fbpx

SEO – Keresőoptimalizálás Tanfolyam

Hogyan jelenjen meg a weboldalad az első találatok között?
seo-keresooptimalizalas-tanfolyam
bruttó 28 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Igazán hasznos tanfolyam

Online tartalommarketingesként igen hasznos volt számomra az SEO tanfolyam, mivel eredetileg bölcsész végzettséggel rendelkezek és szükségem volt arra, hogy pótoljam hiányos ismereteimet ezen a területen. Érhető, könnyen áttekinthető, egymásra épülő modulok és rövid kis tesztek segítik a tudás rögzítését. Remek kiindulópont azoknak, akik bevezetést szeretnének az SEO világába
Molnár Adrienn

Nagyon hasznos, átláthatóan megszerkesztett tanfolyam

Nagyon tetszett a tanfolyam, sok hasznos információt tudhattam meg a keresőoptimalizálásról, kezdőknek tökéletes! Előtte fogalmam sem volt, hogyan működik a SEO, de most átlátom a működését, folyamatát. Nagyon tetszett a fejezetek felépítése is, logikus, érthető volt. Csak ajánlani tudom!
Szilágyi Ági

Ajánlom

Eddig kicsit homályos volt számomra, hogy mit is takar maga a SEO fogalom, ezért úgy döntöttem unalmasabb óráimban elsajátítom. Tetszett, hogy egy igazi szakember által összeállított anyagot kaptam, azóta sok ismerősömnek ajánlottam!
Molnár Mátyás

SEO – Keresőoptimalizálás tanfolyam, avagy hogyan kerüljünk előre a Google-listán

Keresőoptimalizálás, röviden SEO. Az utóbbi évek egyik leggyakrabban használt kifejezése, ami minden marketingest, üzletvezetőt, és vállalkozó szellemű embert lázba hoz. Mindenhol ezt a kifejezést halljuk, és azt, hogy milyen jelentős eredményekre képes. Azt viszont, hogy a gyakorlatban pontosan mit jelent, már kevesen látjuk át. Ebben segít az online végezhető SEO – keresőoptimalizálás tanfolyam.

 

A hárombetűs varázsszó

Az internet korszakában már a vállalkozások jelentős többsége megtalálható a világhálón. Miért is? Pontosan azért, mert már mindannyian ott töltjük az időnk nagy részét. Ott informálódunk, ott keresgélünk, ott “találkozunk” a barátainkkal, ott tartjuk a kapcsolatot a családtagjainkkal, ott osztjuk meg a véleményünket, ott dolgozunk és még sorolhatnánk. Egyszóval most már szinte csak ott vagyunk igazán jelen. Ez a helyzet remek lehetőséget kínál a vállalkozások számára, hogy megszólítsák a számukra releváns célközönséget és személyre szabott ajánlatokkal, hatékony és kidolgozott stratégiákkal ügyfeleket szerezzenek.

Erre az egyik legköltséghatékonyabb és hosszú távon a legjobban kifizetődő módszer a keresőoptimalizálás. A keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization) a fizetett hirdetés (PPC – Pay Per Click) mellett a keresőmarketing (SEM – Search Engine Marketing) egyik alkotórésze.

A keresőoptimalizálást azoknak ajánljuk, akiknek nélkülözhetetlen, hogy organikusan a találati lista elejére kerüljenek, és így a számodra fontos célközönség a te termékedet vagy szolgáltatásodat találja meg elsőként. Bár ez nem ilyen egyszerű és a legtöbb vállalkozás pont ezért keres és fizet meg kiváló szakembereket. Mivel az interneten a vállalkozások száma egyre csak nő, a naponta publikált blog bejegyzések száma pedig meghaladja a két milliót világszerte, így bátran kijelenthetjük, hogy a SEO szakemberek iránti igény is rohamosan nő. Ez egy olyan munka, amit bárhol és bármikor csinálhatsz, online, ebben segít neked a SEO tanfolyam.

 

seo-keresooptimalizalas-tanfolyam

 

Hosszútávfutók eszköze

A keresőoptimalizás kicsit olyan, mint a hosszútáv futás. De mielőtt mélyebben belevágnánk, nézzük meg, hogy pontosan mi is a SEO, és miben segít nekünk a használata. A SEO, azaz a keresőoptimalizálás láthatóvá teszi a weboldalad, a potenciális vásárlók előtt. SEO az online marketing egyik eszköze. Ehhez azonban tisztában kell lennünk az online vásárlási és tájékozódási szokásokkal. Vásárlás előtt, szinte minden második ember beüti Google-ba a keresett terméket. Az emberek idő hiányában, vagy egyszerűen lustaságból, alig kattintanak a második oldalra, szeretnek mindent és azonnal megtudni. Ha a te holnapod esetleg a második oldalon pihen, akkor a potenciális vásárlók többségétől sajnos elestél.

Ahhoz, hogy a te weboldalad az elsők között jelenjen meg a Google találati listában, a SEO használata segít hozzá. A Google első oldalán azok a találatok jelennek meg, amelyek szoros összefüggésbe vannak a keresett tartalommal. Az interneten található weboldalakat a Google folyamatosan indexeli, ezért is fontos, hogy a megfelelő helyre kerülj. A SEO nem fizetett hirdetést jelent, és nem hoz azonnali eredményt. De hosszú távon, komoly versenyelőnyt jelent a használata. Ennek a fontosságára tanít meg – többet között – ez a keresőoptimalizálás tanfolyam.

 

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre

A SEO célja, hogy a weboldalad a keresés lista első helyén landoljon, ez azonban nem olyan egyszerű, mint ahogyan az elsőre tűnik.

Ha egy weboldal feltérképezésre kerül, akkor három fontos szempontot kell majd neked figyelembe venni. A keresőoptimalizálás folyamata három lépcsőből áll. Az első rész a technikai SEO, azaz, hogy a weboldal maga mennyire van megfelelően felépítve. A második lépcsőfok, az on-page SEO, azaz a weboldal tartalmi része. A harmadik lépcsőfok pedig az off-page SEO, ami azt nézi meg, hogy a weboldaladra milyen linkek és hivatkozások mutatnak más weboldalakról. Ez a három lépcsőfok szükséges akkor, ha SEO-ban szeretnénk dolgozni. A SEO kapcsolatban áll más online marketing eszközökkel. Ezen a képzésen megtanulod, hogy egy adott blog cikk milyen jelentőséggel bír a SEO-ban.

 

A keresőoptimalizálás mesterhármasa

A keresőoptimalizálásban az a szép, hogy soha nem ér véget, és mindennapos feladatokkal lát el. A tanfolyam alatt olyan gyakorlati tudás kerül a kezedbe, amit bármikor felhasználhatsz, és hasznosíthatsz. Ahhoz, hogy a Google találati listájában a holnap amin dolgozunk, (legyen az saját vagy éppen egy ügyfél weboldala) megfelelő helyezést érjen el, a következőket kell megtennünk.

 • Off – page SEO – Ezek azok a hivatkozások és linkek amelyek a mi weboldalunkra mutatnak.
 • On – page SEO – Itt kap fontos szerepet a tartalommarketing, ne feledjük content is king, a jó minőségű tartalom, szinte mindennél fontosabb.
 • Technikai SEO – Itt meg kell nézni, hogy a fejlesztés óta mondjuk egy – egy tartalom, el lett rejtve a keresőrobotok elől. Ugyanígy ajánljuk, hogy tekintsd meg az oldal mobilbarát-e, milyen a betöltési sebessége.

Kulcsszavak mindenhol

Az online marketing egyik szükséges alapköve (ahogy a képzés is rámutat majd) a helyes kulcsszó megválasztása. A keresőoptimalizálás eredményeit mindig konverzióban mérjük és organikus látogatókban. Ahhoz, hogy a honlapod akár az első három helyen végezzen a találati listában, szükséges lesz megtalálnod a számodra releváns kulcsszavakat. Az SEO tanfolyam egy hosszabb fejezetben tér ki a kulcsszó kutatásra, valamint annak folyamatára. Ma már sokkal elterjedtebb, hogy a keresők nem egy – egy kulcsszó alapján keresnek, hanem akár fél mondatokat is beírnak a Google keresőbe. Így tehát a honlap tartalom optimalizálása igazán fontossá vált. Ezért – ahogy azt az eddigi tapasztalatok is mutatják – a keresőoptimalizálásban kiemelt szerepet kapott a minőségi írott tartalom. Ez a SEO tanfolyam három hosszú hosszú fejezeten keresztül foglalkozik azzal, hogy mi a tartalommarketing célja, és miért elengedhetetlen megtanulni a SEO szövegírás alapjait neked is.

 

Minőségi tartalom – Tippek és trükkök

Ha pedig a rendelkezésedre áll a kellő tudás, itt a tökéletes lehetőség, hogy elkezdj gyártani minőségi tartalmat az oldalara, vagy az ügyfél oldalára. Jó tudni, hogy nem pusztán azt méri a Google, (ahogy erre az SEO tanfolyam is rámutat majd), hogy mennyien keresik fel az oldalt, hanem azt is, hogy a keresők átlagosan mennyi időt töltenek az holnapod nézegetésével. A képzés kitér erre is, hiszen neked sem mindegy, hogy a honlapodon mennyi érdekes tartalmat találnak a potenciális vásárlók. Törekedni kell arra, (ha van rá lehetőség), hogy az összes tartalom, ami az oldaladon található, minőségi és egyedi legyen. Ez nem hoz azonnal eredményt, a honlapod számára de a SEO-nak nem is ez a célja. A SEO akkor működik igazán, ha az összes tanácsot és a tanfolyam anyagát megfogadod és hosszú távon beépíted a működésedbe és a munkádba.

Miben más az online SEO tanfolyam, mint egy tantermi képzés?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miben más egy online seo tanfolyam, mint egy tantermi képzés? 2020-ban az online képzések sokkal nagyobb figyelmet kaptak a koronavírus járvány terjedése miatt, hiszen a legtöbben az otthon maradás mellett voksoltak. Jelenleg egyébként az eddigi tantermi képzések java része átkerült valamilyen online felületre, hogy csökkentsék a közösségi térben tartózkodást. A tantermi képzések esetében kevésbé tudod a saját tempódban végezni a tanfolyamot. Sokan nem is tudják megoldani a tantermi képzéseken való részvételt, hiszen ezek többnyire Budapest környékén vannak. Számunkra jó megoldás az online SEO tanfolyam, mivel itt te osztod a saját idődet, és nem neked kell alkalmazkodnod a képzés menetéhez. A tanfolyam teljesen online, és az összes videó és tananyag esetében van lehetőség arra, hogy visszanézd, ha esetleg elbizonytalanodtál. Ezeket egy tantermi képzés hallgatása közben ritkán vagy szinte sosem teheted meg.

 

Kinek ajánljuk az SEO – Keresőoptimalizálás Tanfolyamot?

 • Azoknak, akik érdeklődnek a keresőoptimalizálás iránt.
 • Olyan szabadúszóknak és szakembereknek, akik szeretnék a keresőoptimalizálást, mint hozzáadott szolgáltatást vagy szakmai tudáskészletet felfedezni.
 • Weboldal tulajdonosoknak, akik szeretnék az általuk megírt szakmai cikkeket optimalizálni, hogy elsők között jelenhessenek meg a keresési listában.
 • Kiváló és erős kiegészítő tudás PPC vagy közösségi média marketing mellett.

 

seo-keresooptimalizalas-tanfolyam

 

Miről szól az SEO – Keresőoptimalizálás Tanfolyam?

 • A kereső optimalizálás alapjairól
 • Kulcsszó kutatásról
 • A keresőoptimalizálás tartalmi és technikai hátteréről
 • Optimalizált szövegírásról
 • On-Page SEO-ról
 • Videó SEO-ról
 • Technikai SEO-ról
 • A legjobb ingyenes SEO eszközökről és programokról

A tanfolyamot elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének hosszú távon organikus látogatókat és vásárlókat szerezni az oldaluk számára, de nem tudják hogyan tegyék meg az első lépést. A tanfolyamban megtanulod mire jó keresőoptimalizálás, és mi az optimalizálás elsődleges célja. A képzés kitér a kulcsszókutatás fontosságára, és tippek formájában rávilágít a megfelelő kulcsszó kiválasztásának fontosságára. Megtudod hogyan épül fel a keresés folyamata és miben változott az elmúlt évekhez képest. Ha szeretnél többet megtudni a képzésről email formájában megteheted!

 

Követelmények

 • Előzetes tudásra vagy szakmai háttérre sincs szükség a SEO tanfolyam elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.

Kérdésed van? Keress minket email címünkön vagy telefonon!

 

Hasonló tanfolyam

Kreatív Írás Online Tanfolyam

 

A tanfolyam moduljai

 1. Mi is a keresőoptimalizálás?
  a. Bevezetés
  b. Mi is a keresőoptimalizálás?
  c. Hogyan működik a Google?
  d. Hogyan találnak rá a Google botok az oldaladra?
  e. Általános kifejezések, amiket érdemes tudnod
  f. És akkor most mit is jelent pontosan a keresőoptimalizálás (SEO)?
  g. SEO alapok
  h. Teszt
 2. A kulcsszókutatás
  a. Bevezetés
  b. Mik is azok a kulcsszavak?
  c. A kulcsszókutatás folyamata
  d. Teszt
 3. A keresőoptimalizálás két oldala: a tartalom és a technikai háttér
  a. Bevezetés
  b. Miért fontos, hogy minőségi tartalmat állítsunk elő?
  c. Mitől minőségi a tartalom?
  d. Teszt
 4. SEO szövegírás
  a. Bevezetés
  b. A szövegírás szabályai
  c. SEO szövegírás ELLENÖRZŐLISTA
  d. Teszt
 5. Videó SEO
  a. Bevezetés
  b. Videó kulcsszavak
  c. Teszt
 6. A titkos összetevő: Google RankBrain
  a. Bevezetés
  b. Mi az a Google RankBrain
  c. Mit mér pontosan a Google RankBrain?
  d. Így váljon az oldalad a Google RankBrain legjobb barátjává!
  e. Teszt
 7. Linképítés
  a. Bevezetés
  b. Ahrefs
  c. Linképítés videó
  d. Teszt
 8. Technikai SEO
  a. Bevezetés
  b. A szempontok
  c. A legjobb ingyenes SEO eszközök
  c. Teszt

 

 

Hallgatói visszajelzések

Igazán hasznos tanfolyam

Rated 5 out of 5
2020.07.06.

Online tartalommarketingesként igen hasznos volt számomra a SEO tanfolyam, mivel eredetileg bölcsész végzettséggel rendelkezek és szükségem volt arra, hogy pótoljam hiányos ismereteimet ezen a területen. Érhető, könnyen áttekinthető, egymásra épülő modulok és rövid kis tesztek segítik a tudás rögzítését. Remek kiindulópont azoknak, akik bevezetést szeretnének az SEO világába.

Molnár Adrienn

Nagyon hasznos, átláthatóan megszerkesztett tanfolyam

Rated 5 out of 5
2020.05.24.

Nagyon tetszett a tanfolyam, sok hasznos információt tudhattam meg a keresőoptimalizálásról, kezdőknek tökéletes! Előtte fogalmam sem volt, hogyan működik a SEO, de most átlátom a működését, folyamatát. Nagyon tetszett a fejezetek felépítése is, logikus, érthető volt. Csak ajánlani tudom!

Szilágyi Ági

Extrém hasznos és nagyon jól össze van rakva

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Mind a videók, mind az írott anyag értékes volt. Gyakorlatias a tananyag és konkrét eszközöket is bemutattak.. nagyon jó volt, ajánlom!

Erős Gábor

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

300.000 - 1.500.000 Ft

Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

sujbert-vivien

Sujbert Vivien

2017 óta segítek cégeknek márkaépítésben és hatékony online marketing stratégia kiépítésében. Ez magában foglalja a keresőoptimalizálást, szövegírást, weboldalépítést, hirdetési kampányokat és social media kampányokat is egyaránt. Szenvedélyem különböző kultúrák és embertípusok megismerése – munkámban is ez motivál.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!