fbpx

Projektmenedzsment szoftverek a gyakorlatban

Így használd hatékonyan a home office szoftvereket az otthoni munkavégzéshez!
projektmenedzsment-szoftverek-a-gyakorlatban
bruttó 11 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Imádtam, nagyon hasznos!

Teljesen el voltam veszve ezekkel az applikációkkal kapcsolatban! A-tól Z-ig bemutattak minden lényeges programot, ami segíti a hatékony munkavégzést home officeban. Nagyon köszönöm nektek!
Georgina

Szuper

Igazi ritkaság volt, még nem találtam ehhez fogható összefoglaló anyagot! Köszönöm!
Viktória

Kezdő vállalkozóként kihagyhatatlan!!

Minden ami a munkámhoz kell, benne volt! Örülök, hogy fel tudom használni a mindennapokban is!
K. Zsuzsi

Projektmenedzsment szoftverek a gyakorlatban – Hogy hatékony legyen az otthoni munkavégzés!

Új, Projektmenedzsment szoftverek a gyakorlatban kurzusunk hamarosan elérhető a The Bright Academy oldalán! Hiánypótló tanfolyamunk azokat a projektmenedzsment szoftvereket és applikációkat mutatja be, amelyek az elmúlt néhány évben uralják a piacot. Felmerülthet a kérdés, miért is van szükség ezeknek a programoknak a bemutatására? Az utóbbi félév teljesen átalakította a munkaerő piacot és rengeteg gazdasági következménye volt – olyan is, amit előre senki nem látott. Rengetegen kényszerültek otthonról dolgozni és a cégeknek nem is volt más választása, ha a működésüket folytatni akarták. A kötelező home office előnyei azonban lassan körvonazalódni látszódnak. Rengeteg szoftver áll már a rendelkezésünkre, hogy a munka még gördülékenyebben folytatódjon! A projektmenedzsment szoftverek a gyakorlatban tanfolyamunk éppen ezeket a szoftvereket mutatja be. Csatlakozz te is, és végezd el online tanfolyamunkat a legfontosabb projektmenedzsment eszközökről.

Sikeres projektmenedzsment ABC-je

Az elmúlt hónapok jelentősen átírták a munkavégzés feltételeit és a legújabb felmérések is azt mutatják, hogy egyre nagyobb az igény a home office iránt. Ehhez azonban elengedhetetlenek a szükséges erőforrások, projekteket támogató szoftver állomány, hiszen több ezer munkavállalónak a feladatait kell átszervezni. Ez a menedzsment és a dolgozók részéről is számos új erőfeszítést igényelt, ilyen például az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos applikációk megismerése. A járvány kitörése után halmozottan nőtt az igény az olyan szoftverek iránt, ami az otthoni tevékenységek és a munkavégzés hatékonyságát növelte. Ezeknek a programoknak a kezelése nem mindenki számára kézenfekvő, így ez a kurzus ebben szeretne segítő kezet nyújtani.

Többek között az is világossá vált, hogy a munkavégzés hatékonysága nem az irodai jelenléttől függ. Több statisztikai adat mutatott rá, hogy a produktivitás nemhogy csökkent, hanem nőtt az otthoni munkavégzés alatt. Gördülékeny megbeszeléseket garantáló Zoom, vagy a projektmenedzsmentet támogató Asana és Trello igazi nyertesei voltak az elmúlt időszaknak. Azok az órák, amiket Budapest utcáin töltöttünk parkoló után kutatva, meetingekre rohanva, sokkal hasznosabban is eltölthetőek. Természetesen ha nem vagytok egy légtérben a kommunikációra még nagyobb hangsúlyt kell fektetni. A Zoom és a Skype azok az eszközök amelyeknek azon túl, hogy ingyenes verziójuk is elérhető még online közvetítésre is alkalmas.

 

projektmenedzsment-szoftverek-a-gyakorlatban

 

Projektmenedzsment szoftverek a gyakorlatban kurzusunk segít, hogy hatékony legyen az otthoni munkavégzés!

Egyértelmű, hogyha nem kommunikálsz hatékonyan a munkatársaiddal a projektek nem fognak haladni. Egy – egy futó projekt adminisztrálására és nyomon követésére használják kis és nagyvállalkozások a Trellot és az Asanat. Mindkettő felhasználóbarát projektmenedzsment szoftver, akár párhuzamosan futó projektek is adminisztrálhatóak a program által. Az aktuális projektek delegálása mindkét programmal lehetséges, sőt egy projekttel eltöltött idő könnyen utánkövethető. Közvetlen céges kommunkációra és adott projekt részére “workspace” létrehozására alkalmas a “Slack” program. Aktív projektek kezelése jól működik a hashtagek által szétválasztott csatornákban, ahova adott feladatok kerülnek fel.

A microsoft project management eszközök használata is népszerű. A TEAMS a Microsoft által kifejlesztett alkalmazás amivel kiválóan lehet üzenetet váltani, chatelni vagy fájlokat megosztani. Az MS project összetett csomagot biztosít számunkra, ahol szabadon csetelhetünk munkatársainkkal, de olyan funkciók is elérhetőek, mint a fájlok valós idejű, közös szerkesztése. Az MS project egy olyan alternatíva lehet számunkra, ami igazán személyre szabható. A globalizáció kialakulására is figyelt az MS project, azaz a TEAMS megalkotója, hiszen a projekt alapú munkavállalás egyre gyakoribb. További megoldás lehet a GSuite, ami igazi “minden egy helyen” alkalmazás csomag. A Gsuite tulajdonképpen a Google által létrehozott online alkalmazások összessége. A Gsuite nemcsak a levelezésünkben segít, hanem egy project tárolásában és adminisztrálásában is. Felhő alapú rendszere miatt bárhol elérhetjük a dokumentumokat vagy a levelezésünket, esetleg a naptárunkat. Ez egy kft vezetője számára szinte nélkülözhetetlen. A Gsuite mobilbarát, tehát a világ másik pontján is internetkapcsolattal rendelkező eszközön elérhetjük az összes rendszert, ami a munkavégzéshez szükséges.

projektmenedzsment-szoftverek

Egy szoftver mind felett?

Az pandémiás időszak tanulsága, hogy szoftver használat nélkül szinte lehetetlen egy projekt vagy munka hatékony átadása. A régi megoldások, naplóba vagy jegyzetfüzetbe, esetleg egy táblára felírt mondatok elszállnak és nem segítik a munkavállalók mindennapjait. Miért ne könnyítenénk meg életünket egy – egy hasonló erőforrás használatával? Bizonyos munkafolyamatok, vagy egy adott projekt menedzselése könnyen átvihető az online térbe. A projektek nyomon követése és ezekben való részt vállalás erősíti a csapatot. Ezek az alkalmazások hatékonyan segítik az üzleti életet, hiszen sok erőforrás áll a rendelkezésünkre, akár kisvállalkozás vagy egy nagyobb kft vagyunk.

Ez a tanfolyam ezeket a szoftvereket mutatja be, hogy gördülékenyen tudj céges szinten is átállni az otthoni munkavégzésre!

Kinek ajánljuk elsősorban ezt a kurzust?

 • Azoknak, akik otthon vagy távmunkában dolgoznak.
 • Azoknak, akik szeretnének hatékonyabban dolgozni és projektet felügyelni home officeban.
 • Mindennkinek, aki gyakorlati tudást szeretne szerezni a home office programok használatát illetően.

 

projektmenedzsment-szoftverek-a-gyakorlatban

 

Mire lesz szükséged a tanfolyam elvégzéséhez?

 • Számítógép, laptop
 • Internetkapcsolat
 • A tanfolyamban említett szoftverek

 

Hasonló tanfolyamok

Időgazdálkodás tréning – Hatékonyság home office-ban

 

A tanfolyam moduljai

 1. Home office alapok
  a. Mi az a távmunka?
  b. Iroda a nappaliban?
  c. Tegyünk a produktivitásért!
  d. Home office -Nem csak móka és kacagás!
  e. Urald a káoszt – azaz nehézségek kezelése!
 2. Applikációk megismerése
  a. Nélkülözhetetlen applikációk
  b. Kommunikáció 1.
  c. Kommunikáció 2.
  d. Kommunikáció 3.
  e. Felhő alapú adattárolás
 3. Hatékonyság és időmenedzsment
  a. Hasznos tippek, trükkök
  b. Applikációk a hatékony időbeosztásért – Toggl
  c. Applikációk a hatékony időbeosztásért – Pomodoro technika
  d. Applikációk a hatékony időbeosztásért – Serene
  e. Projektmenedzsment szoftverek használata – Trello
  f. Projektmenedzsment szoftverek használata – Asana
  g. Jegyzetelj!
  h. Egyéb hasznos eszközök – LastPass
  i. Egyéb hasznos eszközök – Loom
 4. Kapcsolj ki!
  a. Online csapatépítő
  b. Bónuszvideó – HomeOffice jóga
  c. Teszt

Hallgatói visszajelzések

Ajánlom a kurzust!

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Minden rendben volt, hasznos.

TOMI

Home office megmentőm!

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Teljesen el voltam veszve ezekkel az applikációkkal kapcsolatban! A-tól Z-ig bemutattak minden lényeges programot, ami segíti a hatékony munkavégzést home officeban.
Nagyon köszönöm nektek!

Dombos Erzsébet

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!