fbpx

Online Angol Tanfolyam Kezdőknek A1

Kezdő Angol Online Tanfolyam
online-angol-tanfolyam
bruttó 9 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Ajánlom!

Különösen örültem, hogy videókat is tartalmazott a tananyag, a kiejtésemen sokat tudtam javítani.
Tünde

Online tanulni szuper! :)

Kicsit féltem mennyire lesz hasznosítható, hogy online tanulok nyelvet. Nagyon tetszett, hogy nem voltam időhöz kötve, nem kellett munka után sietni az angol tanárhoz. Tetszett, hogy videó alapján gyakorolhattam a kiejtést is és élvezetesek voltak a feladatok is. Összegésében kellemeset csalódtam, innentől nem fogok félni belevágni egy online kurzusba. :)
Réka

jó volt, köszi!

segített egy egyszerű interjút végigcsinálni, ez volt a célom
Máté

Online angol tanfolyam kezdőknek – Do you speak English?

Ha szeretnél végre úgy válaszolni erre a kérdésre, hogy “YES!”, most itt az alkalom! Online angol tanfolyam, teljesen az alapoktól! Nálunk nem csak azt tanulod meg, hogy van a ceruza angolul, hanem azt is, hogyan értesd meg magad angol nyelvterületen szóban, egész mondatokat használva.

 

How do you do?

A globalizáció miatt a közös nyelv az angol lett. Jelenleg 7,5 milliárdan élünk a Földön, melyből 1,5 milliárd ember beszél angolul, ez a népesség 20%-a. Az angol nyelvtudás, legyen az akár alap, akár haladó szintű, komoly lépéselőnyt jelent a mind a munkaerőpiacon, mind a hétköznapi életben. Az angol tanulás azonban nem csak játék és mese, hiszen angolul tudni és angolul beszélni, megszólalni két teljesen eltérő dolog. Az interaktív angol nyelvtudás sokéves munka, de ha napi szinten gyakorolsz, akkor hamar komoly eredményeket érhetsz majd el.

 

A legkissebbektől a legnagyobbakig

A szerencsésebbek már kisgyermekkorban megkapják az angolul tanulás lehetőségét, hiszen egyre több közintézményben, óvodában, már elérhető az angol nyelvtanulás. Ez egyrészt azért is szerencsés életkor, mert a legkisebbek agya szivacsszerűen szívja magába a tudást. Másrészt pedig azért, mert belőlük még hiányzik az a fajta belső gát, ami megakadályozná őket abban, hogy beszéljenek. Mert az angolul tudás, és az angolul való megszólalás két teljesen különböző dolog. Ahhoz, hogy bármilyen angol nyelvtanfolyam hatékony legyen, félre kell tenned a félelmeidet.

 

Speak up!

Bizony, az angol beszédkészség és az attól való félelem, hogy nyelvtani hibákat követsz el, az egyik első akadály, amit le kell majd küzdened. Ez a kezdő angol tanfolyam, abban nyújt segítséget, hogy a teljesen az alapoktól tanulhasd meg az angolt. Minden lecke tartalmaz egy videó felvételt, ami majd segít neked a szavak helyes kiejtésében. A leckék egymásra épülnek, így a feladatok egyre nehezebbek lesznek, ezáltal hatékony módon sajátítod el a nyelvet. Ha csak napi pár perc áll a rendelkezésedre, az sem gond, hiszen kitartó munkával pár hónap alatt, egy stabil alapszintet kapsz.

 

Mágikus szavak

A másik, amivel szembe kerülsz majd angol nyelvtanulóként, az hatalmas mennyiségű új szó, ami bekerül a szótáradba. Ha már tanultál esetleg bármilyen más nyelvet, akkor tudod, hogy ahhoz, hogy akár alap szinten beszélj egy nyelvet, rengeteg új szót kell majd bevésned mentális és fizikai szótáradba. Ki ne emlékezne a kis kék vagy szürke színű szótárfüzetre, és a heti rendszerességű szódolgozatokra? Sokak számára a hatékony szótanulás jelent a leginkább kihívást, az első időkben. Ne izgulj, ma már számos ingyenes lehetőség áll rendelkezésedre, ahhoz, hogy a szavak csak úgy ragadjanak rád!

 

Szókártyák és memóriakártyák

Ha egy nyelvet intenzíven elkezdesz megtanulni, akkor nem árt ha van néhány további szótanulási trükk a tarsolyodban. A legtöbb nyelv közel 2000 aktív szót használ, ami lássuk be, igényel némi nemű kitartást. Talán a nyelvtan után ez a nyelvtanulás egyik legnagyobb kihívása, de nem kell, hogy vért izzadj vele! Mivel a memóriánk többnyire vizuális, így az egyik leghasznosabb dolog, amit tehetsz, az az, hogy elképzeled az adott szót. Rajzold le, mondd ki hangosan, vagy akár hozd fel a vele kapcsolatos emlékeket. Saját készítésű szókártyáiddal tapétázd ki a lakást, így akár teregetés közben is mondhatod azt: angolul tanulok! Ha a digitális megoldások híve vagy, akkor tölts ki angol keresztrejtvényeket. Válassz olyan olvasmányokat, amely kezdő szint és nem túl nagy falat számodra. Ha pedig olvasás…

 

Harry Potter, Charles Dickens, Jane Austen

A hatékony szótanulás fellegvára az olvasás. Ha a kezdő szint a cél, válassz olyan könyveket ahol az egyik oldalon angolul, a másik oldalon magyarul találod meg a szöveget. Ez egy igazán hatékony módszer arra, hogy gazdagítsd a mentális szótáradat és megismerkedj az alapvető nyelvtani formákkal. Az olvasás, a nyelvtanfolyam kiegészítőjeként szolgálhat neked. Ha bele jöttél az olvasásba, akkor ajánljuk számodra a graded reading módszerét, ami afféle könnyített olvasmányként szolgál. Ma már sokkal klasszikus könyv áll rendelkezésedre, mint néhány éve. Van aki szeret beleugrani a mélyvízbe, nekik ajánljuk a Harry Potter köteteket, ahol minden új oldal egy varázslat. Itt érdemes jegyzetkockákat ( post – it ) használni, és folyamatosan szótárazni. Az első néhány oldal nehéznek tűnik majd, de hidd el, hamar belejössz!

 

A rettegett nyelvtan

A nyelvtanulók további mumusa, a nyelvtani szabályok sokasága. Ez a nyelvtanfolyam a fokozatosság elve szerint épült fel, így az alapoktól haladva lesz majd egyre nagyobb nyelvi rutinod. Elsőként megtanulod a ” to be ” ige ragozását, majd egy – egy további lecke segítségével teljeset képet kapsz, az angol nyelv finomságairól. Emellett hanganyagot is kapsz, így a hallás utáni nyelvi készségeid is növekedhetnek. A nyelvtan tanulás egyik kulcsa a fokozatosság. Igyekezz nem elveszni benne, ezért minden oldal után, jegyzeteld ki a számodra fontos részleteket. Ha magasabb szint ( felsőfok, üzleti angol ) a végső cél, ott majd sokkal nagyobb mélységben foglalkozik vele egy – egy nyelvtanfolyam. Neked, kezdőként, egy interaktív elő nyelvtudás elsajátítása lehet az első lépés.

 

Szerezz barátokat!

A legtöbben úgy tartják, hogy egy új nyelvet a saját nyelvi környezetben lehet a legjobban elsajátítani. Ez valóban megkönnyíti a nyelvtanuló dolgát, mégis nem mindenkinek áll lehetőségében, hogy saját nyelvi környezetben tanuljon. Érdemes azokból kihozni a legtöbbet ami már most ingyen is, hasznodra válhat. Egyedül tanulni a legnehezebb, ezért keress társakat, akikkel interaktív módon, ingyen is fejleszheted a nyelvtudásod. Nem baj, hogy nem érted minden szavukat, ez az a szint amikor sűrűn bele fogsz kérdezni, esetleg lassabban beszélnek. A másik ingyenes lehetőség, hogy angolul olvasod a kedvenc külföldi blogjaidat és újságokat. Minden újságnak van ingyenes, online elérhető verziója, legyen az New York Times, vagy a People vagy éppen egy üzleti magazin. A másik ingyenes módszer, a videók, vagy filmek megtekintése, magyar felirattal. Ha bátor vagy hagyd a magyar feliratot és válts egyből angolra!

 

online-angol-tanfolyam

 

Miért tanulj angolul?

Rengeteg helyen mindennapossá vált a használata – multinacionális cégeknél, külföldi nyaralás során, de említhetnénk bármilyen programot, számítógépes játékot, ahol angol az alapértelmezett nyelv. Ezek miatt érdemes megtanulni a nyelvet, hiszen előnyt jelent kapcsolatépítés, munkahely váltás esetén, vagy akár a moziban, filmválasztás közben is, hiszen így nem akadályoz a nyelvtudás hiánya. Abban is biztosak vagyunk, hogy vannak kifejezések, amik pont emiatt már nem lesznek számodra ismeretlenek, így könnyebb lesz az anyagokkal haladni.

 

Hogyan épül fel a kezdő angol kurzusunk?

Angol nyelvi tanfolyamunk 3 modult tartalmaz. Minden modul esetében alapszintről, azaz teljesen a nulláról kezdődik a tananyag. A kurzus során témák szerint haladunk majd, nem az abc-től, szavak bemagolásától kezdjük, hanem a célunk az, hogy már a legelején is tudj egyszerűbb mondatokat elmondani, akár bemutatkozni, hiszen így tudsz majd beszélgetést kezdeményezni. Megtanítjuk a nyelvtant, hogy mikre figyelj oda mindezt úgy, hogy rögtön sikerélmény érjen, mert hiszünk abban, hogy ez bármilyen tudás megszerzésének a legfontosabb motivációja. Ha pedig eddig más nyelven beszéltél, akkor is könnyedén elsajátítod majd az anyagot. Ahhoz, hogy a kiejtésedet tökéletesítsd, pedig ajánljuk a filmek angol nyelven történő megtekintését, hogy megszokd a hangzást!

 

Kiknek ajánljuk az online angol tanfolyam elvégzését?

 • Akik úgy érzik, nincs idejük tanfolyamra vagy magánórákra járni
 • Akik közelében nincs is nyelviskola vagy megbízható, felkészült tanár
 • Akik szeretnek online tanulni és akkor, amikor épp idejük van rá
 • Akik nem szeretnének sok pénzt kiadni a könyvekre

 

Mi szükséges hozzá?

 • Számítógép internet kapcsolattal
 • Papír és ceruza a feladatok elvégzéséhez

 

A tanfolyam moduljai

 1. Modul
  a. “To be” ige és ragozási formái
  b. Simple Present Tense – Egszerű jelen használata
  c. Birtokos névmások
  d. Tagadás, Kérdőnévmások
  e. Present Continous Tense – Folyamatos jelen használata
 2. Modul
  a. Simple-past Tense – Múlt idő használata
  b. Névmások (birtokos, tárgyas, részesetes)
  c. Módbeli- és egyszerű segédigék
  d. Melléknevek fokozása
  e. Szövegértés
  f. Teszt
 3. Modul
  a. Munkával kapcsolatos szókincs
  b. Írd le a munkád!
  c. Egyéb hasznos szavak
  d. Interjú alapok
  e. Munkára jelentkezés
  f. Ajánló – hasznos videók, tananyagok

 

Hasonló tanfolyam

Német kezdő tanfolyam

Spanyol kezdő tanfolyam

Hallgatói visszajelzések

Fantasztikus

Rated 5 out of 5
2021.10.21.

Minden percét élveztem.
Csak pozitív élményeket szereztem, a negatív az, hogy vége van a tanfolyamnak.
Mindenkinek ajánlom.
Modern, játékos, professzionális, a tanárnőnek kellemes hangja van.
Logikus, érthető, egyszóval szuper.

Anikó

jó volt, köszi!

Rated 4 out of 5
2020.07.20.

segített egy egyszerű interjút végigcsinálni, ez volt a célom

Máté

Tökéletes az alapokhoz

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Tetszett, hogy a telefonomon is tudtam tanulni a buszon, az alapokat úgy érzem el tudtam sajátítani.

Kiss Karolina

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!