fbpx

Word tanfolyam online

5

112 tanuló ajánlja

Oktató:

Szabó Bernadett

word-tanfolyam-online
word-tanfolyam-online
bruttó

14 990 Ft

Egyszeri összeg

Minden vásárlással fát ültetsz

Word tanfolyam online

Ha szeretnél igazi feketeöves Word szakértő lenni, akkor ez a részletes online Word tanfolyam neked szól! A Microsoft Word jelenleg a legnépszerűbb szövegszerkesztő, amiben nem csupán szöveget tudsz szerkeszteni, annál sokkal szélesebb a lehetőségek tárháza! A Word (és testvére az Excel) az irodai adminisztrációs munka alfája és omegája, ahhoz, hogy hatékonyan tudj dolgozni, mindennapi használata során magas szintű ismerete nélkülözhetetlen. De miért érdemes részt venni a Word online tanfolyamon?

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Word tanfolyam online?

1. Modul – Alapok 2. Modul – Karakterformázás
 • Kijelölés
 • Formázás
3. Modul – Bekezdésformázás
 • Bevezetés
 • Igazítás, behúzás
 • Térköz, sortávolság
 • Tabulátorok használata
 • Felsorolás és számozás
 • Árnyékolás, szegély
4. Modul – Oldalbeállítás
 • Margók, tájolás, méret, oldalszám, élőfej és élőláb
 • Hasábok, töréspontok
5. Modul – Képek, videók, szimbólumok, SmartArt-ábra elhelyezése a dokumentumban
 • Szimbólum, egyenlet
 • Képek, SmartArt
6. Modul – Táblázatok és diagramok készítése a szövegszerkesztőben
 • Táblázatok
 • Diagram
7. Modul – Hivatkozások: tartalomjegyzék, ábrajegyzék, lábjegyzet 8. Modul – Körlevél 9. Modul – A dokumentum védelme 10. Modul – Legfontosabb billentyűparancsok
 • Alap vezérlő parancsok
 • Szöveg szerkesztése
 • Betűformázás
 • Bekezdés formázása

Online Word tanfolyam – Miért pont a Microsoft Word?

Az 1983-ban kiadott Microsoft Word idén ünnepli huszonkilencedik születésnapját. A népszerű szövegszerkesztő a Microsoft Office termékcsomag része és a világ legszélesebb körben használt szövegszerkesztője. Becslések szerint a Word közel egymilliárd eszközön fut, világszerte. Népszerűsége a könnyen kezelhetőségének, valamint annak köszönhető, hogy különböző operációs rendszereken használható, beleértve a Macintosht, és természetesen magát a Windowst is. A Word maga megvásárolható önálló termékként, vagy a Microsoft Office részeként, amely olyan programokat tartalmaz, mint az Excel és a Power Point.

A Word ma már nem pusztán szövegszerkesztésre használható, hanem képes lefordítani szavakat és mondatok más nyelvekre. Emellett a tanulni vágyók is hasznos eszközként tudják használni, hiszen beépített funkcióknak hála, segíti a folyékony olvasást.

Sőt, a Word ma már ikontárral és 3D-s képekkel is rendelkezik, amelyek dokumentumokba való beszúrása és szerkesztése is lehetséges, hogy még látványosabbá tegyék azokat.

Word tanfolyam – Kinek ajánljuk?

A Word tanfolyam során az alapoktól fogod elsajátítani a Word felhasználását. A tanfolyamot oktatóvideókkal színesítjük, így azok segítségével még könnyebben és gyorsabban el tudod sajátítani az ismereteket. Megtanulod a karakterek és bekezdések formázást, egy szöveg vagy táblázát létrehozását és beillesztését, illetve a különböző oldal beállítási lehetőségeket. A tanfolyamot kezdő és haladó Word felhasználók számára is ajánljuk, hiszen sok esetben az alapvető dolgok tudják a legnagyobb fejtörtést okozni számunkra.

 

Kitől fogsz tanulni?

Szabó Bernadett

Virtuális asszisztens

Szabó Bernadett vagyok, virtuális asszisztens. Nem mellesleg pedig vállalkozó. Ezért jól tudom, hogy mennyire nem könnyű belevágni. Tudom, hogy mennyi kérdés és kétely kavarog benned. Meg tudom csinálni? Meg tudok majd ebből élni? Megéri ezért feladni a biztosat? Ezt, és még megannyi másik kérdést átgondoltál már ezerszer, ebben biztos vagyok.   Megértelek, mert én is így tettem. Több, mint 10 éven keresztül dolgoztam alkalmazottként különböző multiknál, magyar vállalkozásoknál, végül pedig a bankszférában. Ez idő alatt tapasztalatot szereztem, valamint megismertem a KKV szektort, és azt, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük nap mint nap. Éppen ezért, amikor eldöntöttem, hogy az alkalmazotti viszonyt a vállalkozói létre cserélem, nem volt kérdés, mibe vágok: virtuális asszisztens leszek, és a KKV szektort segítem.   Te is kacérkodsz a vállalkozás gondolatával, csak még nem tudod pontosan, merre indulj? Virtuális asszisztens tanfolyamunk segíthet a döntésben!

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 • Microsoft Word 2019 vagy frissebb verzió.

Hallgatói értékelések

Jól összerakott kurzus, jó áron

Rated 5 out of 5
2022.03.31.

Minden rendben volt!

Enikő

Ezek is érdekelhetnek:

Virtuális asszisztens képzés
A tanfolyam során megtanulod, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra.

4.8

49990 Ft

excel-online-tanfolyam
Az MS Excel Online Tanfolyam megad minden alaptudást, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

5

14990 Ft

Ráépülő képzések:

Canva képszerkesztő tanfolyam
A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

49990 Ft

vegan-taplalkozasi-tanacsado-kepzes-1
A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

149990Ft

99990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

word-tanfolyam-online
Szeretnél igazi feketeöves Word szakértő lenni? Akkor ez a részletes online Word tanfolyam neked szól!

5

14990 Ft

portre-foto-tanfolyam
Érdekel a portré fotózás? Szeretnél még jobban elmélyedni a beauty és portré fotózás világában? A legjobb helyen jársz!

5

99990Ft

59990 Ft

data-science-kepzes
Ez a data science képzés az alapoktól egészen haladó szintig segít neked elsajátítani az adattudomány alapjait, és olyan gyakorlati tudást ad a kezedbe, amelyet azonnal elkezdhetsz alkalmazni a mindennapokban.

5

99990Ft

59990 Ft

indesign-tanfolyam
Ha szeretnéd megtanulni a kiadványszerkesztés alapjait, akkor ez az InDesign tanfolyam segít neked céljaid elérésben!

5

24990 Ft

agilis-projektmenedzser-kepzes
A projektmenedzsment segít rendet tenni a káoszban, összetartja a csapatot, maximalizálja az erőforrásokat és kiváló eredményeket biztosít.

5

69990 Ft

jogikus-novenyi-alapu-etrend
Hogyan épül fel a teljes értékű növényi étrend? Lépésről-lépésre segítünk téged az úton!

5

9990 Ft

onismereti-trening
Ismerd meg önmagad! Az önismeret fejlesztése fontosabb, mint valaha!

5

24990 Ft