fbpx

MS Excel Online Tanfolyam

Általános Útmutató Kezdőknek
excel-online-tanfolyam
bruttó 9 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Hasznos volt, köszönöm!!

A munkámhoz kerestem egy átfogó Excel tanfolyamot, ez pedig tényleg megadta azt amire vágytam! Köszönöm!
Ádám

Elégedett vagyok

A középiskolai informatika óra alatt ki nem állhattam, a munkám során viszont napi szinten használom. A tanfolyam végére egészen megkedveltem, ma már az utazásainkhoz is ebben vezetem a költségeket! :)
Karesz

Átlátható, jól rendszerezett tanfolyam

Átlátható, jól rendszerezett tanfolyam, ami bevezeti a hallgatót az Excel bugyraiba! Köszönöm!
Lilla

Excel online tanfolyam a magabiztos munkavégzés érdekében!

Az első munkahelyed keresgéled és a követelmények között van az alapfokú excel ismeret? Szeretnéd kihasználni az excelt a munkád során, de már nem emlékszel a legalapvetőbb képletekre sem? Semmi probléma, mert az MS Excel Online Tanfolyam segít felfrissíteni a tudásod, hogy ne hozzanak többé zavarba a függvények és a képletek!

Több mint 750 millió ember laptopjain és számítógépein van Excel, de csak nagyon kevesen mesterei ennek a rendkívül értékes szoftvernek. Az Excel sokkal több, mint egy irodai alkalmazás, amelyben költségvetést készíthetsz és nyomon követheted a személyes kiadásaid. Nem beszélve arról, hogy felhasználása sokkal másabb képességeket kíván, mint a Word esetében. Az öt modulra osztott tanfolyam célja, hogy végigvezessen a program legfontosabb jellemzőin.

 

ms-excel-online-tanfolyam

 

Mi az Excel sikerének a titka?

Akár meglepőnek is tűnhet, az excel valódi titka, pont az egyszerűségben rejlik. Ma a Microsoft adatai szerint, 5-ből 1 felnőtt biztosan akár napi szinten használja az Ecxelt. Nem véletlen, hogy sokaknak szükséges egy online Excel tanfolyam elvégzése, hiszen van aki a vállalkozásában, vagy az üzleti életben használja a programot. A számtalan frissítés ellenére, és 476 elérhető funkció után is meglepő módon még rengeteg eredeti kódolás elérhető. Az Excel használata még ennyi év után – főleg az új felhasználók részére – okozhat fejtörést. Nem véletlen, hogy az egyik nemzetközi oktatási platformon majd 10.000 találatot eredményez az Excel keresőszó. Arról nem is beszélve, hogy az állásinterjúkon is igazi aduásznak számít, az egyik top készség az Excel használata. Az Excel és Word azóta zászlóshajóként igazi népszerűségnek örvend.

 

Excel az üzleti életben és a mindennapokban

Az Excel tulajdonképpen az üzleti világra is hatalmas befolyással volt, hiszen a dinamikus számításokat egyszerűbbé tette, és átlag felhasználók számára is elérhetővé vált. Az Excel egy korszakalkotó újdonság volt, hiszen segítségével olyan adatokat is kinyerhettek vállalkozások amiket eddig soha. Elemzők és szakemberek munkájuk során többnyire a Excel használatára hagyatkoznak, a mai napig. A vállalatok többsége egy 2015-ös kérdőív alapján, ha csak egy szoftvert kellene választaniuk, akkor is az Excel mellett tennék le a voksukat. Gyakran szinte mindenre táblázatot használunk – egyszerűbb adatbázisok elkészítésére, napi ” to do list” nyomon követésére, vagy adatok gyűjtésére és elemzésére is. Természetesen a kezdeti indulás óta az Excel rengeteg változáson esett át, 2007-ben egy teljesen új felhasználói felületet kapott, de az alapokon nem változtatott. Ma már zökkenőmentesen mozoghatsz olyan alkalmazások között, mint az Excel, Word vagy éppen a Power Point.

Az Excel szépsége, pont az egyszerűségében rejlik. Millió meg egy felhasználás lehetőség rejlik benne. Van aki számolásra, könyvelésre használja, megint mások időbeosztásra vagy épp naptárként. Egy feladat lista készítése sem jelenthet gondot neked, ahol a munkád és a szabadidőd is nyomon követheted. Ha saját vállalkozásod van, esetleg többen dolgoznak veled, és szükséges egy haladó projekt menedzsment lista készítése, akkor online excel táblában megoldhatod. Kvízeket, email listákat is készíthetsz bármikor, de a játékos kedvűek akár sudoku puzzleket is. Ha egy utazási tervet szeretnél készíteni, akkor segítségével bármikor összeállíthatod, hiszen az online Excel tanfolyam után feketeöves Excel felhasználó leszel.

 

Mire jó pontosan egy Online Excel Tanfolyam?

Felmerülhet benned a teljesen jogos kérdés, hogy ma amikor már megannyi online tananyag és videó elérhető, akkor miért lenne jó számodra egy online Excel tanfolyam? Leginkább azért, mert ez az online excel tanfolyam egy szakember, oktató által elkészített tananyag, ahol a legelső lépésektől az utolsókig segít neked a képzés. Ha teljesen kezdő vagy, és még csak ismerkedsz a függvények és munkafüzetek világával, akkor ez a képzés ideális választás számodra. Ha esetleg haladó vagy, akkor is jó lehetőség az alábbi online excel tanfolyam, hiszen a függvények használata nem mindig egyértelműm és sokszor egy online videó kevés elsajátításához. Akkor is jó lehetőség a képzés, ha diákként éppen vizsga előtt állsz, és még rengeteg kérdésed lenne, és a néhány informatika óra nem bizonyult elégnek.

Ugyan az intézményes oktatás nagy figyelmet fordít az informatikára, de sokak számára kevés hetente egy – két óra. Ezen segíthet az online learning vagy e-learning, amikor az oktatás egyéni és nem csoport formában történik. Ha te is inkább az egyéni oktatási módszerek híve vagy, akkor az online tanfolyam egy jó választás lehet számodra. Minden fejezetben segít számodra egy – egy videó, legyen az függvények vagy diagramok használata.

Hogyan épül fel az Online Excel Tanfolyam?

A bevezetőt követően, megismerkedsz a felülettel, amiben segít majd a szöveges anyag és a videó. Megtanulod hogyan kell létrehozni egy munkafüzetet és miként kell lementeni (ez eddig nem sokban különbözik a word használatától). Ne aggódj, itt is a segítségedre lesz egy – egy videó. Ha megtanultad az alapokat, akkor sem dobunk egyből a mélyvízbe. A képzés lényege a fokozatosság. Megismered a cellákat, megtanulod formázni őket. Ezt követi a képletek megismerése. Egyszerű és összetett képletek és függvények, hatványozás, gyökvonás vagy épp zárójelen belüli műveletek. Mindezeket egy – egy videó segítségével mutatjuk be, hiszen sokkal jobban rögzül a tananyag ha látod is, mintha csak olvasnád. Ebben más az egyéni tanulás, mint egy csoport. Hiszen akkor tanulsz, amikor te szeretnéd, a saját időbeosztásodban. Egy csoport esetében sokkal nehezebb, hiszen más oktatási formára van berendezkedve.

Kinek ajánljuk a MS Excel Online Tanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni az Excel alapjait, és magabiztosan szeretnének dolgozni a bevitt adatokkal és a képletekkel
 • Olyan diákoknak, akik olyan alapszintű kurzust keresnek, amely gyorsan elvégezhető
 • Új szakembereknek a pénzügyi, üzleti és számviteli területen.

 

ms-excel-online-tanfolyam

 

Miről szól az Online Excel Tanfolyam?

 • Hogyan használd az Excel menürendszerét és a képleteket – videó
 • Alapvető számítások végzése és statisztikák készítése, függvények – videó
 • Gyakori Excel-problémák megoldása – videó
 • Mester funkciók és diagramok – videó
 • Táblázatok nyomtatása

 

Milyen követelmények szükségesek a MS Excel tanfolyam elvégzéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a Microsoft Excel alaptanfolyam elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat
 • Microsoft Excel 2007 vagy frissebb verzió.

 

A tanfolyam moduljai

 1. Az első lépések
  a. Bevezetés
  b. Az első lépések – a felület
  c. Az Alkalmazás ablak
  d. A Munkafüzet ablak
  e. Munkafüzet létrehozása
  f. A munkafüzet mentése
  g. Teszt
 2. Adatok bevitele és formázás
  a. Bevezetés
  b. Cellák megértése
  c. Adatok bevitele
  d. Cellák formázása
  e. Szöveg és szám formázása
  f. A sorok és sozlopok beállításai
  g. Teszt
 3. Munka a képletekkel
  a. Bevezetés
  b. Egyszerű képletek
  c. Összetett képletek
  d. Függvények
  e. Teszt
 4. A diagrammok használata
  a. Bevezetés
  b. Típusok
  c. Diagrammok beillesztése
  d. Teszt
 5. Az utolsó lépések
  a. Bevezetés
  b. Munkafüzetek nyomtatása
  c. Billentyűparancsok
  d. Teszt

 

Hasonló Tanfolyam

Kreatív Írás Online Tanfolyam

Hallgatói visszajelzések

Igazi kis Excel Guru lettem! :)

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

A munkáltatóm iratott be, hogy zárkózzak fel excelből, azóta néha még én is meglepődök miket tudok egyből.

Vivien

Jó volt

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Köszönöm!

Tomi

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!