fbpx

Smink Tanfolyam

smink-tanfolyam
bruttó 39 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Mindig irigykedve nézegeted mások tökéletesen elkészített sminkjét? Régóta tanácstalan vagy, milyen smink állna neked a legjobban? Esetleg reggel, munkába menet szeretnéd pár perc alatt kisminkelni magad? A drogéria beauty részlegen sétálva nem igazodsz ki a rengeteg kozmetikum között? Esetleg megnézted már összes ingyenes beauty videót Youtube-on? Ez a smink tanfolyam segít neked elsajátítani a professzionális smink technikákat, egészen az alapoktól! Ezután garantáltan nem jelent majd gondot egy pikk – pakk reggeli make – up vagy egy igazi mesteri füstös szem elkészítése: te leszel a sminkmester a családban a kurzust követően! 🙂 És talán nem csak a családban! Ez a szendedély könnyen hivatássá is válhat!

Kurzusunk tökéletes elméleti és gyakorlati oktatói anyag azok számára, akik ezen a területen szeretnének szakképzettséget szerezni, azonban nem mernek beruházni egy több hónapos kurzusra. Ez a részletes, mindenre kitérő szakmai tanfolyam segít majd a döntésük meghozatalában.

 

 smink-tanfolyam

 

Miért lehet hasznos egy smink tanfolyam?

Amióta világ a világ a sminkelés az önkifejezés egy ismert formája volt. Már a neandervölgyi ember is “sminkelte” magát, színes festékekkel díszítették magukat, növények leveleiből és virágok szirmaiból nyerték ki a festékanyagot. Az ókorban a világosabb arcbőrt részesítették előnyben. A görögök például különböző olajokat használtak, sőt a kozmetika szavunk is tőlük ered – a kozmetikosz kifejezésből amit azt jelenti: szépíteni.

Mivel online tanfolyamunk biztosítja, hogy saját képzési tempóban haladj az otthon kényelméből, így akkor tanulsz amikor szeretnél, egyéni tanrendben. Ez a sminkes tanfolyam megtanít minket arra is, hogyan tudunk az arcformánknak megfelelő alkalmi sminket készíteni. Továbbá tanulni fogsz különböző ecsetformákról és arról, hogy segítségükkel akár már egy esküvői sminket is elkészíthetsz.

A képzés során teljesen az alapoktól indulunk: bőrápolás, alapozók, púderek fajtái. Megtanulod az arcformák szerinti helyes smink technikákat és azt is, hogyan lehet helyesen műszempillát applikálni, vagy a szájhangsúlyos alkalmi smink elkészítését. A tematikának köszönhetően a sminktanfolyam lépésről lépésre adja át az alap technikai ismereteket, így akár teljesen kezdő vagy haladó sminkes számára is tökéletes választás. Ez a sminktanfolyam minden szükséges információt tartalmaz ahhoz, hogy a képzés végén könnyen el tudj végezni alap sminkelési technikát, személyre szabott nappali vagy esküvői sminket.

Az online sminktanfolyam az ingyenes facechartokat is tartalmazza. Természetesen érdemes a make – up módszereket önmagunkon vagy másokon is gyakorolni. A tanfolyam lépésről – lépésére végigvezet bennünket a nappali vagy nude smink elkészítésén, így akár egy rohanós, kapkodós reggelen sem jelent majd gondot egy gyors és tökéletes smink elkészítése. Néhány alkalom után, pedig te is könnyedén tudsz majd másoknak professzionális sminkes tanácsokat adni!

 

 smink-tanfolyam

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 1. Modul 
  a. Bemutatkozás
  b. Bevezetés
  c. Sminkelés előtti bőrápolás
  d. Teszt
 2. Modul – Smink technikák
  a. A száj festése
  b. A szemöldök formázása
  c. A szempilla festése
  d. Műszempillák
  e. Az arc formázása
  f. Teszt
 3. Modul – Eszközök és termékek
  a. A megfelelő alapozó kiválasztása
  b. Bőrtípus és alapozó
  c. Sminkeszközök tisztítása
  d. Betegségek esetén hogyan járjunk el?
  e.Milyen eszközöket tartalmazzon a sminktáska?
  f. Milyen sminktermékeket tartalmazzon a sminktáska?
  g. Teszt
 4. Modul – Alap sminkek a gyakorlatban
  a.  Színelmélet
  b.  Nappali smink
  c.  Érett bőr sminkelése
  d. Esküvői smink tudnivalók
  e. Koszorúslányok, örömanyák és a násznép sminkelése
  f. Füstös szemsmink
  g. Parti smink
  h. Különböző korok sminkjei
  i. Gyakorlatok
  j. Érdekességek
  k. Teszt

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamunkat?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan készíthetnek maguknak profi sminket rövid idő alatt.
 • Azoknak, akik érdeklődnek a szakma iránt, azonban nem tudják eldönteni, hogy van-e hozzá tehetségük, így nem mernek beruházni egy hosszabb hivatalos képesítést adó tanfolyamra. Ez a tanfolyam mindenképp segítség lesz számukra a döntés meghozatalában.
 • Azoknak a szépségápolásban dolgozó szakembereknek, akik bővítenék vagy felfrissítenék a tudásukat.

 

 

Szükséges-e előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez?

 • Nem szükséges, bárki belekezdhet, akár kezdő, akár haladó szintű tudással.

 

Mire van szükség a smink tanfolyam során?

 • Tollra, papírra, jegyzetfüzetre és stabil internetkapcsolatra.
 • Emellett jó minőségű termékekre (ecsetek, alapozók, púderek, szemfestékek és rúzsok)
 • Egy önkéntes barátnőre, akinek az arcán tudsz majd gyakorolni! 🙂

A tanulók a tanfolyam sikeres elvégézése után certifikátot kapnak. A tanfolyam egy átfogó elméleti és gyakorlati képzés, elvégzése még nem jogosít fel saját sminkiskola indítására. Ha szeretnél hivatalos szakképesítést szerezni, akkor szeretettel ajánljuk partnerünk, az Alfa Kapos Kft.  Szépségtanácsadó OKJ-s tanfolyamát!

 

Hasonló tanfolyam

Hallgatói visszajelzések

Fantasztikus volt!!!

Rated 5 out of 5
2021.02.18.

Sok videó, érdekes tananyagok és a mai divatnak megfelelő sminkek.
Tetszett, hogy arra is figyeltek, hogy fenntartható termékeket mutassanak be… igazán tudatos!
Gratulálok!

Marcsi

Ajánlom!

Rated 5 out of 5
2021.02.18.

Tetszett, köszi!

Lizi K.

Végre egy naprakész anyag...

Rated 5 out of 5
2021.02.18.

Szuper volt a tanfolyam, köszönöm a certifikátot!
Gazdag tananyag és naprakész is!

Kiss Mariann

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

200.000 - 600.000 Ft

Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Szabó Melinda

Művészeti és építészeti hátteremmel sajátos módon látom és értelmezem az arcot, mint vásznat – ezt a látásmódot oktatom diákjaimnak. Oktatási módszerem egyedi, gyakorlatias, és célirányos, garantálom, hogy Youtubon még nem látott technikákat fogsz tőlem látni. Az elmúlt években a világ legnevesebb külföldi és magyar sminkeseitől tanultam, ebbe a tudásba kapsz betekintést a Smink tanfolyam során. Egyéni órákat tartok online, valamint a stúdiómban is. A cruelty free és vegán professzionális szépségápolás mellett tettem le a voksom évekkel ezelőtt. A hazai szőrme ellenes kampány sminkese is én voltam. Vendégeim között sztárok és neves cégek is megfordulnak. Szabadidőmben sztárokká sminkelem magam, melyet szórakoztató videókkal örökítek meg. Többször szerepeltem már a tévében munkáimnak köszönhetően. Az évek alatt beauty fotóssá is fejlesztettem magam, hiszen a sminket és a hozzá kapcsolódó élményt gyönyörű fotókon tudjuk megőrizni az utókornak. Mindemellett fotózásokon, forgatásokon, esküvőn, céges rendezvényen és különleges alkalmakon gondoskodok a hölgyek és urak tökéletes megjelenéséről.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!