fbpx

WordPress Online Tanfolyam Haladóknak

Divi Theme és Divi Builder
bruttó 34 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
TANFOLYAM

Készíts látványos oldalakat!

Ha már elvégezted a WordPress Online Tanfolyam Kezdőknek kurzusunkat, és már a haladó kurzus leírását olvasod, akkor gratulálunk, lehet, hogy megtaláltad az új szakmádat! Wordpress online tanfolyam haladók számára, melynek segítségével megmutatjuk neked a honlap készítés legegyszerűbb módját!

Amikor egy WordPress oldalt kezdünk el készíteni, építeni vagy akár fejleszteni, akkor mindig azaz első kérdés, hogy milyen sablont válasszunk. Abban az esetben, ha nem tudsz kódolni, vagy egyszerűen csak szeretnéd a legegyszerűbben testre szabható WordPress sablont választani, akkor jó eséllyel számodra az Elegant Themes által készített Divi nevű sablon és a hozzá tartozó Visual Builder lesz a legjobb választás.

Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a Divi sablon telepítésének módját. Pontos leírást találsz arról, hogy a felületen mi mit jelent, hogyan tudod testreszabni, hogy tökéletes legyen az elvárásaidnak. Mindehhez GIF animációkat készítettünk, hogy “élőben” is lásd, hogyan néz ki. Ezáltal teljeskörűen megismered a sablont, hogy bármikor gyönyörű oldalakat készíthess.

Ezzel a sablonnal a weboldal minden egyes részét testreszabhatod, a méreteket, a betűtípust és nagyságot. Rengeteg színvariációt és effektet találsz benne, így pontosan olyanná varázsolhatod, ami tökéletessé teszi a honlapodat, hogy az téged és a vállalkozásodat a legmegfelelőbben prezentáljon. Kész dizájnjaidat pedig elmentheted, így semmi nem vész kárba. Később újra felhasználhatod, és egy kis átalakítással máris új megjelenést biztosítasz oldaladnak. Ha pedig azért tanulsz, mert érdekel ez a világ, akkor tökéletes folytatása az előző kurzusunknak, és tovább színesítheted ismereteidet a WordPress palettáján.

 

wordpress-online-tanfolyam-haladóknak

 

Kiknek ajánljuk a WordPress online tanfolyam elvégzését?

 • akik már elvégezték a WordPress I. tanfolyamunkat, de tovább mélyítenék a tudásukat
 • azoknak, akik kíváncsiak egy speciális típusú sablonra

 

Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

 • WordPress I. tanfolyam elvégzése, vagy azzal releváns WordPress ismeretek
 • Előre megvásárolt egyedi domain (www.weboldalamneve.hu tehát a weboldalunk címe) és tárhely (ahova a weboldalunk tartalmát töltjük)
 • Számítógép és állandó internet-hozzáférés a WordPress, FileZilla fájlkezelő és a WordPress sablon letöltéséhez, feltelepítéséhez (a WordPress és a sablon, valamint a fájlkezelő és a kurzusban felhasznált bővítmények mind-mind ingyenesek)

 

A tanfolyam moduljai

 1. Divi telepítése és aktiválása
  a. Bevezetés
  b. Elegant Themes licensz kiválasztása és regisztráció
  c. Telepítőfájl letöltése és telepítése
  d. API key létrehozása és a program aktiválása
 2. Beállítások
  a. Alapszintű beállítások
  b. Megjelenítés testreszabása
 3. Mit is tud a Divi?
  a. Modulok bemutatása
  b. Könyvtárak használata
  c. Layoutok használata
 4. Egy új oldal készítése a Divi Builder segítségével
  a. Főmenü és a header létrehozása weboldal szinten
  b. Slider beszúrása
  c. Több oszlopos grid beszúrása
  d. Blog megjelenítése a főoldalon
  e. Hírlevél feliratkozás
  f. Kapcsolatfelvételi űrlap
  g. Footer
  h. Teszt

 

Szeretnéd az alapokat is megtanulni? Tekintsd meg a WordPress Online Tanfolyam Kezdőknek kurzusunkat.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk a One Tree Planted non-profit szervezetnek, mely a világ 4 kontinensén szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás