fbpx

Office Jóga tanfolyam

Jóga gyakorlatok, amelyeket minden irodai dolgozónak ismernie kell!
office-joga-tanfolyam
bruttó 23 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Fantasztikus volt, hálás vagyok érte!

Márciusban én is távmunkába kényszerültem, és néhány hét után éreztem, hogy szinte mindenem fáj. Mivel előtte jógázni jártam, ezért ez a mozgásforma hiányzott a legjobban. Ekkor találtam rá a The Bright Academy tanfolyamára! Jó volt, hogy tényleg az alapoktól kezdünk, légzéstechnikák és egyáltalán a jóga alapjaival és az ülőmunka káros hatásával az izmokra. Ennyire átfogó anyagra nem számítottam, a videók után úgy éreztem, mintha kicseréltek volna! Kata igazi szakember, csodás volt, köszönöm! Namaste!
Dárdai Nóra

Nagyon szuper anyag, nagyon élvezetes volt

Amíg Londonban éltem, heti rendszerességgel jártam jógázni és imádtam! Itthon sajnos még nem találtam meg a kedvemre valót, a januári hazaköltözés után. Mivel itthonról dolgozom, ezért egyre inkább szükségét éreztem, annak beiktassak a napomba valamilyen mozgást. Tartásjavító és mellkasnyitó gyakorlatok voltak a kedvenceim, szuper érzés volt!
Rita

Nagyon tetszett

Egy barátnőm ajánlotta a tanfolyamot, és milyen igaza volt! Katán látszik, hogy igazi szakember, plusz már a hangja is nyugalmat árasztott a gyakorlatok alatt! Nagyon örültem, az ászanák részletes leírásának és annak, hogy a hatásaival is tisztában vagyok ezek után!
Ágoston-Kiss Gyöngyi

A jóga szerepe napjainkban

A jóga egyre népszerűbb, és nem véletlenül! Az európai, amerikai kultúrába szépen lassan begyökerezik a keleti kultúra, így ezzel együtt a jóga is. A jóga, meditáció egyre nagyobb szerepet kap az életünkben, hiszen jelenben élést, egyensúlyt és fókuszt ad. Ha még sosem próbáltad, akkor ismerd meg a kezdő Office jóga tanfolyam által kínált lehetőségeket a legújabb The Bright Academy tanfolyamok egyikében! Budapest és a többi nagyváros rengeteg jóga szalonnak ad helyet, de mi most az otthonodba visszük!

 

Mi is az office jóga tanfolyam?

Ez a jóga tanfolyam szellemi munkát végzők számára jött létre, amely a hatha jóga alapjait tartalmazza. Elvégzése pár perces munkaközi szünetben is lehetséges, vagy otthon is, kényelmes, nyugodt körülmények között. Nem szükséges hozzá elmenni egy jógaközpontba, így kényelmes és gyors megoldás. Éppen emiatt kezdő jógik számára is ajánlott, ha első alkalommal ismerkednél meg a hatha jóga alapjaival. A jóga segít megküzdeni az élet minden területéről beáramló stressz, frusztráció, folytonos sietség nyomásától, nyugtató, relaxáló testmozgás. Ennek során nyújtó gyakorlatok segítségével megtanulsz elmélyedni a saját levegővételedben. Nem csak testileg, de szellemileg is frissítő hatású, hiszen a legfontosabb, hogy a figyelmedet a légzésre fókuszálod, miközben edzed a tested. Az office jóga tanfolyam lépésről lépésre megmutatja, hogyan tudsz akár csak napi 5-10 percet magadra fordítani. Az online tanfolyam közben nem kell csoportban végezned a gyakorlatokat, akárhányszor megnézheted, visszatekerheted a videót.

 

office-joga

 

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Az első részben megismerkedhetsz a jóga eszközeivel, fajtáival, bemutatjuk a történetét, és elsajátíthatsz könníű mégis hatásos légzéstechnikát. Jóga közben koncentráltan, mélyen vesszük a levegőt, és nagyon fontos, hogy a beszívással és kifújással összehangolt legyen a mozgásunk. A tudatos, mély levegővétel fizikai és mentális szinten is jótékony hatással van ránk, ezért gyakorlásának a hétköznapi életben is nagy hasznát veszed majd. A légzés figyelése segít a figyelmed összpontosításában, és abban, hogyan legyél jelen a saját életedben. Ha a tudatos jelenlétről többet szeretnél tudni, akkor figyelmedbe ajánljuk a tanfolyamok közül a Tudatos jelenlét – Mindfulness ingyenes kurzusunkat.

A második részben az ülőmunka hátrányait, problémáit mutatjuk be, és hogy melyek azok az izmok, területek, amit nyújtani és erősíteni érdemes.

Az ülőmunka leginkább a gerincünket, derekunkat, nyakunkat bántja, így ha gerincbántalmaid vannak, mindenképp konzultálj előbb orvosoddal, hogy ajánlatos-e számodra a jóga bármilyen formája!

Az utolsó részben pedig megismerkedsz a főbb ászanákkal és jótékony hatásukkal. A kurzus elvégzése után biztosan jobban oda fogsz figyelni a testtartásodra, és hogy hogyan ülsz a monitor előtt.

A tanfolyam során 7 darab, 10 perces videóval, és rengeteg képes illusztrációval találkozol majd. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert így a jóga gyakorlati részét is megtanulod és látod, így tökéletes alkalom ahhoz, hogy megfelelő módon sajátítsd el az alapokat. Ezzel együtt a személyes oktatás élményét is tudjuk biztosítani. Nekünk fontos a minőség, így természetesen az anyagot most is tapasztalt, profi jógaoktató állította össze, így biztos lehetsz benne, hogy hozzáértő kezekben vagy.

 

office-joga

 

Kiknek ajánljuk az office jóga tanfolyamot?

 • Azoknak, akiknek egyre gyakrabban fáradnak el vagy fájdul meg a hátuk, derekuk a sok ülőmunkától
 • Leginkább azoknak, akik otthonról dolgoznak, így még kevesebbet mozdulnak ki. Az iroda és lakásod közötti pár utca is rengeteget számít a mozgásban!
 • Olyan kezdő jógiknak, akik nem szeretnének, vagy nincs idejük csoportos órára járni, de érdeklődnek a hatha jóga iránt
 • Azoknak, akik szeretnének a test és szellem frissességéért egyszerre tenni
 • Aki akár egyszer ő maga is oktató lenne

 

office-joga

 

Mi szükséges a office jóga tanfolyam elvégzéséhez?

 • Stabil, erős internet hozzáférés
 • Jógamatrac, amelyet bármelyik sportáruházban vagy online webshopban megrendelhetsz
 • Kényelmes, otthoni ruha: laza atléta, jóganadrág, cipőt viszont sosem hordunk jógánál
 • Szükséged lehet még törölközőre, amelyet ráterítve a jógamatracra, biztosan nem fogsz csúszni akkor sem, ha esetleg néhány mozdulat kitartása megizzasztana

A tanfolyam elvégzése után online certifikátot adunk. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy elkezded az utat az ideális test – szellem kapcsolat megtalálása felé.

 

A tanfolyam moduljai

 1. Mi a jóga?
  a. Bevezetés
  b. Mi a jóga?
  c. A jóga nyolc ága
  d. A stressz és idegrendszer kapcsolata
  e. A légzés – Pránajáma
  f. Jógapózok – Ászanák
  g. A jóga legfontosabb pozitív hatásai
 2. Ülőmunka és a jóga
  a. Bevezetés
  b. Ülőmunka hatása az izmokra
  c. Felső keresztezett szindróma
  d. Alsó keresztezett szindróma
 3. Ülőmunka és a jóga
  a. Bevezetés
  b. Rövid útmutató a gyakorláshoz
  c. Átmozgató jógagyakorlat
  d. Vállmobilizáló gyakorlat
  e. Core-stabilizáló gyakorlat
  f. Tartásjavító (mellkasnyitó) jógagyakorlat
  g. Csípőmobilizáció
  h. Energizáló jógagyakorlat
  i. Stresszoldó jógagyakorlat
  j. Légzőgyakorlatok
 4. Ászanák leírása

 

Ismerd meg az oktatónkat!

Hallgatói visszajelzések

Követhető, szuper gyakorlatok

Rated 5 out of 5
2020.05.27.

A csípő jógát is megcsináltam, kifejezetten jól esett. Kellemes érzés volt így átmozgatni ezt a területet, ezekkel a speciális gyakorlatokkal. Éreztem, hogy nyúlnak az izmok, nem is annyira kötött ez a terület, így semmi sem volt megerőltető, épp ellenkezőleg. Semmilyen zavaró tényezőt nem tapasztaltam.
Egyértelmű volt minden.

Zsuzso

Ajánlom a jóga tanfolyamot

Rated 5 out of 5
2020.05.27.

Megcsináltam az Átmozgatot és a Váll mobilizációt is. Mindkettő nagyon jól esett, egyedül a csuklóimnak nem, de erősödniük kell nyilván. A gyakorlatok közben és után is úgy éreztem, hogy nyúlik az egész testem, volt ami nehezebben ment, volt ami könnyebben. Semmilyen zavaró tényezőt nem tapasztaltam. Minden egyértelmű és könnyen követhető volt.

Judit

Jol esett a vallamnak

Rated 5 out of 5
2020.05.27.

Megcsinaltam a vallmobilizalo gyakorlatokat. Jobb vallam epp kicsit faj, ropog, igy kifejezetten jol esett a gyakorlas.
Meglepodtem, h milyen gyengek a vallizmaim, pedig ez egy kezdo gyak. sor, megis az osszezart tenyerekkel ingazaskor ereztem, hogy lenne meg mit erositeni. Jol atmozgatta a vallam, minden nap kellene legalabb 10 percet erre szanni.

Toth Alexandra

Köszönöm!

Rated 5 out of 5
2020.05.27.

Ma is elég sokat dolgoztam gép előtt, így pont jól jöttek ezek a gyakorlatsorok. 🙂 És egyszerűen valami fantasztikusak! <3

Kitti

Szuper jóga tanfolyam

Rated 5 out of 5
2020.05.27.

Nagyon jól esett az átmozgató videó, valóban minden porcikámat átmozgatta. Felfrissülést éreztem, mintha nem is ültem volna semennyit az elmúlt 2 órában. Szerintem teljesen rendben voltak az instrukciók – nekem mint, kezdőnek minden érthető volt, és tudtam követni a gyakorlatokat 🙂

Zs. Judit
miklos-kata

Miklós Kata

13 év jóga gyakorlás után, a szenvedély hivatássá is vált. A jóga mellett 8 évig jazz balettoztam és pilateseztem, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy megértsem mennyire fontos a tudatos mozgáskultúra. 12 év irodai munka után, GYES alatt döntöttem úgy, hogy hivatalos jógaoktatóként szeretném tudásommal támogatni azokat, akik szeretnék a jóga pozitív hatásait megtapasztalni. Az Office jóga az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak napi 8-9 órás ülőmunkának. Legfontosabb célom is az, hogy óráimmal fejlesszem vendégeim testtudatát. Értsék, érezzék, ne csak csinálják a jógapózokat. A jóga számomra egy olyan csodálatos eszköz, amely utat mutat az egyensúly megteremtésében az élet minden területén.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!