fbpx

Tárgyalástechnika és értékesítés tanfolyam

Alapvető tudnivalók a tárgyalásról és az értékesítésről
targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam
bruttó 24 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Tárgyalástechnika – Válj a tárgyalás fekete öves mesterévé!

Ez a hiánypótló tárgyalástechnika tanfolyam, abban segít neked, hogy egy üzleti alapú tárgyalás során azokat az eszközöket és módszereket alkalmazd, amelyek segítik elérni a kitűzött célodat. Sokan felkaphatják a fejüket a tárgyalástechnika szó hallatán, vajon miért van rá szükség? Azonban, ha épp csak ismerkedsz az üzleti élet viszontagságival, akkor sűrűn találhatod magad olyan szituációban, ahol résztvevőket ellentétes célok vezérlik. Ez az online tréning abban segít majd neked, hogy megtanuld az emberekkel való bánásmód és kommunikáció alapjait, és képes légy érvényesíteni az akaratodat egy tárgyalás során, win-win szituációt teremtve. Ha neked is gondot okoz, hogy hatékonyan közvetítsd a partner felé az elképzelésed, akkor ez a kurzus neked szól. A képzés teljesen online végezhető, nem szükséges, hogy Budapest vagy környékén élj!

 

targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam

 

Fontos a hatékony kommunikáció

A sikeresség feltétele a szakmai és mindennapi életben, hogy helyes és nem utolsósorban hatékony kommunikációt folytassunk. Nem kell ahhoz üzletembernek lennünk, hogy tárgyalási szituációba kerüljünk, hiszen a hétköznapi élet is rengeteg olyan szituációt hoz, ahol tárgyalásra kerül a sor. Fizetésemelés, a megtakarításunk kezelése, egy biztosítás megkötése, de akár az esti vacsora helyszínének eldöntése is tárgyalásnak számít. A hatékony kommunikáció rengeteg összetevőből áll. Egy sikeres megbeszélés csak akkor valósítható meg, ha a résztvevők kellően felkészültek és képesek azokat az eszközöket alkalmazni, amelyek segítségével mindkét tárgyaló fél azt érzi: elértem a kitűzött célomat.

Az eredményes tárgyaláshoz azonban a megfelelő előkészültség és megalapozás elengedhetetlen. Üzletemberként vagy vállalkozóként fel kell készülnünk arra, hogy a személyes kommunikáció az életünk része, akár hazai akár nemzetközi terepen. Ez a képzés felvértez téged olyan gyakorlatias technikákkal, amelyeket bátran alkalmazhatsz a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Bemutatunk olyan tárgyaló technikákat, mint a puha készségek jelentősége, mit jelent a keretezés és a small talk, és azt, hogyan tudsz problémákat kezelni, szétválasztani és súlyozni. A képzés 9 fejezeten át olyan stratégiákat vesz sorra, amelyek a tárgyalási folyamatok során előfordulnak, így garantáltan felkészülten érkezhetsz a következő megmérettetésre.

 

targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam

 

Tárgyalási stratégiák

Tárgyalni általában akkor szoktunk, amikor a résztvevők között valamilyen érdekütközés merül fel. A tárgyalás célja pedig ezen érdekütközés vagy konfliktus feloldása. Mivel a tárgyalás a mindennapok része, nem árt ha tudjuk. melyek azok a tárgyalási stratégiák, amelyek bátran alkalmazhatóak a résztvevők által. Azt is fontos tudnunk, hogy mik azok a szituációk, amikor érdemes tárgyalunk (ha attól jobb eredményt várunk), és mikor nem ajánlott. Vannak olyan kizáró esetek, amikor a tárgyalások megkezdése sem ajánlott. Ilyen lehet például, ha nem vagyunk érdekeltek a tárgyalásban, vagy ha másik fél követelései túlmennek az etikusság határain, vagy azt érzed, nem fogtok közös nevezőre jutni, mivel számodra túl kockázatos a helyzet.

Ezeknek a helyzeteknek a felismerése megköveteli az önismeretet. Ez a tréning segít neked abban, hogy megértsd, melyek azok a tárgyalási problémák, amelyek gátat vethetnek egy tárgyalási folyamatnak: ha mindenáron győzni akar valamelyik fél, ha nem ismered fel, hogy manipulálni akarnak, esetleg túl mereven állsz a problémához vagy a másikhoz. A tárgyalástechnika tréning hasznos lehet számodra, ha új technikákat szeretnél bevetni, vagy ha szeretnéd megérteni, miért nem voltál sikeres eddig egy – egy tárgyalás alatt.

 

Kiknek ajánljuk a tárgyalástechnika kurzust?

 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy fejlődni szeretnének és a tárgyalástechnika a vakfoltjuk
 • Azoknak, akik szeretnének még hatékonyabbak lenni a tárgyalások alatt
 • Akik nem Budapest vagy környékén élnek, és az online tréning a legkényelmesebb megoldás számukra
 • Azoknak, akik meggyőzően szeretnének érvelni a tárgyalópartnerük részére

 

targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam

 

Miről szól a Tárgyalástechnika tréning?

Ez a kurzus 9 fejezeten át veszi végig egy sikeres értekezlet alkotóelemeit. Bemutatja, mi a tárgyalás, mi nem, és azt, hogy tárgyalások száma befolyásolja-e a tárgyalások sikeres kimenetelét. Bemutatja a tárgyalás nyitó mozdulatait és azt is, hogyan készülj fel még a legváratlanabb tárgyalási szituációkra is.

 

Tanfolyam moduljai

 1. Mi a tárgyalás és mi nem?
 2. Mikor és meddig tárgyaljunk?
 3. Tárgyalási hozzáállások
 4. Tárgyalóerő önmaga és TELA
 5. Hogyan készüljünk egy tárgyalásra?
 6. Egy értekezlet nyitó mozzanatai
 7. Keretezés, small talk, nyitó nyilatkozat
 8. Napirend tervezése a tárgyalás elősegítésére
 9. A tárgyalási folyamat dinamikája
 10. Fordulópontok, Ekman féle alapérzelmek
 11. Elakadási pontok
 12. Problémák kezelése, szétválasztása, súlyozása
 13. Tárgyalási módszerek
 14. Csereüzlet, tortanövelő,
 15. Objektív eljárások és mércék módszere

 

Hasonló tanfolyamok

Asszertív kommunikációs tréning 
Konfliktuskezelés tréning

Hallgatói visszajelzések

Mindenkinek nagyon hasznos tanfolyam, nem csak az üzleti életben tárgyalóknak!

Rated 5 out of 5
2021.04.28.

Nagyon gyakorlatias, rengeteg jó tippet és ötletet ad annak, aki szeretne hitelesen, összeszedetten és megnyerően tárgyalni és kommunikálni. Rámutat olyan kritikus pontokra, amelyek nélkülözhetetlenek egy eredményes tárgyalás eléréséhez. Aki szereti folyamatosan fejleszteni önmagát, annak bátran ajánlom a tanfolyam elvégzését. Nagyon élveztem, köszönöm The Bright Academy! 🙂

Dominika

Az asszertív kommunikációs kurzussal együtt verhetetlen!

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

A munkahelyem fizetett be erre és az asszertív kommunikációs kurzusra, amit nagyon hamar végig is csináltamn annyira izgi volt! Partnertárgyalásnál óriási előnyt adott és a főnököm is büszke volt rám, szóval nekem mindenképpen használt 🙂

Jelinek Zoé

Kiegészítette a közgázos tudásom

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

Pozitív csalódás volt, hogy tudott új technikákat mutatni a közgazdász diplomám mellett, nagyon élvezhető és jól összerakott tananyag.

Mona

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!