fbpx

Online Webdesign Tanfolyam

Hogyan készíts egyedi honlapokat? HTML, CSS, XML, Wordpress és Photoshop
online-webdesign-tanfolyam
bruttó 49 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Főállású anyaként nagyon hasznos és praktikus tananyagot kaptam!

A The Bright Academy Webdesigner Online képzése számomra, főállású anyaként a legpraktikusabb módja az önképzésnek. A képzés rugalmas, így egy kisgyermek mellett is kényelmesen elvégezhető. A tananyag könnyen érthető, logikusan felépített, egyszerűen elsajátítható. Számomra a ráfordítható minimális időkeret miatt fontos volt, hogy tömör tudásanyagot kapjak és nem csalódtam! Úgy érzem, hogy egy stabil, szuper alapot kaptam, persze még sok gyakorlás vár rám! Köszönöm a lehetőséget!
Nagy Lilla

Nagyon hasznos és részletes tananyag!

Már évek óta Virtuális asszisztensként dolgozom, de ezzel a tanfolyammal sikerült elmélyítenem és rendszerezni a már megszerzett tudásomat. Mindenkinek ajánlom, aki egy “új munkát” szeretne megtanulni gyorsan és hatékonyan!
Fekecs Krisztina

Jó döntés volt, köszönöm a lehetőséget!

A tanfolyam nagyon jól van felépítve, az alapoktól kezdődik így azok is könnyen megértik, akik eddig nem voltak otthon a webdesign világában. A tanfolyamot nem tanulásként fogtam fel, hanem egy érdekes hobbinak, így, munka után kifejezetten pihentető és felfrissítő volt, egy ilyen témában elmerülni. Tetszett, hogy nem volt határidő a tanfolyam elvégzésére, így a saját tempómban tudtam haladni. Jó volt az, hogy a kurzus során bemutatták a webdesignhoz szükséges különböző programokat és oldalakat, valamint azok előnyeit és hátrányait. Ha valami kérdésem merült fel a The Bright Academy csapata szinte azonnal válaszolt. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá!
Taki Dave

Ha érdekel a honlapkészítés, akkor az Online Webdesign Tanfolyam tökéletes választás! Ahhoz, hogy elnyerd a leendő potenciális ügyfelek bizalmát, szükséged lesz profi honlapra, ahol bemutathatod a szakmai sikereidet. Manapság egy sikeres vállalkozásnak is elengedhetetlen része a weboldal. Az OKJ tanfolyamok megszűnésével sajnos leszűkültek az elvégezhető, bizonyítványt adó tanfolyami lehetőségek. Ha azonban neked az online oktatás szimpatikus, akkor ez a profi oktató által összeállított képzés ideális választás lehet számodra. Persze, rengeteg webfejlesztő, sitebuilder, webdesigner van, de miért ne készíthetnél te is egyedi weboldalakat? Akár a sajátodat is! Így biztosan olyan lenne, amilyet megálmodtál, nem beszélve arról, hogy az időn és költségeken is jelentősen spórolnál! Ha tetszik az ötlet, akkor ez az online webdesigner tanfolyam csak rád vár, jelentkezz még ma!

 

online-webdesign-tanfolyam

 

Mit csinál pontosan egy webdesigner?

Sokan gondolják úgy, hogy a 21. század egyik legmenőbb munkája az, amit egy webdesigner csinál. Rengeteg blog cikk, vagy Facebook cikk taglalja, hogy az egyik legkeresettebb és legjobban fizető állás a webdesigner. Nem véletlen, hogy számos tanfolyamot indítottak profi oktatási intézmények pont emiatt. Az OKJ oktatás is felfedezte magának, azonban sajnos az OKJ képzések megszűnése miatt, más tanfolyami lehetőség után kell néznie annak, akit érdekel a szakma. Az online oktatás és az online tanfolyamok ugyanolyan képzés, mintha a tanteremben ülnél, csak sokkal szabadabb. Ez a képzés neked szól, ha szeretnél saját időbeosztásban tanulni!

Egy jó képesítésű webdesigner el tud látni online és offline grafikai feladatokat az Adobe Illustrator, Photoshop segítségével. Képes kezelni WordPress alapú honlapokat is, majd ezután tanulja meg a HTML és CSS kódolást, amiből a legtöbb weboldal felépül. Bár a legtöbb helyen a programozás részét már egy sitebuilder végzi, a tanfolyamban megismerkedünk az alapvető weboldal programozási nyelvvel, hogy az egyszerűbb oldalakat te magad is létrehozhasd. A hiedelmekkel ellentétben, nem minden webdesigner rendelkezik Da Vinci szintű kézügyességgel, de erre nincs is szükség. Sokan egyenes vonalat sem tudnak megrajzolni papíron, viszont amit Photoshop vagy Illustrator segítségével képesek alkotni, maga az álom. Ha idegen még számodra a Photoshop, akkor a Photoshop tanfolyam ebben is a segítségedre lehet!

 

Kiből lehet webdesigner?

Ezt a tanfolyamot azért hoztuk létre, hogy megtanulhasd a webdesigner szakma és munka alapjait. A tananyag lineárisan épül fel, tehát kezdők is nyugodtan belevághatnak. Ha eddig semmilyen oktatási képzésben nem vettél részt, akkor sem kell aggódnod, hiszen a képzés során megismerkedsz az alapokkal is. Webdesigner munka főleg azoknak való, akiket érdekel az internet világa, és tele vannak egyedi elképzelésekkel. A webdesigner tanfolyam neked való, ha nem riaszt el a munkával járó változatosság (hiszen az internet valóban erről szól).

Az sem árt, ha van egy alap nyelvtudásod, mivel különböző programokat kell majd megtanulod használni a képzés során ( Adobe Photoshop, Adobe Indesign stb). A nyelvtudás akkor sem árt, ha később a webdesigner tanfolyam elvégzése után nemzetközi vizekre eveznél, hiszen rengeteg munka vár rád. Ha szereted a kihívásokat, és képes vagy a mindennapos megújulásra, akkor biztos a siker.

A tananyag profi oktató segítségével került összeállításra, tehát a webdesigner tanfolyam biztosítja a szükséges szakmai alapokat. A tanfolyam elkezdéséhez nem elvárás a HTML CSS alaptudás sem, így kezdőként bátran belevághatsz a tanfolyamba!

 

Vállalkozó szelleműek előnyben

Az első és legfontosabb dolog amit tisztáznod kell, hogy milyen formában szeretnéd űzni a tevékenységet: munkavállalóként vagy egyéni vállalkozóként. Erről neked kell döntened, hogy számodra melyik a legkényelmesebb forma. Ha webdesignerként szeretnél dolgozni a jövőben, nem árt ha buzog benned a vállalkozó szellem. Nagyon sokan döntenek az egyéni vállalkozás formája mellett, miután kiléptek a munkaerőpiacra a webdesigner tanfolyam elvégzése után. Azért is lehet jó lehetőség neked, mert freelancerként rengeteg tapasztalatra tehetsz szert, így eldöntheted mi áll közel hozzád. Hasznos tulajdonság, ha képes vagy tartani a határidőket, és nem szoktad tologatni a feladatokat magad előtt. A szorgalom, a kitartás és az alázat elengedhetetlen, és rengeteget tanulhatsz egy – egy projektből.

 

Magányos farkas, vagy inkább társasági ember?

Webdesignerként mindkét opció lehetséges. Sokan jobban működnek társaságban, legyen az iroda vagy coworking. Másoknak inkább a magány az amire szüksége van, akkor dolgoznak hatékonyabban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy inkább az alkotó szellemű és introvertált emberek választják a design szakmákat, de ez nem szentírás.

 

Mennyit kereshetsz webdesignerként?

Nem mindegy természetesen az sem, hogy a webdesigner tanfolyam elvégzése után mennyit kereshetsz. A fizetések elég széles skálán mozognak, arra azonban számolj, hogy kezdőként egy – egy weboldal készítés nem hoz majd olyan sokat a konyhára. Kezdő webdesigner fizetés 150 – 300 ezer forint között mozognak. A webdesign jól fizető szakma, de neked is szükséged lesz a kellő gyakorlatra ahhoz, hogy magasabb órabért kérhess el. Egy – egy plus webdesign tanfolyam vagy szakmai kiegészítő képzés szintén jelentősen növelheti a fizetésed. Ha úgy döntesz, hogy vállalkozást szeretnél indítani, akkor ennek a többszörösét is megkeresheted. A vállalkozók főként projekt alapon dolgoznak, weboldal készítés esetén. Egyébként a weboldal készítés díja nagyon változó lehet, van aki az első munkáért 30 – 50 ezer forint körül is elkér, van aki ennél kevesebbet. Sokan logó készítéssel, egy – egy blog ráncba szedésével is foglalkoznak. A legfontosabb, hogy érdekeljen a vizuális világ, a képek, videók.

 

online-webdesign-tanfolyam

 

Honnan tudjam, hogy lesz -e munkám a webdesigner tanfolyam után?

Jogos a kérdés, de azt tudnod kell, hogy a webdesign és a weboldal készítés egy folyamatosan átalakuló és fejlődő piaci ág. Az online marketing térnyerésével egyre nagyobb szükség van reszponzív weboldalakra, mivel hatalmas a verseny. De nem csak új weboldalak készítése, hanem régi weboldalak felújítása is várhat rád. Nézd meg egy – egy piacvezető cég weboldalát, webdesign szempontból. Látsz rajta változatni valót? Igen? Akkor máris megtaláltad a helyes mentalitást! Legyen kritikai gondolkodásod, magaddal és másokkal szemben is!

 

Milyen képességekre lesz szükséged webdesignerként?

Ha a következő képességek birtokában vagy, akkor szinte garantált, hogy a webdesign szakma a keblére ölel majd.

 • Kommunikáció – A helyes kommunikáció, legyen az ügyfél vagy munkatárs, minden szakmában elengedhetetlen. Számos tanfolyam segít neked abban, ha ez esetleg vakfoltod lenne. (Nálunk ilyen az asszertív kommunikációs tanfolyam.)
 • Látásmód – Talán még a kommunikációnál is fontosabb a helyes látásmód, amit egy oktatási intézmény vagy tanfolyam sem igazán tanít, ez sokkal inkább veled született képesség.
 • Változásra való képesség – Szintén egy olyan képesség, amit nem oktatnak tanfolyamok, de nagyon fontos, hogy birtokában legyél.
 • Teherbírás – Rengeteg munka vár rád, ha a webdesign szakmán belül szeretnél elhelyezkedni.

Ha ezek mindegyike megvan benned, akkor egy tanfolyam szinte már gyerekjáték lesz.

 

Miért olyan keresett a webdesigner szakma?

Jelenleg a webdesigner szakma a második legkeresettebb a világon. Azt régóta tudjuk, hogy virágzik az IT piac, és sokan keresik a megfelelő szakembert. Ahhoz, hogy webdesigner váljon belőled, két út vezet. Megtanulhatod autodidakta módon, vagy egy webdesigner tanfolyam segítségével – esetleg a kettő kombinációjából. De nézzük, mivel is foglalkozik pontosan egy webdesigner, és miért olyan keresettek?

Egyedi, modern és letisztult weboldalak

Az online világ egyre inkább az életünk szerves része, ma már szinte mindenre online keresünk rá. Tudják egy a reklámvilágban is, így ha megnézzük, hogy nap mint nap hányfajta reklámmal találkozunk, magunk is meglepődnénk a szám nagyságán. A webdesigner tulajdonképpen megtervezi egy weboldal teljes arculatát: ő az aki meghatározza mi és hol helyezkedjen el weboldalon. Ugyanez igaz az oldalon megjelenő hirdetésekre is, ami egy nagyon fontos feladat marketing szempontból.

Manapság minden vállalkozás szeretne kitűnni a többi közül, hiszen hatalmas a verseny. Szeretnék, hogy az oldaluk reszponzív legyen, akár nyereséget is termeljen. Mindazok mellett természetesen, hogy a design illeszkedik a vállalkozás arculatába. Tehát a tervezés során számos olyan szükséges feltételt kell figyelembe venni, ami mondjuk 10 évvel ezelőtt nem volt szempont. Egy webdesigner tehát nem csak pusztán kreatív, de ért az üzlethez is, azaz képes egy oldalt egyedi szempontok alapján létrehozni.

Arculatttervezés

Sok esetben végzi a webdesigner a honlap egész tervezési részét, azaz egy oldal CMS-ben való felépítését, hiszen rendelkeznek a megfelelő háttérrel, HTML CSS ismeretekkel. Talán sokszor azért egyszerűbb egy kézben tartani a dolgot, mert így webdesigner viszi végig az egész arculattervezési folyamatot. Vannak olyanok, akik vállalják ikonok, illusztrációk elkészítését is, de ezeket sűrűn adják ki graphic designer számára. Ha több ember dolgozik egy honlap készítésén, akkor sokszor szétaprózódnak a feladatok és nehézkesebb a kommunikáció a felek között. Magyarországon ezért vállalják akár át a honlapkészítési feladatok egészét webdesignerek.

Online reklámok

Webdesignerek sokkal hétköznapibb feladati közé tartozik az online reklámok készítése. Bannerek, különböző szponzorált tartalmak, hírlevelek, egyéb grafikai anyagok, amikkel már te is biztosan találkoztál. Olyan grafikai anyagokat készítenek, amik egy – egy terméket eladhatóvá tesznek. Természetesen emellett van aki foglalkozik offline reklámokkal is, de ez ritka, mint a fehér holló. Láthatjuk tehát, hogy a webdesigner széleskörű tudással rendelkezik, emellett magas szinten ért vizuális kommunikációhoz és a szépérzéke is rendben van. Az Illustrator és Photoshop használata elengedhetetlen, tehát ha eddig nem használtad tanfolyamok sokasága foglalkozik ezzel.

 

Hol tanulhatsz webdesignernek?

Az OKJ tanfolyamok megszűnésével, sajnos rengeteg OKJ bizonyítványt adó képzés megszűnt. Szerencsére itt a The Bright Academy weboldalán az Online Webdesign Tanfolyam továbbra is az egyik legnépszerűbb képzés.

 

Miről szól az Online Webdesign Tanfolyam?

 • Online reklámok készítése – banner, hírlevelek és szponzorált tartalmak teljes grafikai arculata
 • Webes arculat – Logótervezés, névjegykártya tervezés, egyéb grafikai elemek elkészítése.
 • Webgrafikák készítése, webdesign – weboldalak grafikai tervezése elejétől a végéig.

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik elkészítenék vagy megújítanák weboldalukat.
 • Akik szakmát váltanak és a kreatív, online munka világa érdekli őket, jó választás a tanfolyam.
 • Akik kipróbálnák inkább a szabadúszók világát és remek kreatív, esztétikai érzékkel megáldottak.
 • Akik a grafikai végzettségük mellett specializálódnának ez a tanfolyam ideális lehet.

 

Mivel kell rendelkezned a Online Webdesign Tanfolyam elvégzéséhez?

 • Laptop vagy asztali gép
 • Weblapszerkesztő és grafikai szoftverek

 

A tanfolyam moduljai

 1. Webgrafika
  a. Színelmélet
  b. Tipográfiai alapismeretek
  c. Bevezetés az Adobe Photoshop használatába
  d. Teszt
 2. Webtechnológiák
  a. Domain-név és tárhely
  b. Szolgáltatók és csomagjaik
  c. Statikus és dinamikus oldalak
  d. A webböngésző
  e. Áttekintés: kijelölőnyelvek (HTML, XML, CSS)
  f. Teszt
 3. Webdesign
  a. HTML
  b. CSS
  c. WordPress
  d. Teszt
 4. UX – User Experience, UI – User Interface
  a. User Experience UX
  b. Tervezési alapelvek
  c. Tervezési alapelvek II.
  d. Tervezési folyamatok
  e. Felhasználói felület kialakítása
  f. UX tervezési ötletek
 5.  SEO – Keresőoptimalizálás
  a. Mi is az a keresőoptimalizálás?
  b. Hogyan működik a Google?
  c. Hogyan találnak rá a Google botok az oldaladra?
  d. Általános kifejezések, amiket érdemes tudnod
  e. És akkor most mit is jelent pontosan a keresőoptimalizálás (SEO)?
  f. SEO alapok
 6. Adobe XD a gyakorlatban
  a. Adobe XD alapok, eszközök
  b. Webdesign készítés I.
  c. Webdesign készítés II.
  d. Webdesgin készítés III.
 7. Adobe Illustrator a gyakorlatban
  a. Mire használjuk az Adobe Illustratort?
  b. Bézier-görbe
  c. Vektorgrafikus vagy pixeles a tartalom?
  d. Menüsor
  e. Menüsor bemutatása
  f. Vezérlő pult, eszköztár, állapotsor, panelmelző
  g. Eszközök használata a gyakorlatban
  h. Képernyő módok
  i. Görbekezelés
  j. Panelek
  k. Szöveg panelcsoport
  l. Illustrator a gyakorlatban
 8. BÓNUSZ – Hogyan legyek szabadúszó?
  Mi is az a “freelancerkedés”?
  b. Szabadúszó vagy ügynökség?
  c. Előnyök és hátrányok
  d. Mennyit kereshetsz szabadúszóként?
  e. Digitális nomád jelentése
 9. BÓNUSZ – Hogyan vágj bele?
  Mérd fel a kompetenciáidat!
  b. Első lépések
  c. Milyen eszközökre lehet szükséged?
  d. Adókötelesség és számlázás
  e. Top 5 tipp a sikeres profilhoz
 10.  BÓNUSZ – Munkakeresés szabadúszóként
  Milyen freelancer oldalak léteznek?
  b. Freelancer
  c. Upwork
  d. Fiverr
  e. Peopleperhour
  f. Guru
  g. Kisebb oldalak

 

Hasonló tanfolyam

Photoshop Tanfolyam

Grafikus Online Tanfolyam

Hallgatói visszajelzések

10/10 Egyszerűen, érthetően adja át tananyagot.

Rated 5 out of 5
2021.09.27.

Érthető, részletes, a lényegre támaszkodik, nincs túlbonyolítva.

Katona Tamás

Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá! :)

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

A tanfolyam nagyon jól van felépítve, az alapoktól kezdődik így azok is könnyen megértik, akik eddig nem voltak otthon a webdesign világában. A tanfolyamot nem tanulásként fogtam fel, hanem egy érdekes hobbinak, így, munka után kifejezetten pihentető és felfrissítő volt, egy ilyen témában elmerülni. Tetszett, hogy nem volt határidő a tanfolyam elvégzésére, így a saját tempómban tudtam haladni. Jó volt az, hogy a kurzus során bemutatták a webdesignhoz szükséges különböző programokat és oldalakat, valamint azok előnyeit és hátrányait. Ha valami kérdésem merült fel a The Bright Academy csapata szinte azonnal válaszolt. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá.

Taki Dave

Főállású anyaként nagyon hasznos és praktikus tananyagot kaptam!

Rated 5 out of 5
2020.07.06.

A The Bright Academy Webdesigner Online képzése számomra, főállású anyaként a legpraktikusabb módja az önképzésnek. A képzés rugalmas, így egy kisgyermek mellett is kényelmesen elvégezhető. A tananyag könnyen érthető, logikusan felépített, egyszerűen elsajátítható. Számomra a ráfordítható minimális időkeret miatt fontos volt, hogy tömör tudásanyagot kapjak és nem csalódtam! Úgy érzem, hogy egy stabil, szuper alapot kaptam, persze még sok gyakorlás vár rám!
Köszönöm a lehetőséget!

Nagy Lilla

Nagyon hasznos és részletes tananyag!

Rated 5 out of 5
2020.06.29.

Már évek óta Virtuális asszisztensként dolgozom, de ezzel a tanfolyammal sikerült elmélyítenem és rendszerezni a már megszerzett tudásomat. Mindenkinek ajánlom, aki egy “új munkát” szeretne megtanulni gyorsan és hatékonyan!

Fekecs Krisztina

Sokrétű, modern kurzus!

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Szimpatikus volt, hogy azonnal elkezdhettem és friss volt az anyag is.

Márton Attila

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

300.000 - 1.400.000 Ft

Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!