Java Programozás Tanfolyam Kezdőknek

Az egyik legelterjedtebb programozási nyelv!
99 990 Ft
bruttó 49 995 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
TANFOLYAM

Egy igazi hiányszakma!

Miért olyan népszerű a Java Programozás Tanfolyam? Ha végignézünk a Magyarországon jelenleg betöltetlen állásokon, azt láthatjuk, hogy jelentős részük informatikai vonatkozású, ezen belül is a legjobban Java programozókat és szoftverfejlesztőket keresnek a cégek. Nincs annyi programozó, mint amennyi betöltendő pozíció, így a munkaerőhiány miatt egyre kevésbé fontos a végzettség, és ami számít, az a megfelelő tudás. Ráadásul a multinacionális nagyvállalatok egyre több és több pénzzel jutalmazzák azokat a szakembereket, akik ismerik és tudják használni a Java nyelvet. Jelenleg minden feltétel együtt áll a munkaerőpiacon, miért is hagynád ki ezt a nagyszerű lehetőséget?

JAVA PROGRAMOZÁS

Ki ne szeretné saját maga beosztani a munkaidejét? Ebben a szakmában ezt is megteheted. Nem ritka, hogy távmunkában, rugalmas munkaidőben dolgozhatsz, hiszen egy laptopon kívül nincs is szükséged más eszközre. Az interneten akár külföldi távmunkákat is vállalhatsz, így dolgozhatsz a világ bármely pontjáról.

 

Kinek ajánljuk a Java Programozás Tanfolyam elvégzését?

 • Csapatjátékos vagy? Vagy inkább egyedül vinnél végig projekteket, hogy csak a tiéd legyen a sikerélmény? Bármelyik lehetőséget választhatod, ebben is nagy szabadságod lehet.
 • Kreatív vagy és szeretsz változatos problémákat megoldani? Kiélheted ezen ambícióidat is, hiszen a programozás valójában egy kreativitást igénylő, alkotó folyamat.
 • Ha érdekel a mobil applikációk fejlesztése is, jó hírem van! Az Androidos eszközökre Java nyelven lehet fejleszteni alkalmazásokat.

 

 

Miről szól a Java Programozás Tanfolyam?

 • Az egyik legelterjedtebb programozási nyelv alapjairól
 • Az objektumorientált paradigmáról, ami manapság a leggyakrabban használt programszervezési módszer
 • Általános elvekről, ami konkrét nyelvtől függetlenül is hasznosítható tudást ad
 • Mintákról, “jó gyakorlatokról”, melyek alkalmazásával jó minőségű programot tudsz írni
 • Automatikusan futó tesztek készítéséről, amivel letesztelheted az alkalmazásod

 

Követelmények

 • Semmilyen programozói előismeret nem szükséges (de nem hátrány, ha alapszinten tudod használni a számítógépedet :))
 • Egy számítógép, stabil internetkapcsolattal
 • A szükséges programokat, eszközöket a kurzus során telepítjük, konfiguráljuk

 

Kapcsolódó tanfolyam

Webdesigner Online Tanfolyam

 

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk a One Tree Planted non-profit szervezetnek, mely a világ 4 kontinensén szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás