fbpx

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat – Négylábú szerelem nyereményjáték

 

A Kapos Bróker Kft. által szervezett

FOTÓZZ ÉS NYERJ – The Bright Academy Valentin – napi nyereményjáték!

Nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

 

A PROMÓCIÓ LEÍRÁSA

 

FOTÓZZ ÉS NYERJ – The Bright Academy Valentin – napi nyereményjáték!
Négylábú kedvenceink különleges helyet töltenek be a szívünkben. Velünk vannak akkor is, ha kicsattanunk a jókedvtől, vagy ha épp szomorúak vagyunk. És együtt ünnepelnek velünk az év legszerelmesebb napján is: Valentin – napon.

Készíts egy fotót négylábú kedvence(i)dről, posztold hozzászólásként ehhez a nyereményjáték bejegyzésünkhöz és nyerj egy online tanfolyamot a The Bright Academy weboldalon!A nyereményjáték során összesen 3 darab nyertest sorolunk ki.

Lásd rózsaszínben a világot! Készíts egy képet négylábú kedvence(i)dről, posztold a fotót a komment szekcióban és nyerj!

Kommentben a fotókat 2021. február 15. 23:59-ig várjuk. Osztani ér!

Sorsolás: 2021. február 16.

Nyerteseink nevét a The Bright Academy közösségi média oldalunkon tesszük közzé, valamint üzenetben vesszük fel velük a kapcsolatot.

Sok sikert kívánunk!

 

A Kapos Bróker Kft. Telephelye és levelezési címe (Magyarország): 1064 Budapest, Szondi utca 51. A. lház. 4. emelet 16. (továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett promócióban (továbbiakban: ”Promóció”) kizárólag azon állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező cselekvőképes magyar állampolgár, továbbá saját Facebook profillal rendelkező természetes személy (továbbiakban: ”Résztvevő”) vehet részt, aki a Promóció 1. pontban írt időtartama alatt

 

(a) A The Bright Academy Facebook oldal által közzétett nyereményjáték bejegyzésének hozzászólás szekciójában képet oszt meg négylábú kedvence(i)ről.

 

(b) ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban foglalt valamennyi rendelkezést.

 

 1. A Promóció időtartama: a Promóció 2021. február 9. 11:00-tól 2021. február 15. 23:59-ig tart.

 

 1. A Résztvevő a Promóció időtartama alatt a The Bright Academy Facebook oldal által közzétett nyereményjáték bejegyzésének hozzászólás szekciójában képet oszt meg négylábú kedvence(i)ről.

 

 1. A fenti feltételek együttes teljesülése esetén jogosult a Résztvevő a Promócióban való részvételre.

 

 1. A nyeremény másra átruházható. A tanfolyamok értéke készpénzre nem váltható, bankszámlára nem utalható.

 

 1. Résztvevők értesítése, nyeremények átvétele

 

Szervező a nyertes Résztvevőket a nyereményről Facebook üzeneten keresztül értesíti, valamint a Szervező The Bright Academy facebook oldalán is közzé teszi a nyertes Résztvevők neveit. A hivatalos értesítés a nyertesek kiválasztását követően 2021. február 16-án, majd a nyertes visszajelzése hiányában, további 24 órán belül ismételten. A nyertes Résztvevők a második értesítést követően haladéktalanul, de legfeljebb 12 órán belül köteles üzenet, e-mail vagy telefon útján visszajelezni az értesítésben megküldött elérhetőségek valamelyikén és megadni saját adatait, hogy a nyereményről egyeztetni tudjon velük a Szervező. Amennyiben a nyertes Résztvevő ezt elmulasztja, úgy “nem elérhető”-nek minősül, és kizárásra kerül a Promócióból.

 

Amennyiben Szervező észleli, hogy a nyertes Résztvevő „nem elérhető” vagy bármilyen okból nem adható át részére a nyereménye, Pótnyertes értesítésére kerül sor a tudomásszerzést követő 12 órán belül.

 

 1. Nyeremények

 

3 x 1 darab szabadon választható online tanfolyam a thebrightacademy.com weboldalon.

 

 1. Felelősség kizárás

 

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, rossz email cím megadása, stb.) a Szervező nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Promóció során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a játékosokat terheli.

 

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Promóció során, a Promóció esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Promóció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

 

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Promóció időtartama alatt a Promóció, illetve a Promóciót tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 

 1. Egyéb

 

A Résztvevő a Promócióban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Promóció leírását.

 

A Résztvevő kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

 

Amennyiben a Promócióval kapcsolatban kérdést kíván feltenni, keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott email címen: [email protected] Kérjük, hogy az emailben tüntesse fel, hogy melyik promócióval kapcsolatban érdeklődik.

 

A Facebook semmilyen formában nem támogatója vagy szervezője jelen játéknak. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik.

 

A Résztvevő a Facebook promóciókra vonatkozó szabályzata szerint vállalja, hogy tartózkodni fog attól, hogy a facebook.com weboldalt üzemeltető társasággal (Facebook, Inc., valamint annak leány- és társvállalkozásai) szemben a Promócióval kapcsolatban bármilyen kártérítési vagy más felelősségi igényt érvényesítsen.

 

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

 

1.) A kezelt személyes adatok köre

 

A Promócióban történő részvétel során a Résztvevők a következő személyes adataikat bocsátják az Szervező rendelkezésére:

 

Profil név

 

Profil kép

 

A nyertesekről szükséges:

 

 • Hivatalos vezetéknév és utónevek

 

 • Lakcím

 

 • E-mail cím

 

 • Telefonszám

 

2.) Az adatkezelés célja és időtartama

 

A Szervező és az adatfeldolgozó a megadott személyes adatokat a Promócióval összefüggésben, a Promóció lebonyolítási időtartama alatt kapcsolattartás (telefonon, e-mailben vagy írásban) és adminisztráció, valamint a nyeremények átadása céljából kezelik, illetve dolgozza fel. A Promócióval összefüggésben kezelt személyes adatok a Játék lezárását követően is megmaradnak a kiszolgáló szervereken (Facebook).

 

3.) A személyes adatok kezelésének jogalapja

 

A Promócióbanban történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. A Résztvevő Promócióban való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező hozzáférjen a személyes profiljához tartozó 1. pontban meghatározott adatokhoz és azokat a jelen szabályzatban írtak szerint kezeljék.

 

4.) A Játékos jogai a kezelt adataival kapcsolatban

 

Szervező bármikor lehetőséget biztosítanak a Résztvevőnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, zárolását vagy helyesbítését. Az Adatkezelő a tájékoztatás, helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmeket az alábbi elérhetőségeken fogadják: 1064 Budapest, Szondi utca 51. A. lház. 4. emelet 16. postai címen vagy az [email protected] e-mail címen, azonban a helyesbítés, zárolás, törlés kapcsán Szervező csak a poszt megjelenését tudja visszavonni, a Résztvevők saját közösségi fiókjaikért maguk felelnek, a Facebook szerverek által tárolt adatokért Szervező kizárja a felelősségüket.

 

Ezen kívül a Résztvevőt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is.

 

Amennyiben a Résztvevő személyes adatainak törlését a nyeremény átadása előtt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Promócióban való minden jogosultságát elveszti, és a Promócióból kizárásra kerül.

 

Budapest, 2021. február 9.