fbpx

Ingyenes Útmutató a Minimalizmushoz

Az egyszerű valóban nehezebb?
bruttó Ingyenes Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
  • A tanfolyam azonnal indul!

Trendi vagy hasznos?

A minimalizmusról a legtöbb embernek egy lakberendezési stílus jut eszébe: letisztultság, 2- 3 semleges szín variálása, amik visszaköszönnek a dekorációkban, bútorokban. A színei általában a fekete, fehér, natúr színek, szürke és barna árnyalatok. Egyeseknek tökéletes, másoknak inkább rideg. Az Útmutató a Minimalizmushoz tanfolyamunkon most nem a lakberendezési stílusról tanítunk új dolgokat, hanem az élet minden olyan területéről, ahol használhatod a minimalizmust. Legyen az a pénzügyi életed, az otthonod, a gardróbod, az ételed.

A minimalizmus egy művészeti irányzat is, zenében, képzőművészetben is megtalálható, az alapfelvetés pedig ez: a kevesebb néha több! Ez megjelenhet a lakásodban, dekorációban, de átviheted az életed minden területére. Segít megszűrni a felesleget, felhívja a figyelmedet az igazán fontos dolgokra, legyen szó a gardrób szekrényedről vagy a negatív érzésekről. A dán vagy svéd stílus jut róla eszedbe? Nem véletlenül, hiszen a hygge életérzés is összekapcsolódik vele, valamint az IKEA legtöbb bútora is ebben a stílusban készül, ahol a fő cél a praktikusság. Ezt alkalmazhatod a környezetedben, a gondolataidban.  A minimalizmus abban is segít, hogy ne a tárgyak adják a boldogságot, hanem az értékek – a tárgyak pedig nem értékek. Segít felismerni mi az, ami szükséges az életedben és mi az, amit csak szeretnél, hogy pillanatnyi boldogságot adjon. Ezáltal segítesz a pénztárcádnak, a gardrób szekrényednek, megszabadíthatod otthonod a káosztól.

 

útmutató-a-minimalizmushoz

 

Miről szól az Útmutató a Minimalizmushoz tanfolyam?

A tanfolyam keretein belül útmutatást adunk ahhoz, hogy hogyan érheted el a minimalizmus pozitív hatásait, és építheted be a mindennapjaidba. Hidd el, a megoldások egyszerűek, néha el sem hiszed, mennyit számítanak ezek az apróságok!

A tanfolyam végén teljesíthető kihívások elé állítunk, amivel elérheted a minimalizmus pozitív hatásait – azt tanácsoljuk, próbáld meg! Nem baj, ha nem sikerülnek majd elsőre, senki nem születik ezzel a tudással!

 

útmutató-a-minimalizmushoz

 

Kiknek ajánljuk az Útmutató a Minimalizmushoz tanfolyamot?

  • Azoknak, akik úgy érzik, hogy túl sok helyen próbálnak helyt állni, és rendszereznék a gondolataikat
  • Akik szeretik a svéd/dán minimalizmus életérzését és lakberendezési stílust, így szívesen megismerkednének vele közelebbről is

 

Ingyenes tanfolyamaink elvégzése után igazoló oklevelet/certifikátot nem állítunk ki.

 

További ingyenes tanfolyamaink:
Ingyenes Vegán Útmutató – Online Tanfolyam
Ingyenes Zero Waste Útmutató
Ingyenes Mindfulness – Tudatos Jelenlét Online Tanfolyam – I. rész

Hallgatói visszajelzések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés. Legyél Te az első! :-)

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!