Mtrt1mmhsolqocvgfc3k

Mindfulness - Tudatos Jelenlét Online Tanfolyam - II. Rész

Hogyan légy JELEN a jelenben?

   Watch Promo

Az önmegismerés útja

Te is felfigyeltél már arra, hogy sok ember úgy viselkedik bizonyos helyzetekben, mintha ott sem lenne? És észrevetted már magadon, hogy beszélgetsz valakivel és folyamatosan elkalandozol, így fogalmad sincs már arról, hogy a másik mit is mondott?

A tudatos jelenlét gyakorlása a tudatos figyelemre sarkal, amikor szándékosan a jelen pillanatára figyelünk és megtapasztaljuk a körülöttünk zajló eseméyeket. A tudatos jelenlét gyakorlása révén a meditáló fokozatosan harmóniát hoz az életébe, és újra felfedezi feltétel nélküli énjét, amelyet soha nem lehet igazán elveszíteni. A tudatos jelenlét gyakorlásakor a meditálót a béke, csend és nyugalom mély, oszthatatlan érzése járja át.

A jelen pillanatának megélése, amelybe a meditáció során lépünk, fokozatosan behatol a meditáción kívüli életünkbe. Ez fejleszti önmagunk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást .

Napjainkban robbanásszerűen nő az érdeklődés a tudatos jelenlét elvei és gyakorlata iránt, a tudatos jelenlét egyre szélesebb körű elfogadása pedig sok tudományos figyelmet kap. A tudatos jelenlét életmódját millióan választották már a világ minden táján. A modern vállalatok tudatos jelenlét képzését kínálják dolgozóiknak. Emberek milliói töltenek le tudatos jelenléthez kapcsolódó alkalmazásokat; egyes vállalatok még termékeik eladásához is a tudatos jelenlét koncepcióját használják.

Ahogy a tudatosság iránti érdeklődésünk tovább növekszik, sok könyv, program és tanfolyam vállalkozik arra, hogy megtanítsa, hogy hogyan éljünk jobb életet a meditáció segítségével.

Ez a tudatos jelenlétről szóló tanfolyam a tudatos jelenlét minden fontos aspektusát lefedi.

A tanfolyam második részében a tudatos jelenlét meditációját gyakoroljuk, illetve a meditáció során felmerülő akadályok kezelésére vonatkozó stratégiákat is átvesszük. Ezt követően megvizsgáljuk, hogyan teremti meg a hála a tudatos jelenlétet, illetve a tudatos jelenlét a hálát; elmagyarázzuk a hála naplózásának gyakorlatát. A tanfolyam vége felé ötvözzük a tudatos jelenlétet a jógával a nagyobb tudatosság megteremtése érdekében. Végezetül kitérünk arra is, hogyan kell a tudatos jelenlétet használni a munkában.


Kinek ajánljuk ezt a Mindfulness - Tudatos jelenlét tanfolyamot?

  • Azoknak, akik szeretnék megtanulni vagy feleszteni önmaguk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást.
  • Azoknak, akik szeretnék kiteljesíteni az együttérzés, a hála és kedvesség érzését.
  • Azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy a tudatos jelenlét életmódja ideális választás-e.


Miről fogsz tanulni a Mindfulness - Tudatos jelenlé tanfolyamon?

  • A tudatos jelenlét eredete
  • A tudatos jelenét tapasztalatainak jellemzői
  • Tudatos jelenlét és érzelmi szabadság
  • Hogyan gyakorolható a tudatos jelenlét meditáción keresztül
  • A tudatos jelenlét különböző céljai, és még sok más


Követelmények

  • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a tanfolyam elvégzéséhez
  • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.


A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!


Oktató


The Bright Academy
The Bright Academy

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

- Több mint 100 tanfolyam
- Több mint 70.000 elégedett hallgató
- OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
- 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!Tanterv


  6. Modul - Fizikai és pszichológiai kellemetlenségek kezelése
Elérhető napok
napok miután csatlakoztál
  7. Modul - Hála és tudatos jelenlét
Elérhető napok
napok miután csatlakoztál
  9. Modul - Tudatos jelenlét a jóga testtartásokban
Elérhető napok
napok miután csatlakoztál

Kezdd el most!