fbpx

Ingyenes Zero Waste útmutató

Mit is jelent a hulladékmentesség?
bruttó Ingyenes Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
  • A tanfolyam azonnal indul!

Mi az a Zero Waste, vagyis hulladékmentesség?

Bár a mentesség szó a hulladékmentességben azt sugallja, hogy a mozgalom célja a háztartási szemét teljes megszüntetése, hogy a hulladéktárolókba egy gramm szemét se kerüljön. A Zero Waste, avagy hulladékmentesség támogatóinak többsége elismeri, hogy teljesen hulladékmentesen élni szinte lehetetlen. Ez az oka annak, hogy a legtöbb embernek megvalósíthatóbb célja van: a lehető legközelebb jutni a teljes mentességhez.

Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk, nem szabad arra következtetni, hogy ez csak óriási lemondások árán sikerülhet. Persze mindenki hallott már olyanról, aki napi pár gramm szemetet termel csak, mert a romlott ételtől kezdve az elnyűtt ruhákig mindent felhasznál, de ez csak keveseknek sikerül. Érdemes inkább arra törekedni, hogy kényelmes, könnyen megvalósítható legyen a hulladékmentességben elért célunk. Így nem fogjuk azt érezni, hogy ez egy kötelesség, vagy túlzottan nagy energiabefektetést igényel és így rövid idő után feladjuk. Rengeteg olyan apró dolog van, amiket meg sem kell szoknod, mert egyébként is logikus megoldás. Lehet, hogy majd a fejedhez kapsz, hogy hogy-hogy nem jutott még ez eszedbe. Egy kis kreativitás és következetesség a hulladékmentesebb életmód titka. Hidd el, hamar meg fogod szeretni, főleg, ha belegondolsz, mennyit teszel ezzel a bolygónkért! De hogyan is kezdj neki? Ebben lehetünk segítségedre az Útmutatónkkal!

 

zero-waste-hulladek-mentes

 

Miről fogsz tanulni a Zero Waste Útmutatónkból?

Ebben a tanfolyamhoz utóbbihoz nyújtunk segítséget tippjeink és trükkjeink segítségével. Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan tudod lecserélni az egyszer használatos papír és műanyag csomagolásokat. Legtöbbjét te magad is elkészítheted otthon, ami remek kikapcsolódás vagy családi program is lehet! Útmutatónkban helyiségenként sorra vesszük, mi az, aminek a cél szempontjából mennie kell, és hogyan tudod környezetbarát alternatívákkal helyettesíteni.

 

zero-waste-hulladek-mentesseg

 

Kiknek ajánljuk az ingyenes útmutatónkat?

  • Azoknak, akik már elvégezték a Tudatos Jelenlét tanfolyamunk első és második részét vagy az Útmutató a Minimalizmushoz tanfolyamunkat, és szeretnének jobban elmélyedni a tudatos életmód témában.
  • Akik már elkezdték a környezetbarát otthonuk kialakítását, de még úgy érzik, van min javítani
  • Akik egyre nagyobb részt szeretnének vállalni a környezetvédelemben
  • Akiket igazán érdekel a bolygónk sorsa

 

Ingyenes tanfolyamaink elvégzése után igazoló oklevelet/certifikátot nem állítunk ki.

Hallgatói visszajelzések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés. Legyél Te az első! :-)

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!