fbpx

Online Webdesign Tanfolyam

Hogyan készíts egyedi honlapokat? HTML, CSS, XML, Wordpress és Photoshop
online-webdesign-tanfolyam
49 990 Ft
bruttó 29 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Főállású anyaként nagyon hasznos és praktikus tananyagot kaptam!

A The Bright Academy Webdesigner Online képzése számomra, főállású anyaként a legpraktikusabb módja az önképzésnek. A képzés rugalmas, így egy kisgyermek mellett is kényelmesen elvégezhető. A tananyag könnyen érthető, logikusan felépített, egyszerűen elsajátítható. Számomra a ráfordítható minimális időkeret miatt fontos volt, hogy tömör tudásanyagot kapjak és nem csalódtam! Úgy érzem, hogy egy stabil, szuper alapot kaptam, persze még sok gyakorlás vár rám! Köszönöm a lehetőséget!
Nagy Lilla

Nagyon hasznos és részletes tananyag!

Már évek óta Virtuális asszisztensként dolgozom, de ezzel a tanfolyammal sikerült elmélyítenem és rendszerezni a már megszerzett tudásomat. Mindenkinek ajánlom, aki egy “új munkát” szeretne megtanulni gyorsan és hatékonyan!
Fekecs Krisztina

Jó döntés volt, köszönöm a lehetőséget!

A tanfolyam nagyon jól van felépítve, az alapoktól kezdődik így azok is könnyen megértik, akik eddig nem voltak otthon a webdesign világában. A tanfolyamot nem tanulásként fogtam fel, hanem egy érdekes hobbinak, így, munka után kifejezetten pihentető és felfrissítő volt, egy ilyen témában elmerülni. Tetszett, hogy nem volt határidő a tanfolyam elvégzésére, így a saját tempómban tudtam haladni. Jó volt az, hogy a kurzus során bemutatták a webdesignhoz szükséges különböző programokat és oldalakat, valamint azok előnyeit és hátrányait. Ha valami kérdésem merült fel a The Bright Academy csapata szinte azonnal válaszolt. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá!
Taki Dave

Ha érdekel a honlapkészítés, akkor Online Webdesign Tanfolyamunk tökéletes választás! Ahhoz, hogy elnyerd a leendő potenciális ügyfelek bizalmát, nem elég egy Facebook oldal. Manapság egy sikeres vállalkozásnak elengedhetetlen része a weboldal. Persze, rengeteg webfejlesztő, sitebuilder, webdesigner van, de miért ne készíthetnél te is weboldalakat? Akár a sajátodat is… Így biztosan olyan lenne, amilyet megálmodtál, nem beszélve arról, hogy az időn és költségeken is jelentősen spórolnál! Ha tetszik az ötlet, jelentkezz az online webdesign tanfolyamra.

 

online-webdesign-tanfolyam

 

Mihez ért egy webdesigner?

Manapság rengetegen úgy gondolják, hogy a webdesign teljesen megtanulható az internetről, anélkül, hogy a legjobb webdesign tanfolyamok valamelyike már a zsebünkben lenne. Félreértés ne essék, rengetegen használják az internetet problémák megoldására. Beírni a Google-be a kérdésünket olyasmi, amit a legtöbb professzionális webdesigner megtesz. Egy jó képesítésű webdesigner azonban el tud látni online és offline grafikai feladatokat az Adobe Illustrator, Photoshop segítségével, majd ezután tanulja meg a HTML és CSS kódolást, amiből a legtöbb weboldal felépül. Bár a legtöbb helyen a programozás részét már egy sitebuilder végzi, a tanfolyamban megismerkedünk az alapvető weboldal programozási nyelvvel, hogy az egyszerűbb oldalakat te magad is létrehozhasd. Bár sokan gondolják, hogy a webdesigner kézzel is remekül rajzol, ez tévhit. Attól, hogy nem remekelsz kézügyességben, még alkothatsz igazi művészi értéket pixelek segítségével!

Jelenleg a webdesigner szakma a második legkeresettebb. Teljesen érthető, miért annyira felkapott ez a szakma. Ahogy a világ egyre több eleme kap online felületet egyértelműen egyre több szakemberre van szükség, akik biztosítják a technikai hátteret ehhez.

 

Miről szól a Online Webdesign Tanfolyam?

 • Online reklámok készítése – banner, hírlevelek és szponzorált tartalmak teljes grafikai arculata
 • Webes arculat – Logótervezés, névjegykártya tervezés, egyéb grafikai elemek elkészítése.
 • Webgrafikák készítése, webdesign – weboldalak grafikai tervezése elejétől a végéig.

 

online-webdesign-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik elkészítenék vagy megújítanák weboldalukat
 • Akik szakmát váltanak és a kreatív, online munka világa érdekli őket
 • Akik kipróbálnák inkább a szabadúszók világát és remek kreatív, esztétikai érzékkel megáldottak
 • Akik a grafikai végzettségük mellett specializálódnának

 

Mivel kell rendelkezned a Online Webdesign Tanfolyam elvégzéséhez?

 • Laptop vagy asztali gép
 • Weblapszerkesztő és grafikai szoftverek

 

A tanfolyam moduljai

 1. Webgrafika
  a. Színelmélet
  b. Tipográfiai alapismeretek
  c. Bevezetés az Adobe Photoshop használatába
  d. Teszt
 2. Webtechnológiák
  a. Domain-név és tárhely
  b. Szolgáltatók és csomagjaik
  c. Statikus és dinamikus oldalak
  d. A webböngésző
  e. Áttekintés: kijelölőnyelvek (HTML, XML, CSS)
  f. Teszt
 3. Webdesign
  a. HTML
  b. CSS
  c. WordPress
  d. Teszt

 

Hasonló tanfolyam

Photoshop Tanfolyam

Hallgatói visszajelzések

Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá! :)

5,0 rating
2020.07.21.

A tanfolyam nagyon jól van felépítve, az alapoktól kezdődik így azok is könnyen megértik, akik eddig nem voltak otthon a webdesign világában. A tanfolyamot nem tanulásként fogtam fel, hanem egy érdekes hobbinak, így, munka után kifejezetten pihentető és felfrissítő volt, egy ilyen témában elmerülni. Tetszett, hogy nem volt határidő a tanfolyam elvégzésére, így a saját tempómban tudtam haladni. Jó volt az, hogy a kurzus során bemutatták a webdesignhoz szükséges különböző programokat és oldalakat, valamint azok előnyeit és hátrányait. Ha valami kérdésem merült fel a The Bright Academy csapata szinte azonnal válaszolt. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá.

Taki Dave

Főállású anyaként nagyon hasznos és praktikus tananyagot kaptam!

5,0 rating
2020.07.06.

A The Bright Academy Webdesigner Online képzése számomra, főállású anyaként a legpraktikusabb módja az önképzésnek. A képzés rugalmas, így egy kisgyermek mellett is kényelmesen elvégezhető. A tananyag könnyen érthető, logikusan felépített, egyszerűen elsajátítható. Számomra a ráfordítható minimális időkeret miatt fontos volt, hogy tömör tudásanyagot kapjak és nem csalódtam! Úgy érzem, hogy egy stabil, szuper alapot kaptam, persze még sok gyakorlás vár rám!
Köszönöm a lehetőséget!

Nagy Lilla

Nagyon hasznos és részletes tananyag!

5,0 rating
2020.06.29.

Már évek óta Virtuális asszisztensként dolgozom, de ezzel a tanfolyammal sikerült elmélyítenem és rendszerezni a már megszerzett tudásomat. Mindenkinek ajánlom, aki egy “új munkát” szeretne megtanulni gyorsan és hatékonyan!

Fekecs Krisztina

Sokrétű, modern kurzus!

5,0 rating
2020.05.16.

Szimpatikus volt, hogy azonnal elkezdhettem és friss volt az anyag is.

Márton Attila

értékes anyag, köszönöm!

5,0 rating
2020.05.16.

tetszett!

Andris

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

342 000 Ft - 786 000 Ft

Forrás: fizetesek.hu

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás