fbpx

Üzleti Analitika tanfolyam

üzleti-analitika-tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásÁról?

Miről szól az üzleti analitika tanfolyam?

Az Üzleti analitika tanfolyam során a prediktív (predictive) és az előíró (prescriptive) analitika részterületeivel foglalkozunk. Ezt kiegészítjük és elmélyítjük az „adatértéklánc és az adatközpontú gazdaság” során tanultakat. A kurzus keretében kitérünk a gépi tanulás és az adatbányászat bemutatására, a prediktív analitika meghatározó modelljeire. A tárgy során tárgyalt témák többek között a döntéstámogatás területei, sokváltozós döntési modellek, strukturális egyenletek, neurális hálózatok alkalmazása az adatbányászatban és a folyamatbányászat. A tárgyalt területekhez illeszkedő legújabb gyakorlati alkalmazások használatára, bemutatására is hangsúlyt fektetünk. A kurzuson elsajátíthatod a széleskörű adatfelhasználás és elemzés mennyiségi, statisztikai elemzésének prediktív és magyarázó modellezését. A tanultak segítik az emberi döntéseket, vagy akár vezetési hatékonyságot, döntéseket akár vezetőként, akár vállalkozóként. Nem véletlenül mondják, hogy az adat napjaink legfontosabb terméke, nem véletlenül hozták be a GDPR törvényt, védik a felhasználók jogait, perelik kormányok és államok a Facebookot vagy az Instagramot – az adat érték.

üzleti-analitika-tanfolyam

Mi is az üzleti analitika?

Ha nem dolgoztál multinacionális cégnél eddig, akkor lehet, hogy ismeretlen lesz számodra az üzleti analitika kifejezés, röviden a BA (Business Analytics). Az üzleti analitika napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területe, számos kapcsolódási ponttal az adattudomány (data science) területéhez. Az interneten fellelhető tanfolyamok közül kevés az olyan, ami ezzel a témával foglalkozik, ugyanis még viszonylag új keletű téma. Sőt, egy új pozíció is születőben van hozzá. Achilles Georgiu, a CEU Üzleti Analitika képzés iparági program igazgatója szerint legalább 3-5 év kell még ahhoz, mire az Adatvagyon gazdálkodási vezető pozíció megjelenik a piacon. Addig ők azt részletekben építik fel oktatási programjaik segítségével. Akár lehetnél te az elsők között, akik betöltik ezt a pozíciót, ahhoz pedig a kurzusunk megfelelő löketet és alaptudást biztosít!

Ma már rengeteg ága van az üzleti analitikának ugyanis nincs olyan terület, ahol ne lehetne használni: az adatvezérelt HR-ben, műszaki analitikában, SAP analitikában, Big Data rendszerben, Machine Learningben – ez az alapja mind ebből az egy tudományból van.

A tanfolyam során lehetőséged nyílik mindegyikbe bele látni, megérteni, hogy pontosan hogyan lehet az adatot felhasználni, megfelelően elemezni és segítségével hatékony döntést hozni.

üzleti-analitika-tanfolyam

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Akik pénzügyi végzettséggel rendelkeznek, és szeretnék egy kicsit kiszélesíteni a látókörüket
  • Azoknak, akik HR, pénzügy területen dolgoznak
  • Azoknak, akik szívesen váltanának szakmát és szeretnének egy picit analitikusabb szemléletet magukévá tenni
  • Azoknak, akik kedvet kaptak ahhoz, hogy egy olyan új pozíciót kezdjenek el tanulni, ami még nincs jelen a munkaerőpiacon

Mire van szükséged az Üzleti analitika tanfolyam elvégzéséhez?

  • Stabil internetkapcsolatra és felhasználó szintű számítógépes ismeretekre
  • A kurzus teljesítésének nincs előfeltétele!

A tanfolyam elvégzése után egy certifikátot adunk.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok: Alakformáló edzésterv nőknek - 6 hetes kihívás
Barista tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Frontend fejlesztő képzés
Growth Hacking Tanfolyam
Home Staging tanfolyam
Jóga életmód tanfolyam
Mentálhigiénés életmód tanácsadó tanfolyam
Online KRESZ tanfolyam
Online német tanfolyam kezdőknek
Rendezvényszervező tanfolyam
Spanyol tanfolyam kezdőknek
Üzleti Analitika tanfolyam
Vegán cukrász tanfolyam
Villámolvasás tanfolyam
Webfejlesztő tanfolyam - A webprogramozás alapjai
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.