szeretnénk rajta futtatni, így ők is tudnak megfelelő csomagot ajánlani – általában a legkisebb alapcsomag már megfelelő szokott lenni erre a célra/később bármikor át lehet térni nagyobb csomagra. A kurzus megkezdése előtt néhány nappal már ajánlott megvásárolni a domaint/tárhelyet, mert a szolgáltató részéről a technikai beállítások akár 2-3 napot is igénybe vehetnek, mielőtt elérhetővé válnának. A tárhelyszolgáltatók a költségeiket általában éves viszonylatban szokták feltüntetni. A domain név jellemzően 2000Ft/év, a tárhelyek kezdő ára 12 000Ft/év szokott lenni. A WordPress feltelepítéséhez szükségünk lesz a tárhelyszolgáltató által elküldött konfigurációs levélre, mely tartalmazza a szükséges hozzáféréseket.
 • Számítógép és állandó internet-hozzáférés a WordPress, FileZilla fájlkezelő és a WordPress sablon letöltéséhez, feltelepítéséhez (a WordPress és a sablon, valamint a fájlkezelő és a kurzusban felhasznált bővítmények mind-mind ingyenesek)
 • Egy nagy csésze kávé és lelkesség, hiszen csodálatos új, hasznos dolgokat fogunk elsajátítani és néhány órán belül elkészül első honlapunk!

 

A tanfolyam moduljai

 1. A WordPress feltelepítése tárhelyünkre
  a. Bevezetés
  b. A WordPress feltelepítése tárhelyünkre
  c. Csatlakozás a tárhelyhez
  d. A WordPress letöltése és feltelepítése
  e. Szükségtelen fájlok törlése, átalakítása
 2. A WordPress CMS rendszerének bemutatása
  a. Bevezetés
  b. A WordPress adminisztrációs felületének megnyitása
  c. Frissítések
  d. Általános beállítások
  e. A WordPress építőkockái: bejegyzések és oldalak
  f. A Médiatár
  g. Felhasználók
  h. Hozzászólások és Bővítmények
  i. Megjelenés
 3. Ingyenes sablon letöltése, feltelepítése, szerkesztése
  a. Bevezetés
  b. A megfelelő sablon kiválasztása és telepítése
  c. A Child sablon (gyermeksablon) beállítása
 4. Oldalak, cikkek szerkesztése, a menürendszer bemutatása
  a. Bevezetés
  b. A Cocktail sablon szerkesztése, testreszabása
  c. Az oldalak és menük szerkesztése
  d. A blogcikkek/bejegyzések szerkesztési lehetőségei
 5. Widgetek és bővítmények általános bemutatása UpdraftPlus bővítmény – biztonsági mentés…
  a. Bevezetés
  b. Az oldalsáv (Wignetized Sidebar) szerkesztési lehetőségei, a widgetek bemutatása
  c. Általánosan a WordPress bővítményekről
  d. Biztonsági mentés beállítása
  e. Összefoglaló
  f. Kérdések

Hallgatói visszajelzések

jó volt és részletes

4,0 rating
2020.05.16.

köszi!

Kristóf A.

szuper alapokat adott

5,0 rating
2020.05.16.

régóta szeretnék weboldalt építeni és nem akartam hónapokat várni egy cégre, vagy százezreket kifizetni rá
köszi!

Dávid

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás