fbpx

Okostelefon fotós tanfolyam

Új profilkép mobillal? Mutatjuk hogyan!
okostelefon-fotós-tanfolyam
bruttó 3 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Király

Nagyon jó tömör útmutató, rengeteg hasznos információval. A barátom talált rá az interneten, így jött az ötlet, hogy tanuljunk valamit közösen. Kedvet kaptam a kezdő fotós kurzushoz is, mert maga az oldal nagyon színvonalas, és ennek tükrében a tanfolyam is az volt! Nem csalódtam! :) Fogok még itt vásárolni és ajánlom a barátoknak is, tanulni mindig jó…
Koczka Bernadett

Imádtam!

Ez a tanfolyam made my day! :) Nagyon mókás program volt a karantén ideje alatt, imádtam! Már csak a páromat kell rávennem, hogy elolvassa. ;)
Dia

Jól szórakoztunk és még hasznos is volt!

A barátnőmtől kaptam születésnapomra… :D Örültem neki, jól szórakoztunk közben, ennyi pénzért bőven megéri, sok jó tipp volt benne.
Bence

A tízmillió fotós országa vagyunk?

Munkát keresel, és az önéletrajzhoz kellene egy új kép? Szeretnéd kicsit felpörgetni az Instagram oldaladat, netán a barátnőd szeretné, ha jobb minőségű képeket készítenél róla? Ha nincs lehetőséged profi fotóshoz menni, akkor hozd ki a maximumot a házilag készített profil fotóból! Ez az okostelefon fotós tanfolyam megmutatja, hogyan is kell profi módon csinálni!

Most már mindenkinek a kezében ott van a fotózásra alkalmas eszköz mobiltelefon formájában, bárki meg tudja nyomni a gombot is, amivel készül egy kép, akkor tehát mindenki tud fotózni is? A válaszunk sajnos nem, mert ezt is meg kell tanulni. Érdekel a fotózás, mint művészet, de még nem szeretnél, vagy nincs lehetőséged egy jó minőségű fotó eszközre beruházni? Hiszen már ott is van a kezedben – ez lehet akár a mobilod!

 

okostelefon-fotós-tanfolyam

 

Ki is az instahusband?

A közösségi médiában nap mint nap láthatjuk, hogy milyen szuper képeket tesznek fel magukról a hőn áhított influencerek – pedig hidd el, nem mindenhova követi őket profi fotós. Persze, többségében igen, de nekik sem árt, ha értenek legalább a mobilfotózáshoz. Le nem tagadhatjuk, hogy rengeteg effektet, filtert, Photoshopot használnak. Talán már te is tapasztalhattad, hogy egy kevésbé jó fotóból nem tudsz tökéleteset varázsolni, bármennyit is használsz ezekből. Mitől lesz megfelelő minőségű a képed? Attól, ha éles a kép, szépek a színek, ha magadat fotózod, akkor remekül pózolsz, a háttér és a megvilágítás is szép – egyszerűen jó ránézni a képre. Egy nyaralás során szuper érzés lenne, ha elsőre sikerülne tökéletes fotót készíteni a barátnődről – így ő is elégedett lenne, és nem kellene annyit várnod, hogy végre elkészüljön az a kép. Ez a tökéletes instahusband!

 

Miért is hasznos az okostelefon fotós tanfolyam?

A mobilgyártók felvették a versenyt a kamerákkal és fényképezőgépekkel – a legújabb típusokban már valóban lehet profi minőségű képeket készíteni – ehhez azonban nem árt tudni pár tippet és trükköt! Tanfolyamunkból megtanulhatod a mobiltelefon kamerák felépítését, hogy hogyan használd jól az időzítést, alap fénnyel való munkát is elsajátíthatod. A fénybeállítás a tökéletes kép kulcsa, minden helyzetben! Emellett a segítünk megtalálni a legmegfelelőbb pózt – hogy neked is modellképeid készülhessenek, profi fotós bevonása nélkül. A háttér és a távolság megfelelő kiválasztása mellett tippeket adunk a megfelelő képkivágásra is. Ha ezt a pár dolgot fejben tartod, akkor el is készülhet a tökéletes fotód! 

 

okostelefon-fotós-tanfolyam

 

A tanfolyam elvégzéséhez szükséges eszközök

 • Számítógép stabil interneteléréssel és felhasználói szintű ismeretekkel
 • Mobiltelefon

 

Kinek ajánljuk az okostelefon fotós tanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akik fejlődni akarnak és azt szeretnék, hogy a fotóik külső szemmel is élvezhetők lennének.
 • Azoknak, akik csak azt látják, hogy mások fotói jobbak, de nem tudják, hogy ezt hogyan érhetik el ők is.
 • Akiknek valamilyen célja van egy új fotóval, profilképpel
 • Akik szeretnék a tökéletes képet barátnőikről, hogy ők tündökölhessenek

A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk. Ami pedig a legfontosabb, a képeid végre téged és az egyéniségedet mutatják majd akár önéletrajzban, akár a közösségi médiában! 

 

A tanfolyam moduljai

 1. Új profilkép mobillal? Megmutatjuk hogyan!
  a. Bevezetés
  b. Mobillal fotózni elronthatatlan?
  c. A mobiltelefonok kameráinak működési elve
  d. Elég a mobil
  e. Még néhány ráadás

Hallgatói visszajelzések

Király

Rated 5 out of 5
2020.05.14.

Nagyon jó tömör útmutató, rengeteg hasznos információval. A barátom talált rá az interneten, így jött az ötlet, hogy tanuljunk valamit közösen. Kedvet kaptam a kezdő fotós kurzushoz is, mert maga az oldal nagyon színvonalas, és ennek tükrében a tanfolyam is az volt! Nem csalódtam! 🙂 Fogok még itt vásárolni és ajánlom a barátoknak is, tanulni mindig jó… Detty

Koczka Bernadett

Imádtam!

Rated 5 out of 5
2020.05.03.

Ez a tanfolyam made my day! 🙂 Nagyon mókás program volt a karantén ideje alatt, imádtam! Már csak a páromat kell rávennem, hogy elolvassa. 😉

Dia

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!