fbpx

Tudatos Jelenlét – Ingyenes Mindfulness Online Tanfolyam – I. Rész

Hogyan légy JELEN a jelenben?
bruttó Ingyenes Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
 • A tanfolyam azonnal indul!

Az önmegismerés útja

Te is felfigyeltél már arra, hogy sok ember úgy viselkedik bizonyos helyzetekben, mintha ott sem lenne? És észrevetted már magadon, hogy beszélgetsz valakivel és folyamatosan elkalandozol? Hallottál már a tudatos jelenlét sikeréről?

A mindfulness gyakorlása a tudatos figyelemre sarkal, amikor szándékosan a jelen pillanatára figyelünk és megtapasztaljuk a körülöttünk zajló eseményeket. A tudatos jelenlét gyakorlása révén a meditáló fokozatosan harmóniát hoz az életébe, és újra felfedezi feltétel nélküli énjét, amelyet soha nem lehet igazán elveszíteni. A mindfulness gyakorlásakor a meditálót a béke, csend és nyugalom mély, oszthatatlan érzése járja át.

A jelen pillanatának megélése, amelybe a meditáció során lépünk, fokozatosan behatol a meditáción kívüli életünkbe. Ez fejleszti önmagunk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást.

 

tudatos-jelenlet

 

Tudatos jelenlét

Napjainkban robbanásszerűen nő az érdeklődés a tudatos jelenlét elvei és gyakorlata iránt, a mindfulness egyre szélesebb körű elfogadása pedig sok tudományos figyelmet kap. A mindfulness életmódját millióan választották már a világ minden táján. A modern vállalatok mindfulness képzését kínálják dolgozóiknak. Emberek milliói töltenek le tudatos jelenléthez kapcsolódó alkalmazásokat; egyes vállalatok még termékeik eladásához is a mindfulness koncepcióját használják.

Ahogy a tudatosság iránti érdeklődésünk tovább növekszik, sok könyv, program és tanfolyam vállalkozik arra, hogy megtanítsa, hogy hogyan éljünk jobb életet a meditáció segítségével.

Ez a tudatos jelenlétről szóló tanfolyam a mindfulness minden fontos aspektusát lefedi.

A tanfolyam első részében a tudatosság történetét és eredetét vizsgáljuk, valamint azt, hogy milyen élmény a tudatos jelenlét megélése. Ezt követően a mindfulness érzelmi szabadság elérésének céljából történő alkalmazását és a meditációra történő felkészülést részletezzük.

 

Kinek ajánljuk a Mindfulness tanfolyamot?

 • Azoknak, akik szeretnék megtanulni vagy fejleszteni önmaguk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást.
 • Azoknak, akik szeretnék kiteljesíteni az együttérzés, a hála és kedvesség érzését.
 • Azoknak, akik szeretnék megtudni, hogy a mindfulness életmódja ideális választás-e.

 

tudatos-jelenlet

 

Miről fogsz tanulni a Tudatos Jelenlét – Mindfulness tanfolyamon?

 • A mindfulness eredete
 • A mindfulness tapasztalatainak jellemzői
 • Mindfulness és érzelmi szabadság
 • Hogyan gyakorolható a mindfulness meditáción keresztül
 • A mindfulness különböző céljai, és még sok más

 

Követelmények

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a tanfolyam elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.

 

Hasonló tanfolyam

Mindfulness – Tudatos Jelenlét Online Tanfolyam – II. rész

 

Ingyenes tanfolyamaink elvégzése után igazoló oklevelet/certifikátot nem állítunk ki.

Hallgatói visszajelzések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés. Legyél Te az első! :-)

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!