fbpx
/
/
The Bright Academy sikersztorik – Zsuzsa története

The Bright Academy sikersztorik – Zsuzsa története

Ismerkedj meg a The Bright Academy sikersztorikkal!  Olyan embereket mutatunk be számotokra, akik inspirációként szolgálhatnak az élet minden területén.

Karrierváltás? Új szakma elsajátítása 30 felett? Különböző történeteinkkel igyekszünk titeket is arra ösztönözni: legyetek bátrak!

Neked is van sikersztorid? Oszd meg velünk: info@thebrightacademy.com

 

Zsuzsa története

Zsuzsa, középiskolai és zeneiskolai tanárként több tanfolyamot végzett nálunk, amiről most mesél nekünk egy kicsit.

“Mindenképpen szerettem volna visszajelezni, hogy megköszönjem azt a sok segítséget, ötletet és inspirációt, amit Tőletek kaptam / kapok. 

Az én életemben nem karrierváltás, hanem valamiféle szemléletváltás történt. Az elmúlt év pandémiás időszaka pedagógusként eddig elképzelhetetlen helyzet elé állított és állít azóta is, folyamatosan, mind a mai napig. Közép – és zeneiskolai tanárként a fejlődés, a tanulás, a kreativitás és az állandó megújulás, innováció és motiváció szószólója, példája és eszköze vagyok. Az a feladatom, hogy minden gyerekben és fiatalban megtaláljam azt a valamit, amivel ő a saját maga legjobb verziójává tud válni, egy egész életen át. 

Ebben jelentett nem kis segítséget a The Bright Academy valamennyi képzése, csak köszönni tudom. Bár sokat olvastam e témákban, sok helyről és sokféle módon tájékozódva – mégis, jelen képzések minden eddigi lényegét, remek összefoglalását és esszenciáját adták a már általam ismert információknak, újabb érdekességekkel és újfajta lehetőségekkel kiegészítve azokat. Mindig a megfelelő formában, mennyiségben és amit a legjobban szeretek, időkorlát nélkül, a saját tempómhoz és körülményeimhez igazítható módon. 

Stresszkezeléssel kezdtem, majd elvégeztem a konfliktuskezelést és asszertív kommunikációt. A Coach tanfolyamot karácsonyra ajándékba kaptam Tőletek . Aztán, nem tudom… a többi jött magától, mindig egymásra épülve és lélekben is erősödve, szépülve.

Nagyon szeretek Veletek tanulni és jól tudom hasznosítani az itt kapott tudást a mindennapokban. Az időgazdálkodás és a Mindfulness nélkül nem is tudom mit kezdenék ebben a még mindig pandémiás, otthonról oktatós időszakban? 

Úgy érzem, hogy időben léptem és csak bátorítani tudok mindenkit arra, hogy törődjön magával, hogy fektessen be önmagába. Ne várja meg, amíg teljesen ellepik a hullámok, hanem építsen ki egy biztos, víz alatt is jól járható ösvényt! Így, mikor jön az áradat, a fejünk még mindig kint lehet a vízből… és nincs annál felemelőbb érzés, mikor a hullámok között is össze tudunk mosolyogni valahol… 

További eredményes munkát és jó egészséget kívánok Nektek, őszinte tisztelettel és hálával mindazért, ami jót e képzések által velem is tettetek! 🙂 “

Nincsenek bejegyzések.

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!