fbpx

Szépségipari marketing kisvállalkozóknak tanfolyam

szepsegipari-marketing-kisvallalkozoknak
bruttó 14 990 Ft Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
  • A tanfolyam azonnal indul
  • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
  • Személyes jelenlétet nem igényel

Marketing Stratégia Tanfolyam Szépségszalonoknak

Ez a Szépségipari Marketing Kisvállalkozóknak Tanfolyam olyan komplett online és offline marketing tudásanyagot ad át, ami gyakorlatban is azonnal hasznosítható lesz. A szépségipar – főleg az utóbbi időben – az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, így a verseny is hatalmas. Bármelyik social media oldalt görgetve láthatjuk, hogy sorra nyitnak új szalonok, ezzel nehéz lépést tartani.

Tudjuk, hogy nem mindenki tud megfizetni marketinges szakembert, de ha elvégzed ezt a tanfolyamot, nem is lesz rá szükség. Megkapod azt a tudást, amivel sínre rakhatod a vállalkozásodat és kitűnhetsz a többiek közül. Új ügyfeleket szerezhetsz, a régieket pedig még elkötelezettebbek lesznek irántad. Olyan eszközöket adunk a kezedbe, amiket bátran alkalmazhatsz akár azonnal!

 

Tűnj ki a többiek közül!

A tanfolyam célja, hogy mankóként szolgáljon, hiszen a reklám és self – management kisebb vállalkozóknak néha nehezebb. A kisvállalkozók azok, akik igazi “one man show-t” visznek a hátukon, sok kihívással néznek szembe, nap mint nap. Az pedig, hogy még ötleteket is gyűjtsenek az adott témákban, kifejezetten macerás. Gondoltunk rátok, és összegyűjtöttünk egy olyan tudásanyagot, amivel bátran, akár egyedül is megbirkózol. Tarts velünk!

 

szepsegipari-marketing-kisvallalkozoknak

 

Vedd a kezedbe az irányítást!

A kisebb vállalkozások vezetőinek, legyen az szépségipar ágazat, vagy bármely más, mindig kicsit rögösebb utat kell bejárni. Ha elvégzed ezt a tanfolyamot, garantáljuk, hogy tudsz majd olyan szemszögből tekinteni a vállalkozásodra, amit eddig nem is gondoltál volna. Olyan marketinggel kapcsolatos tudásanyagot adunk a kezedbe, amit ha elsajátítasz hosszú távon biztosan te és a vállalkozásod javát szolgálja majd. A tanulás után tudsz marketinges szemszögből tekinteni a saját és mások vállalkozására is. A szépségipari marketing kisvállalkozóknak gyakorlati tanácsokat ad, és olyan marketing tudásanyagot amivel bátran, akár egyedül is nekiállhatsz vállalkozásod fejlesztésének.

A tanfolyam elvégzése után szinte észre sem fogod venni, hogy amit épp csinálsz az marketing, ösztönszerűvé válik minden mozdulat. A segédanyag, olyan ismeretanyagot ad neked, amit ha elsajátítasz, a vállalkozásod fejlődni fog, új ügyfeleket szerzel, a régieket pedig elkötelezed. A mozdulatok, a gondolatok, vagy maga a self – branding már – már ösztönszerűvé válik. A tanfolyam olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos tanácsokat ad, amik rövid és hosszú távon megtérülnek.

 

Légy jelen offline és online is!

Ez a tanfolyam, nem csak online ismerteket ad, de olyan offline marketing tudásanyagot amivel komoly előnyre tehetsz szert. Adunk számodra olyan marketinggel és vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos tanácsokat, amik nálam azóta is működnek. Hosszú távon már észre veszed majd, hogy teljesen új gondolkodásmódot mutatok. A szépségipari marketing kisvállalkozóknak gyakorlati és elméleti tanácsokban is bővelkedik, és tartalmaz technikai segédanyagot minden fejezet. Ezt a segédanyagot minden fejezet végén találod. Egy – egy fejezet végén komplett online tippeket és ismeretek adunk neked amit ha elsajátítasz, tudsz majd más szemszögből tekinteni a vállalkozásodra.

 

szepsegipari-marketing-kisvallalkozoknak

 

A tudás hatalom!

A Szépségipari Marketing Kisvállalkozóknak tanfolyam gyakorlati tanácsokat ad, amiket ha elsajátítasz hosszú távon tudsz marketinges szemszögből tekinteni a vállalkozásodra. Teljesen új gondolkodásmódot mutatok, amivel lépéselőnybe kerülsz és rájössz, hogy amit épp csinálsz az marketing, ösztönszerűvé válik mind a social media, vagy bármi más. Sok gyakorlatban is azonnal hasznosítható tippet adunk, amiket később, hosszú távon már észre sem veszel, hogy beépítetted a mindennapokba. A célunk, hogy a Szépségipari Marketing Kisvállalkozóknak tanfolyam gyakorlati tanácsokat adjon, amik később is megállják a helyüket.

 

Miről szól a tanfolyam?

A tanfolyam célja, hogy mankóként szolgáljon a számodra, ha úgy érzed tanácstalan vagy, nem tudod mi a következő lépés. Ehhez a tudásanyaghoz bármikor hozzá férhetsz. A tanfolyamban bemutatásra kerülnek olyan eszközök, amikkel új vásárlókat és ügyfeleket szerezhetsz és régieket aktivizálhatsz. Egy vállalkozás vezetése számtalan készséget kíván, ezek közül csak az egyik a vállalkozásfejlesztés. A tanfolyamban nem csak tippeket adunk, de egészen az alapoktól indulva mutatjuk be neked, hogyan tudsz napról – napra tenni azért, hogy szalonod fejlődjön. Szépségipari marketing kisvállalkozóknak olyan hasznos gyakorlati tippeket ad, amiket könnyedén beépíthetsz az eszköztáradba.

 

szepsegipari-marketing-kisvallalkozoknak

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Azoknak, akik a szépségiparban dolgoznak és szívesen tanulnának vállalkozásfejlesztést és marketinget
  • Azoknak, akik úgy érzik, nem találtak eddig megfelelő tanfolyamot, ami külön az ő szektoruknak szól
  • Azoknak, akik még több ügyfelet és pénzt szeretnének keresni

 

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

Nem elvárás az előzetes tapasztalat vagy tudás, tehát egy toll, papír és stabil internetkapcsolat mindössze, amire szükséged lesz!

 

Tanfolyam moduljai

  1. Online marketinges eszközök alapok
  2. Online marketing a gyakorlatban
  3. Weboldal, márkaépítés, vizuális tartalom

 

Hasonló Tanfolyamok

Online Marketing Tanfolyam – Útmutató Kezdőknek

Hallgatói visszajelzések

Szuper szemlélet!

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

Nagyon érdekes marketing szemléletet adott, alig várom, hogy a gyakorlatban is kipróbáljam körmösként! 🙂 köszönöm!

Bettina

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!