fbpx

Virtuális asszisztens képzés

Hogyan indítsd be a virtuális asszisztens vállalkozásodat és dolgozz online?
Akciós tanfolyam
virtualis-asszisztens-kepzes
24 990 Ft
bruttó 22 490 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Életmentő volt! :) Köszönöm Nektek!!

Egyéni vállalkozóként szeretnék elindulni, de kicsit bajban voltam azzal, hogy szolgáltatásokat nyújtsak majd az ügyfeleim számára. VA kurzus segített abban, hogy elindítsam a karrierem, mint virtuális asszisztens! Köszönöm a csapatnak!
Magyar Krisztina

Hasznos és részletes

Nagyon örültem ennek a kurzusnak! Már 2-3 éve gondolkodom azon, hogy teljesen online dolgozzak, de sajnos nem rendelkeztem elegendő információval ahhoz, hogy tudjam, mi való nekem, mibe érdemes belekezdenem. Már pár facebook csoportban olvastam korábban a virtuális asszisztenségről, de részletes információt nehezen találtam. Ez a tudásanyag viszont nagyon hasznos volt, mert végre látom magam előtt a folyamatot. Köszönöm Bright Academy!
Kitti

Rengeteget segített, köszönöm szépen!!

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy belevágok mellékállásba a virtuális asszisztenciába, de nem voltam biztos magamban illetve abban, hogyan is indíthatnám el… Rengeteg hasznos dolgot tanultam a kurzus során, megtaláltam az utam és már vannak is saját ügyfeleim! :) Köszönöm The Bright Academy!!
Dorka

Virtuális asszisztens képzés – Az egyik legnépszerűbb tanfolyamunk

Ha a virtuális asszisztens képzés leírását olvasod, az bizonyára azt jelenti, hogy érdekel a virtuális asszisztencia, mint szakma. Mivel ez a foglalkozás egyre inkább elterjed, ezért tanfolyamunk ebben a szakmában segít neked elhelyezkedni. A The Bright Academy virtuális asszisztens képzésének segítségével más országbeli vállalkozások asszisztenciáját is vállalhatod, így nem kell feltétlenül hazai ügyfelekben gondolkodnod.

 

Ki is az a virtuális asszisztens?

A virtuális asszisztens (általánosan rövidítve VA, vagy PA a Personal Assistant nyomán) az a szakember, aki virtuálisan segít vállalkozásoknak, támogatja azok működését. Virtuálisan, leginkább otthonról, úgynevezett „home office”-ból dolgozik. Virtuális asszisztensként te is szabadúszó, vagyis egyéni vállalkozó lehetsz. A teendőidet az otthonból, online végzed, bármilyen tréning, amelyet kapsz, szintén virtuális meetingeken keresztül történik.

 

Virtuális asszisztens = titkárnő?

A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek, tapasztalatuknak, érdeklődési körüknek megfelelően. Ha azt hitted, csak az lehet virtuális asszisztens, aki eddig is asszisztens vagy adminisztrációs munkatárs volt, tévedsz! Ide sorolhatjuk például a virtuális marketing asszisztenseket, a szövegíró (tartalomkészítő) asszisztenseket, a virtuális személyi asszisztenseket, de olyan feladatokat is elláthat, ami a HR vagy éppen pénzügy területeihez tartozik. A közösségi média irányítás, üzleti terv készítése és kivitelezése, könyvelés is ide tartozhat. Vagyis a virtuális asszisztens nem feltétlenül egyenlő a „virtuális titkárnővel”.

 

virtualis-asszisztens-kepzes

 

Hogyan lehetsz virtuális asszisztens?

Ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni, a legelőnyösebb, ha már van valamilyen tapasztalatod vagy végzettséged az irodai adminisztrációban. Ha VA lennél, elképzelhető, hogy a legelején nem a képesítésednek megfelelő munkákat kapsz, hanem inkább csak e-mail kezelést, szervezést, tervezést, tehát titkárnői feladatokat. Később is természetesen szükséged lesz arra, hogy fejlődj, éppen ezért egyre felelősségteljesebb feladatokat bíznak majd rád cégen belül, vagy más projekteken belül. Egyszerre több klienssel is dolgozhatsz, csak ne feledd, hogy ne vállald túl magad.

Tudjuk, hogy könnyű abba a hibába beleesni, hogy minél több órát dolgozol, annál magasabb a fizetésed a hónap végén, így akár 12 órákat is elvállalsz. Azt tanácsoljuk, ezt kerüld, mert akkor már nem fogod látni az online munka előnyeit. Ha nincs ilyen szakmai előéleted, akkor pedig a legjobb helyen jársz! A képzés során megtanulod, hogyan indítsd el a saját vállalkozásod, mint VA!

 

virtualis-asszisztens-kepzes

A Virtuális asszisztens képzés felépítése

 1. Kik azok a virtuális asszisztensek és hogyan dolgoznak?
 2. Neked való-e a szakma?
 3. Minden, amit érdemes tudnod a vállalkozás indításáról: adózás, könyvelés, vállalkozási formák
 4. A szolgáltatási palettád kialakítása
 5. Mit csinál egy virtuális asszisztens?
 6. Hasznos alkalmazások
 7. E-mail és e-mail marketing, projektmenedzsment, jelszavak kezelése, időmenedzsment
 8. Teszteld a mostani tudásod az online munkavégzéssel kapcsolatban!
 9. Árazás, árképzés és árajánlat készítése
 10. Ügyfélszerzés
 11. Kik az ügyfeleid, és hogyan szerezd meg őket?
 12. Hogyan tűnj ki?
 13. Tárgyalástechnika alapok
 14. Hogyan dolgozz hatékonyan otthonról?
 15. Produktivitás
 16. Időgazdálkodás

Láthatod, hogy a Virtuális asszisztens képzés tananyaga nagyon átfogó és haladó tudást biztosít számodra. Több feladatkörbe is belenézhetsz, így könnyebb lesz eldöntened, milyen irányba haladj majd tovább a későbbiekben. A tanfolyam során rengeteg tréning anyagot biztosítunk, valamint kreatív feladatok is várnak rád. Minden fejezet végén van egy modulzáró vizsga, amely elvégzése után tovább haladhatsz a feladatokban. A tanfolyam során rálátást kapsz arra, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra. A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk, és persze a kellő tudást ahhoz, hogy neked is virtuális munkád lehessen.

 

Hogyan dolgozik egy virtuális asszisztens?

Egyéni vállalkozóként, otthonról végezhető munkaként lehet ellátni a munkádat, nem kell irodába bejárni, és kötetlen a munkaidőd. A virtuális asszisztensek online keresnek munkát. Az Upwork, szabadúszók.hu, freelancer.com megfelelő munkaerő szolgáltató oldal lehet kezdésnek. Ezekre a regisztráció ingyenes, és közvetítő díjat csak az első kifizetéskor von le, majd minden egyes kifizetésedet követően annak egy bizonyos százalékát. Ha itthon helyezkedsz el, akkor pedig hivatalos egyéni vállalkozóként, KATA rendszerben tudsz számlázni.

A pályázás alatt a személyes találkozó elmarad, online meetingek során tudod eldönteni, hogy megfelel-e neked a munka, a munkáltató pedig, hogy rád van-e szüksége. Miután sikeresen pályáztál egy pozícióra, akkor az elején mindenképp van egy tréning, amely során betanítják az elvégzendő feladatot és a gyakorlati tudnivalókat, ilyenkor mindenben szívesen segítenek a munkatársaid vagy felettesed.

Egy VA legfontosabb képessége a folyamatos fejlődés. Ez azért is szükséges, mert így az órabéredet is emelheted. Ha elvégezted a virtuális asszisztencia képzést, és már munkát is találtál, akkor talán szükséges lehet valamilyen irányba tovább tanulni. Figyeld meg a képességeidet, miben vagy igazán jó, és folyamatosan monitorozod a piacot is!

A szabadúszó álláskereső oldalon szövegíró, SEO, social media szakember, valamint HR munkák várnak, így ezeket szívesen ajánljuk, ha szeretnél még tájékozottabb lenni a piacon.

Légy akár te is virtuális asszisztens, hogy neked is online munkád lehessen. Hidd el, rád is szükség van ezen az egyre bővülő piacon! Szerezz te is nagyrakész, gyakorlati tudást a saját virtuális asszisztens vállalkozás elindításához, ezen a részletes, intenzív, haladó online képzésen. Jelentkezz tanfolyamunkra még ma!

 

A tanfolyam moduljai

 1. Modul – Az alapok
  1. Kik a virtuális asszisztensek?
  2. Hogyan dolgoznak a virtuális asszisztensek?
  3. Neked való ez a szakma?
  4. Tervezés
  5. Teszt
 2. Modul – Vállalkozás indítása
  1. Vállalkozási formák
  2. Adózási ismeretek
  3. Egyéni vállalkozás indítása lépésről lépésre
  4. Szükségem van könyvelőre?
  5. Mire lesz szükséged?
  6. Teszt
 3. Modul – A szolgáltatási pallettád kialakítása
  1. Így alakítsd ki a szolgáltatási palettád!
  2. Mit csinál egy virtuális asszisztens?
  3. Teszt
 4. Modul – Hasznos alkalmazások
  1. E-mail és e-mail marketing
  2. Tárhely
  3. Projektmenedzsment
  4. Jelszavak kezelése
  5. Időmérés
  6. Grafika
  7. WordPress
 5. Modul – Árazás
  1. Árképzés
  2. Árajánlat készítése
  3. Teszt
 6. Modul – Ügyfélszerzés
  1. Kik a te ügyfeleid?
  2. Hol keresd őket?
  3. Hogyan tűnj ki?
  4. Tárgyalástechnika, avagy hogyan készülj fel egy megbeszélésre?
  5. Szerződés
  6. Teszt
 7. Modul – Így dolgozz hatékonyan virtuális asszisztensként
  1. Hogyan dolgozz hatékonyan otthonról?
  2. Produktivitás
  3. Időgazdálkodás
  4. Teszt

Hallgatói visszajelzések

Hálásan köszönöm!

Rated 5 out of 5
2021.01.08.

Nagyon hasznos volt számomra a képzés, már meg is vásároltam a folytatását, hogyan lehet ügyfeleket szerezni!
Köszönöm szépen a tananyagot, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonlóan az elején jár és fontolgatja, hogy belevágjon-e! 🙂

Tamara

Nagyon jó

Rated 5 out of 5
2020.05.14.

Ugyan vállalkozó vagyok másik szakterületen, nagyon érdekelt, hogy mit is csinál egy VA. A tanfolyam elvégzése után úgy érzem, hogy érdemes lenne kibővíteni a vállalkozásomat ilyen téren is, és rengeteg új információt kaptam vállalkozással kapcsolatos kérdésekben is. Részletgazdag, de ugyanakkor lényeretörő anyag, köszönöm!

Rácz Levente

Hasznos, részletes

Rated 5 out of 5
2020.05.12.

Nagyon örültem ennek a kurzusnak! Már 2-3 éve gondolkodom azon, hogy teljesen online dolgozzak, de sajnos nem rendelkeztem elegendő információval ahhoz, hogy tudjam, mi való nekem, mibe érdemes belekezdenem. Már pár facebook csoportban olvastam korábban a virtuális asszisztenségről, de részletes információt nehezen találtam. Ez a tudásanyag viszont nagyon hasznos volt, mert végre látom magam előtt a folyamatot. Köszönöm Bright Academy!

Kitti

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!