fbpx

Java Programozás Tanfolyam Kezdőknek

Az egyik legelterjedtebb programozási nyelv!
Akciós tanfolyam
java-programozas-tanfolyam-kezdoknek
55 990 Ft
bruttó 50 390 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Jó kis tanfolyam, köszi srácok!

Korábban semmilyen tudásom nem volt a programozást illetően, kíváncsiságból kezdtem bele a tanfolyamba. A tematika szuper, egy laikus számára is könnyedén elsajátíthatóak voltak az alapok. Köszi srácok!
Miki

Érthető egy kezdő számára is!

Életem első alkalmazását készíthettem el a héten, a Ti segítségetekkel! :) Hálásan köszönöm!
Ági

Hibátlan

Nem voltam túl erős matekban a gimis évek alatt, de szerencsére ez csak tévhit, hogy minden programozó penge matekos! Jól felépített anyag, hibátlan! Köszönöm!
Dani

Java programozás tanfolyam kezdőknek – IT képzés, egy igazi hiányszakma!

Miért olyan népszerű a Java programozás tanfolyam kezdőknek? Ha végignézünk a Magyarországon (és más országokban is) jelenleg betöltetlen állásokon, azt láthatjuk, hogy jelentős részük informatikai vonatkozású. A Java mindemellett, az az SQL után az egyik legnépszerűbb programozói nyelv, amit az egyszerűségének és sokszínűségének köszönhet.Az informatikai pozíciókon belül pedig Java programozókat és szoftverfejlesztőket keresnek leginkább a cégek, ez lehet akár junior akár senior programozó. Nem véletlen tehát, hogy nagyon sok a piacon jelenleg elérhető programozó tanfolyam.

A hazai programozó képzések igyekeznek lépést tartani a munkaerőpiaci igényekkel, és évről – évre több programozó kerül a piacra (legyen az junior java vagy más ). Jelenleg a cégek 95%-a használja a Javát, mint programozási nyelvet és további 3 milliárd mobiltelefon működik Javában. Minden egyes nap álláshirdetések ezrei keresnek jó gyakorlati képességekkel rendelkező fejlesztőket, nem csak Budapest vagy környékén, hanem a világon bárhol.

A programozói szakmának hatalmas a felszívó ereje, tehát nagyon sok tantermi és online programozó képzés indul, mivel a folyamatos oktatás elengedhetetlen. Ez a Java programozó képzés abban lesz segítségedre, hogy megtanuld a Java programozás alapjait néhány óra alatt, és akár junior Java programozó váljék belőled.

 

java-programozas-tanfolyam-kezdoknek

 

Kiemelkedő fizetés, a világ bármely pontján

Az IT szektor híresen jól fizet, nem csoda tehát, hogy sokan adjuk a fejüket programozásra. A tantermi képzések főként Budapest és környékén vannak, így sokszor azok, akik vidéken élnek, hosszú órákat töltenek utazással. Szerencsére az online programozó képzés erre jelent megoldást. Ez a java programozó tanfolyam teljesen online, és a segítségével ugyanazokat az programozási alapismereteket sajátíthatod el, amiket a tantermi képzés során.

Napjaink egyik legelterjedtebb programozói nyelve a Java, ami nem meglepő, hiszen rövid időn belül megtanulod az alapokat és egyszerű programokon túl nagyobb webes alkalmazásokat is könnyen készíthetsz. A programozási alapismeretek mellett megtanulod a Java nyelv alapját, ami a Java SE.

Mivel nincs annyi programozó, mint amennyi betöltendő pozíció, kicsi a munkaerőpiaci verseny, a nyeremény pedig hatalmas lehet. A multinacionális nagyvállalatok magas fizetéssel jutalmazzák azokat a programozó szakembereketakik ismerik a Java alapokat és tudják használni a Java programozási nyelvet. Mit jelent ez röviden számodra? Azt, hogy most jött el a te időd, ha régóta fontolgatod a programozói képzés elvégzését! Végezd el nálunk Java programozó tanfolyamot!

 

Miért válaszd pont a Java programozó képzést?

Gyakorlati tudást ad

A Java egy objektumorientált programozási nyelv, amiket főként univerzális célokra használnak, nem egy adott feladatra. A Java azért ajánlott kezdő programozó nyelvként, mivel erős gyakorlati tudást ad, biztosi programozási alapok sajátíthatóak el a segítségével. A Java viszonylag könnyen áttekinthető, megértése és megtanulása nem igényel különösebb képesítést. A Java programozó tanfolyam elvégzése után, könnyedén megtanulhatod a többi programozási nyelvet is, legyen az SQL, Javascript vagy C#. A Java majdnem 30 éve velünk van, a 90-es években fejlesztette ki a Sun Microsystems, majd a céget megvásárolta az Oracle. Érdekesség, hogy a Java szó maga az Oracle védjegyévé vált később. A másik érdekesség, a kávéscsésze alakú logó, ami arra utal, hogy a Java nyelvet kávézás közben találták ki. Java programozó tudás szükséges a leggyakrabban mobil applikációk fejlesztéséhez, vagy éppen webfejlesztéshez.

 

Platform független

Java programozó dolgozik a legtöbbet Android alkalmazásokon. A Java programozás azért is jó választás, mert munkánk sokáig fennmarad – egy egy kód, 10 évvel a megírása utána is használható. A nyelv emellett platformfüggetlen, tehát az alkalmazás laptopon, PC-n vagy akár a telefonon is futhat, itt a legjobb felhasználói élmény dönt. Ez a nagyfokú kompatibilitás az oka annak, hogy a programozás Java nyelven továbbra is töretlen népszerűségnek örvend és használata sokrétű. A Java maga, nemcsak csak programozási nyelv hanem egy felület is, ez pedig maga a Java EE. a A Java EE – azaz Java Enterprise Edition, ez főként üzleti, business jellegű alkalmazásokhoz tervezték, mivel főként nagy hálózatokhoz használják. A Java EE abban különbözik a Standard Edition-től, hogy nagyobb biztonságot ad a vállalatoknak. Emellett több programkönyvtár (API) található meg benne.

Amikor a Java nyelvet létrehozták, néhány nagyon fontos szempontnak kellett, hogy megfeleljen.

 • objektum orientált (OOP – azaz “Object Oriented Programming”)
 • a Java legyen platformtól és operációs rendszertől független, tehát fusson bárhol és bármikor (szinte)
 • távoli gépeken is lehessen megbízhatóan futtatni

Többek között ezen okok vezettek ahhoz, hogy ma is több millió programozó használja a Java-t. A Java nyelv egyszerű, átlátható és megbízható. Nem véletlen, hogy ma több óriáscég is a Java-t használja, mint a LinkedIn vagy a Netflix. Ez már egyértelművé teszi, hogy céges platformok nagy százaléka ezt használja, így a kereslet is magas a java programozást ismerőkre. A fizetések is ehhez igazodtak, hiszen a munkaerőpiacon ők viszik haza a legtöbbet havonta.

 

java-programozas-tanfolyam-kezdoknek

 

Java programozó tanfolyam online vagy tantermi keretek között?

Tantermi kurzusok

Budapest és környékén (már vidéken is sokszor) számtalan tantermi képzés vagy intenzív tanfolyamom elérhető, de ezek mind egy adott időpont vagy tanévhez köthetőek. Ezek az iskolák sokszor szakmai oktatási napok keretében bemutatják a képzéseiket, ahol pár ott töltött óra alatt eldöntheted, hogy az iskola és maga a tanfolyam neked való-e. A hallgatók, pont ezért alkalmazkodnak az adott oktatási intézményhez. Sokszor van elméleti és gyakorlati felvételi, mivel a programozáshoz szükség van komplex tudásra. Ezek a tanfolyamok mind helyhez és időhöz kötöttek, ellenben a mi tanfolyamunk teljesen online, és az alapok ugyanúgy elsajátíthatóak, időtől és helytől függetlenül. A tantermi képzés esetében, sokszor nagy beruházás szükséges, mivel több százezer forint nagyságrendűek. Olykor előfordul részletfizetés – ez vagy havonta törleszthető, vagy a később fizetésedből vonják le. Nálunk, mivel jóval kedvezőbb árú a Java programozó tanfolyam, így nincs részletfizetés. Részletfizetés mellett pedig sok helyen vizsgadíj is felmerülhet, ami nálunk nincs.

 

Internetes tanfolyam

Java programozás képzés előnye, hogy gyakorlatilag teljesen online is elsajátítható, attól függően mennyi időt szánsz rá: néhány hónap, pár óra. Ez mind tőled függ. A szükséges tudást, ez a Java programozó tanfolyam átadja neked, nálunk az alapoktól a nehezített pályáig, mindent megtanulsz. Nincsenek meghatározott oktatási napok, ez az internetes oktatási forma egyik legnagyobb előnye, akkor tanulsz, amikor csak szeretnél. Nincsenek osztályok, évfolyamok, csoportok, így egyéni ütemben tanulhatnak a hallgatók programozást. A tanfolyam elkezdéséhez nincs szükség semmi másra csak felhasználói szintű számítógépes ismeretre. Intenzív tanfolyamunk végig fenntartja majd az érdeklődésedet, így akár egy hónap alatt is junior java programozó válhat belőled, a tanfolyam segítségével. Ha emellett még ingyenes YouTube videókat is nézel, akkor a siker számodra garantált.

 

Bármikor bárhonnan

Nem szükséges, hogy Budapest vagy környékén lakj, egyszerűen otthonról a kanapédon ülve is megtanulhatóak az alapok és Java használata. Az tanfolyamunk előnye, hogy te döntöd el, mikor szeretnél tanulni, nem kell a hétvégéidet és az összes szabadidődet erre áldozni, vagy ha vidéki vagy a Budapest vagy más nagyváros utcáin időt tölteni, a parkoló kereséssel. Természetesen az, hogy naponta vagy hetente hány óra áll rendelkezésedre, az mind tőled függ, a tanfolyamot bármikor elkezdheted és bármikor abbahagyhatod. A Java programozás tanfolyamok nagy része magas összegű, és különböző osztályok, különböző ütemben haladnak, az oktatás lehet group azaz csoportos jellegű vagy magánóra. A hallgatók sokszor nagyobb csoportokba vannak beosztva, ahol néha kérdezni sincs idő olyan gyorsan átvesz az osztály egy – egy részt. Döntsd el, te mit szeretnél tanulni egy tanfolyamon, és válaszd a neked megfelelőt.

 

Milyen feladatok várnak rád junior Java programozóként?

Amennyiben tanfolyamunkon sikeresen vetted az akadályokat, az itt tanultak gyakorlati használata sem esik majd nehezedre. A webes alkalmazások, android mobil és asztali alkalmazások fontos részét képezik majd későbbi munkádnak. Nem lesznek előtted ismeretlenek az olyan kifejezések, mint uml, class, servlet vagy API. Nagyon sok Java fejlesztő hoz létre, különböző játék alkalmazásokat, oktatási segédanyagokat. Meglepő helyeken is találhatunk Java fejlesztőket, hiszen dolgoznak az űriparban, az elektromos autók gyártásánal, de a filmes ipar is (animációk készítése stb) szívesen alkalmazza őket. A szakmai karriered amennyiben részt veszel a tanfolyamunkon, már – már garantált.

 

Távmunka, rugalmas munkaidő, kreatív projektek

Ki ne szeretné saját maga beosztani a munkaidejét? Ebben a szakmában ezt is megteheted. Nem ritka, hogy távmunkában, rugalmas munkaidőben dolgozhatsz, hiszen egy laptopon kívül nincs is szükséged más eszközre. Az interneten akár külföldi távmunkákat is vállalhatsz, így dolgozhatsz a világ bármely pontjáról. Képességeidet magas áron áron értékesítheted, és a már meglévő klienseid mellé további ügyfeleket is szerezhetsz.Legtöbb fejlesztő egyébiránt rugalmas munkaidőben dolgozik munkavállalóként. Amellett, hogy tanfolyamon elsajátítod az alapokat, nem árt ha rendelkezel néhány egyéb tulajdonsággal is. Kevés, hogy tanfolyamon megtanulod mi fán terem az adatbázis, a java se, a servlet vagy az objektumok. Egy tanfolyam, vagy programozo képzés sem fog arra felkészíteni, ami a munkában később feladatként rád vár. Az egyéb készségek között meg lehet említeni azt, hogy légy csapatjátékos. A munkádban több emberrel fogsz együtt dolgozni, akár egy más osztály embereivel: service desk vagy marketinges, grafikus, esetleg pénzügyes.

Megfelelően kell tudnod kommunikálni az ügyfelekkel, és a veled együtt dolgozókkal is. Ha mégis úgy döntesz szabadúszó leszel, azt is megteheted, de ilyenkor is oda kell figyelned a határidők megfelelő betartására. Hogyan osztod be a feladatot ha néhány óra vagy néhány hónap áll a rendelkezésedre? És ha a grafikus is kell hozzá? Ugyanilyen prioritás lehet a stresszkezelési képesség. Ha gondjaid akadnak ezzel, erre a következő tanfolyamok (stresszkezelés tréning, és konfliktuskezelés tréning) adhatnak majd megoldást, jó szívvel ajánljuk. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák és itt sincs kötött időpont, pont ahogy azt te szeretnéd!

Azt ajánljuk, hogy merülj el a Java SE világában, hiszen számtalan lehetőség vár rád a tanfolyam elvégzése után. Dolgozhatsz magyar és nemzetközi cégeknek, mivel a ma már gépeket hálózatok kötik össze, akár egy karib – tengeri bárból is írhatsz programokat. Emellett ez a szakma lehetőséget ad neked a folyamatos fejlődésre is. Mivel a technológia folyamatos fejlődik, és igyekszünk minden automatizálni, service szempontból is, így szinte bárhol elhelyezkedhetsz és kiélheted a kreativitásod a tanfolyam elvégzése után.

 

Kinek ajánljuk a Java tanfolyam elvégzését?

 • Csapatjátékos vagy? Vagy inkább egyedül vinnél végig projekteket, hogy csak a tiéd legyen a sikerélmény? Bármelyik lehetőséget választhatod, ebben is nagy szabadságod lehet.
 • Kreatív vagy és szeretsz változatos problémákat megoldani? Kiélheted ezen ambícióidat is, hiszen a programozás valójában egy kreativitást igénylő, alkotó folyamat.
 • Ha érdekel a mobil applikációk fejlesztése is, jó hírem van! Az Androidos eszközökre Java nyelven lehet fejleszteni alkalmazásokat.
 • Azoknak, akiknek nem idegen a servlet, adatbázis, vagy épp a group vagy java se kifejezés
 • Azoknak, akik nem szeretnének egyszerre nagyobb összeget kiadni, de érdekli őket a fejlesztői világa

 

Miről szól a Java programozó tanfolyam?

 • Megtanulod a Java SE és Java EE alapjait, és a Java SE használatát
 • Az objektum orientált paradigmáról, ami manapság a leggyakrabban használt programszervezési módszer
 • Általános elvekről, ami konkrét nyelvtől függetlenül is hasznosítható tudást ad
 • Mintákról, “jó gyakorlatokról”, melyek alkalmazásával jó minőségű programot tudsz írni
 • Automatikusan futó tesztek készítéséről, amivel tesztelhető egy alkalmazás

 

Tanfolyam követelmények

 • Semmilyen programozói előismeret nem szükséges (de nem hátrány, ha alapszinten tudod használni a számítógépedet :))
 • Egy számítógép, stabil internetkapcsolattal, nincs kötött időpont
 • A szükséges programokat, eszközöket a kurzus során telepítjük, konfiguráljuk

 

A tanfolyam moduljai

 1. Modul
  a. Bevezető
  b. A rendszer megismertetése és telepítése
  c. Fejlesztőeszközök
  d. Az első programunk
  e. Teszt
 2. Modul
  a. Változók, értékadás és operátorok
  b. Primitív típusok
  c. Felsorolási típusok
  d. Teszt
 3. Modul
  a. Vezérlési szerkezetek
  b. Switch
  c. Ciklus
  d. Ciklusból való kilépés
  e. Teszt
 4. Modul
  a. Tömbök, listák
  b. Függvények
  c. Objektumorientált programozás
  d. Konstruktor
  e. Láthatósági módosítók
  f. Statikus változók, metódusok
  g. Teszt
 5. Modul
  a. Öröklődés
  b. Gyűjtemények és adatszerkezetek
  c. HashMap, TreeMap és LinkedHashMap
  d. Set
  e. Egyéb listamegvalósítás
  f. Műveletek gyűjteményekkel
  g. Teszt
 6. Modul
  a. Generikus osztályok létrehozása
  b. Fájlkezelés, kivételkezelés
  c. Külső könyvtárak használata, unit testing és debugging
  d. Teszt

 

Hasonló tanfolyam

Webdesigner Online Tanfolyam

Hallgatói visszajelzések

Szuper

Rated 5 out of 5
2020.11.08.

Jól összerakott anyag, tetszett, hogy a saját tempómban tanulhattam és nem kellet várni az indulásra..

Áron K.

Tartalmas, profi

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Nagyon részletes, sok info, feladat és videók is voltak benne. Magabiztos alapot adott és nagyon baráti az ár. Ezt külön köszönöm!

Andy

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

424.000 - 961.000 Ft

Forrás: fizetesek.hu

mozsi-krisztian

Mózsi Krisztián

Pályafutásomat a Java nyelvvel kezdtem, egy közepes nagyságú, kiváló tudású csapatban. Az évek során rengeteg izgalmas projekthez volt szerencsém, amit egytől egyig sikerrel zártunk, különböző nyelveket és technológiákat használva. Jelenleg senior Java fejlesztőként dolgozok, szabadúszó, egyéni vállalkozói formában – így élvezhetem a távmunka és a saját időbeosztás előnyeit. Az oktatással 2016-ban kezdtem foglalkozni, az ELTE Informatikai Karán tartok programozás kurzusokat. A legfőbb motivációm a szakma szépségeinek, alapjainak, és szeretetének átadása, valamint mindig nagy hangsúlyt fektettem a legújabb, legfejlettebb technológiák elsajátítására, oktatására. A célom az, hogy megmutassam, bárkiből lehet szoftverfejlesztő, aki eléggé motivált és fogékony a digitális világ megismerésére. Hiszem, hogy a jövőben a frontális egyetemi oktatás helyét átveszik az otthon is végezhető, online kurzusok.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!