fbpx

Online Német Tanfolyam Kezdőknek

online-nemet-tanfolyam-kezdoknek

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásÁról?

Hallo! Wie gehts dir? Ugye, milyen jó lenne érteni a kérdést? Ez az online német tanfolyam kezdőknek segít, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsd a német nyelv leggyakrabban használt alap kifejezéseit. Lassan elengedhetetlen lesz a német nyelvtudás, ráadásul egyre több munkahelyen nemcsak előnynek számít a megléte, hanem feltételnek is.  Ha nincs időd arra, hogy munka után nyelviskolába járj, vagy kiszámíthatatlan a munkaidőd, kénytelen lennél mindig elhalasztani a magánórád. A legegyszerűbb, ha online kezded el a németet! A német online tanfolyam esetében bármikor megállhatsz és abbahagyhatod a tanulást, amikor szükséges, majd ugyanonnan folytathatod, amikor újra van rá időd! Emellett erősen ajánljuk, hogy kezdj el német nyelven filmeket nézni, magyar felirattal, vagy német nyelvű zenét hallgatni, hogy szokd a kiejtést!

online-nemet-tanfolyam-kezdoknek

Milyen tudást ad a online német tanfolyam?

A kurzus egymásra épülő modulokra van osztva. A német nyelv alapjait elsajátító tanuló megérti a információkat olyan szövegekben, amelyek ismert témákról szólnak, és gyakori helyzetekhez kapcsolódnak, mint például az oktatás, a munka, a szabadidő terén. Le tud írni élményeket és eseményeket, reményeket és ambíciókat, továbbá röviden meg tudja indokolni és magyarázni a különböző álláspontjait. Egyszerű, de összefüggő szöveget tud alkotni szóban és írásban olyan témákban, amelyeket ismer, amelyek az érdeklődési körébe tartoznak. Tud kommunikálni a legtöbb olyan helyzetben, amely a német nyelvterületre történő utazás során adódik, mint például ételrendelés, bemutatkozás, ismerkedés, munkáról, hobbiról való mesélés, közlekedés. A kurzus során a nyelvtannal foglalkozunk elsősorban, ami a legfontosabb egy új nyelvelsajátításban.

Ha már tanultál valamilyen nyelvet, például angolt, akkor látni fogod, hogy nagyon eltér a két nyelv egymásról, legfőképp abban, hogy a németben leginkább úgy ejtjük a hangokat, ahogy leírjuk, míg az angolban sokszor hallás után igencsak nehéz leírni egy ismeretlen szót.

online-nemet-tanfolyam-kezdoknek

Az online német tanfolyam tematikája

 • személyes névmás alany és tárgyesete egyes és többesszámban, ABC
 • igeragozás: heiβen,sein,…
 • 1-1000 ig számok, évszámok
 • Kérdőszavak, kérdő mondat
 • Határozott és határozatlan névelő alany és tárgyesete
 • Viel-viele,wenig-wenige
 • időhatározói kifejezések
 • módbeli segédigék ragozása és használata
 • felszólító mód, jövő idő, Perfekt képzése

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik előnyre szeretnének tenni a munkaerőpiacon egy új nyelv elsajátításával
 • Akiket érdekel és lenyűgöz a német nyelv, kultúra, identitás, ételek
 • Akik gondolkodnak azon, hogy német nyelvterületre költözzenek

Mi szükséges a online német tanfolyam elvégzéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • Papír és ceruza, füzet a tesztek megoldásához és a feladatok elvégzéséhez

A tanfolyam elvégzéséről certifikátot adunk, de ez NEM egyenértékű egy nyelvvizsgával.

További nyelvtanfolyamok

Angol online tanfolyam kezdőknek

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás