fbpx

Virtuális asszisztens képzés

Hogyan indítsd be a virtuális asszisztens vállalkozásodat és dolgozz online?
virtualis-asszisztens-kepzes
29 990 Ft
bruttó 15 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Életmentő volt! :) Köszönöm Nektek!!

Egyéni vállalkozóként szeretnék elindulni, de kicsit bajban voltam azzal, hogy szolgáltatásokat nyújtsak majd az ügyfeleim számára. VA kurzus segített abban, hogy elindítsam a karrierem, mint virtuális asszisztens! Köszönöm a csapatnak!
Magyar Krisztina

Hasznos és részletes

Nagyon örültem ennek a kurzusnak! Már 2-3 éve gondolkodom azon, hogy teljesen online dolgozzak, de sajnos nem rendelkeztem elegendő információval ahhoz, hogy tudjam, mi való nekem, mibe érdemes belekezdenem. Már pár facebook csoportban olvastam korábban a virtuális asszisztenségről, de részletes információt nehezen találtam. Ez a tudásanyag viszont nagyon hasznos volt, mert végre látom magam előtt a folyamatot. Köszönöm Bright Academy!
Kitti

Rengeteget segített, köszönöm szépen!!

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy belevágok mellékállásba a virtuális asszisztenciába, de nem voltam biztos magamban illetve abban, hogyan is indíthatnám el… Rengeteg hasznos dolgot tanultam a kurzus során, megtaláltam az utam és már vannak is saját ügyfeleim! :) Köszönöm The Bright Academy!!
Dorka

Virtuális asszisztens képzés – Az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk

Ha az asszisztens képzéshez tévedtél, az bizonyára azt jelenti, hogy érdekel a virtuális asszisztencia mint szakma. Mivel ez a foglalkozás egyre inkább elterjed, ezért áprilisban elindítjuk legújabb tanfolyamunkat, mely ebben a szakmában segít neked elhelyezkedni. A virtuális asszisztens képzés segítségével más országbeli vállalkozások asszisztenciáját is vállalhatod, így nem kell feltétlenül hazai ügyfelekben gondolkodnod.

 

Mi is az a virtuális asszisztens?

A virtuális asszisztens (általánosan rövidítve VA, a PA vagyis Personal Assistant nyomán) az a szakember, aki virtuálisan segít vállalkozásoknak, támogatja azok működését. Virtuálisan, leginkább otthonról, úgynevezett „home office”-ból dolgozik. Virtuális asszisztensként te is szabadúszó, vagyis egyéni vállalkozó lehetsz. A teendőidet otthonról, online végzed, bármilyen tréning, amelyet kapsz, szintén virtuális meetingeken keresztül történik. A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek, tapasztalatuknak, érdeklődési körüknek megfelelően. Ha azt hitted, csak az lehet virtuális asszisztens, aki eddig is asszisztens vagy adminisztrációs munkatárs volt, tévedsz! Ide sorolhatjuk például a virtuális marketing asszisztenseket, a szövegíró (tartalomkészítő) asszisztenseket, a virtuális személyi asszisztenseket, de a HR, pénzügy, közösségi média irányítás, üzleti terv készítése és kivitelezése, könyvelés is ide tartozhat. Vagyis a VA nem feltétlenül egyenlő a „virtuális titkárnővel”.

 

virtualis-asszisztens-kepzes

 

Hogyan lehetsz virtuális asszisztens?

Ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni, a legelőnyösebb, ha már van valamilyen tapasztalatod vagy végzettséged az irodai adminisztrációban. Ha VA lennél, elképzelhető, hogy a legelején nem a képesítésednek megfelelő munkákat kapsz, hanem inkább csak e-mail kezelést, szervezést, tervezést, tehát titkárnői feladatokat. Később természetesen szükséged lesz arra, hogy fejlődj, éppen ezért egyre felelősségteljesebb feladatokat bíznak majd rád cégen belül, vagy más projekteken belül. Egyszerre több klienssel is dolgozhatsz, csak ne feledd, hogy ne vállald túl magad. Tudjuk, hogy könnyű abba a hibába beleesni, hogy minél több órát dolgozol, annál magasabb a fizetésed a hónap végén, így akár 12 órákat is elvállalsz. Azt tanácsoljuk, ezt kerüld, mert akkor már nem fogod látni az online munka előnyeit.

Ha nincs ilyen szakmai előéleted, akkor pedig a legjobb helyen jársz! A képzés során megtanulod, hogyan indítsd el a saját vállalkozásod, mint VA!

 

virtualis-asszisztens-kepzes

A Virtuális asszisztens képzés felépítése

 1. Felmérjük, hogy neked való-e a virtuális asszisztencia?
 2. 7 pontos stratégia a vállalkozás elindítása előtt
 3. Személyi asszisztenstől a virtuális asszisztensig
 4. Milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA?
 5. Mi a te specialitásod? Ki a te álomügyfeled?
 6. Ügyfélszerzési stratégiák
 7. Konkurencia/ piackutatási tippek
 8. Teszteld a mostani tudásod az online munkavégzéssel kapcsolatban
 9. Vállalkozás indítása A-Z-ig
 10. Legideálisabb vállalkozási formák virtuális asszisztensként
 11. Vállalkozás kismamaként
 12. Üzleti modellezés vagy tervezés?
 13. Mi is az “Business Model Canvas”?
 14. Az üzleti tervezés négy alappillére
 15. SWOT analízis elkészítése és kiértékelése
 16. Munkafüzet
 17. Adatbázis vagy CRM rendszer készítés, frissítés és karbantartás

Láthatod, hogy a Virtuális asszisztens képzés tananyaga nagyon átfogó, így teljes képet kaphatsz az irodai adminisztrációs és asszisztencia munka mibenlétéről akár a vállalkozások vezetéséig. Több feladatkörbe is belenézhetsz, így könnyebb lesz eldöntened, milyen irányba haladj majd tovább a későbbiekben. A tanfolyam során rengeteg tréning anyagot biztosítunk, valamint kreatív feladatokkal látunk el. Minden fejezet végén van egy modulzáró vizsga, amely elvégzése után tovább haladhatsz a feladatokban. A tanfolyam során rálátást kapsz arra, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra. A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk, és persze a kellő tudást ahhoz, hogy neked is virtuális munkád lehessen.

 

Hogyan dolgozik egy VA?

Egyéni vállalkozóként, otthonról végezhető munkaként lehet ellátni a feladatokat, nem kell irodába bejárni, és kötetlen a munka időd. A virtuális asszisztensek online keresnek munkát. Az Upwork, szabadúszók.hu, freelancer.com megfelelő munkaerő szolgáltató oldal lehet kezdésnek. Ezekre a regisztráció ingyenes, és közvetítő díjat csak az első kifizetéskor von le, majd minden egyes kifizetésedet követően annak egy bizonyos százalékát. Ha itthon helyezkedsz el, akkor pedig egyéni vállalkozóként, KATA rendszerben tudsz számlázni. A pályázás során a személyes találkozó elmarad, online meetingek során tudod eldönteni, hogy megfelel-e neked a munka, a munkáltató pedig, hogy rád van-e szüksége. Miután sikeresen pályáztál egy pozícióra, akkor az elején mindenképp van egy tréning, amely során betanítják az elvégzendő feladatot, ilyenkor mindenben szívesen segítenek a munkatársaid vagy felettesed.

Egy VA legfontosabb képessége a folyamatos fejlődés. Ez azért is szükséges, mert így az órabéredet is emelheted. Ha elvégezted a virtuális asszisztencia képzést, és már munkát is találtál, akkor talán szükséges lehet valamilyen irányba tovább tanulni. Az szabadúszó álláskereső oldalon szövegíró, SEO, social media szakember, valamint HR munkák várnak, így ezeket szívesen ajánljuk.

Légy te is virtuális asszisztens, hogy neked is online munkád lehessen. Hidd el, rád is szükség van ezen az egyre bővülő piacon.

 

A tanfolyam moduljai

 1. Vállalkozás –  Neked való?
  a. Bevezetés
  b. A rózsaszín köd
  c. A realitás talajára lépve…
  d. Mikor indítsd be a vállalkozásodat?
  e. 7 szabály, amit mindenképp be kell tartanod
 2. Mi az erősséged?
  a. Az alapoktól a konkrétumokig
  b. Mi az erősséged/specialitásod?
  c. Teszt
  d. Teszteredmények
 3. A vállalkozás indításával kapcsolatos kérdések
  a. Bevezetés
  b. Első lépések a vállalkozás felé
  c. Gyermekvállalás, vállalkozás szüneteltetése, nyugdíj
  d. A legfontosabb lépések
 4. Üzleti tervezés
  a. Bevezetés
  b. A vállalkozás elindítása
  c. Üzleti modellezés vagy üzleti tervezés?
  d. Kockázatelemzés
  e. Az én vállalkozásom és az én terveim!

 

Ismerd meg az oktatónkat!

Hallgatói visszajelzések

Nagyon jó

5,0 rating
2020.05.14.

Ugyan vállalkozó vagyok másik szakterületen, nagyon érdekelt, hogy mit is csinál egy VA. A tanfolyam elvégzése után úgy érzem, hogy érdemes lenne kibővíteni a vállalkozásomat ilyen téren is, és rengeteg új információt kaptam vállalkozással kapcsolatos kérdésekben is. Részletgazdag, de ugyanakkor lényeretörő anyag, köszönöm!

Rácz Levente

Hasznos, részletes

5,0 rating
2020.05.12.

Nagyon örültem ennek a kurzusnak! Már 2-3 éve gondolkodom azon, hogy teljesen online dolgozzak, de sajnos nem rendelkeztem elegendő információval ahhoz, hogy tudjam, mi való nekem, mibe érdemes belekezdenem. Már pár facebook csoportban olvastam korábban a virtuális asszisztenségről, de részletes információt nehezen találtam. Ez a tudásanyag viszont nagyon hasznos volt, mert végre látom magam előtt a folyamatot. Köszönöm Bright Academy!

Kitti
fekecs-krisztina

Fekecs Krisztina

Fekecs Krisztina vagyok, 46 évvel ezelőtt születtem Keszthelyen, Hévízen nőttem fel, tehát sokáig a turizmusról szólt az életem. Nem hiszek a meg nem érdemelt szerencsében, de abban igen, hogy ha kitartóan dolgozol a célodért, akkor eljön az a nap, amikor a szerencse is melléd szegődik. Amikor Olaszországba érkeztem a Ferrari-ban kaptam munkát, szóval a szállodákat autókra cseréltem, és egy teljesen új világba csöppentem. Igazgatói asszisztensként dolgoztam, gyermekem születése után pedig beindítottam a saját VA vállalkozásomat. Azóta eltelt már négy év, és a KRYVA gyakorlatilag a harmadik gyerekünk. Képzeld el a Te saját vállalkozásodat, amit a segítségemmel, de a saját erődből építesz majd fel!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás