Xiy0yzv3q8sr08pc5lmc

Online Wordpress Tanfolyam Haladóknak

Divi Theme és Divi Builder - HAMAROSAN

Amikor egy Wordpress oldalt kezdünk el készíteni, építeni vagy akár fejleszteni, akkor mindig azaz első kérdés, hogy milyen sablont válasszunk. Abban az esetben, ha nem tudsz kódolni, vagy egyszerűen csak szeretnéd a legegyszerűbben testre szabható WordPress sablont választani, akkor jó eséllyel számodra az Elegant Themes által készített Divi nevű sablon és a hozzá tartozó Visual Builder lesz a legjobb választás.

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a Divi sablon telepítésének módját, pontos leírást találsz arról, hogy a felületen mi mit jelent, hogyan tudod testreszabni, hogy tökéletes legyen az elvárásaidnak. Mindehhez GIF animációkat készítettünk, hogy "élőben" is lásd, hogyan néz ki. Ezáltal teljeskörűen megismered a sablont, hogy bármikor gyönyörű oldalakat készíthess.

Kiknek ajánlott?

  • akik már elvégezték a WordPress I. tanfolyamunkat, de tovább mélyítenék a tudásukat
  • azoknak, akik kíváncsiak egy speciális típusú sablonra


Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

  • Wordpress I. tanfolyam elvégzése, vagy azzal releváns Wordpress ismeretek
  • Előre megvásárolt egyedi domain (www.weboldalamneve.hu tehát a weboldalunk címe) és tárhely (ahova a weboldalunk tartalmát töltjük)
  • Számítógép és állandó internet-hozzáférés a WordPress, FileZilla fájlkezelő és a WordPress sablon letöltéséhez, feltelepítéséhez (a WordPress és a sablon, valamint a fájlkezelő és a kurzusban felhasznált bővítmények mind-mind ingyenesek)


Oktató


The Bright Academy
The Bright Academy

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

- Több mint 100 tanfolyam
- Több mint 70.000 elégedett hallgató
- OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
- 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!Kezdd el most!