fbpx

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban

Időgazdálkodás tréning – hatékonyság home office-ban
idogazdalkodas-trening
bruttó 15 990 Ft Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
  • A tanfolyam azonnal indul
  • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
  • Személyes jelenlétet nem igényel

Igazán hasznos volt, köszönöm!

Mindig kicsit gondban voltam azzal, hogyan osszam be tudatosan az időmet. Nem igazán találtam rá a megoldást – eddig! Nagyon hasznosnak találtam, mert nemcsak munkában de a magánéletemben is tudom az itt tanultakat hasznosítani!
Tamás

Pont időben találtam rá! :D Imádtam!

Sajnos tipikusan az az ember vagyok, aki még egy megbeszélt kávézásról is képes elkésni. Úgy döntöttem ennek véget vetek és ekkor jött velem szembe ez a tréning. Azóta (szinte) mindenhova odaérek időben! :) Köszönöm!
Pupos Éva

Rengeteg tippet tudtam hasznosítani a mindennapjaimban, köszönöm!

Néhány hónapja én is home office-ban dolgozom, sajnos nálam a produktivitást nem növelte meg az otthonlét. Ez a tréning sokat tudott abban segíteni, hogy fejlődjek ezen a téren a Pomodoro alkalmazás maga a csoda!
Diána

Időgazdálkodás tréning – Hatékonyság a magánéletben és a munkahelyen egyaránt!

A legtöbb szellemi munkát végző dolgozó már megteheti, hogy néha otthonról dolgozzon, home office-ban. A munkáltatókban azonban sokszor felmerül a kérdés: Vajon így is ugyanolyan hatékony a munkavégzés, mint az irodában? A válasz igen, azonban van, ahol elkél a segítség. Ha úgy gondolod, nem vagy az időbeosztás mestere, akár magánélet, akár munka terén, az időgazdálkodás tréning neked szól! Ez a tréning a megoldás arra, hogy hatékonyan gazdálkodj az időddel, és kihozd magadból a lehető legtöbbet!

időgazdálkodás

Mire is való az időgazdálkodás?

Az idő pénz – szokás mondani. Éppen ezért fontos, hogy a mai világban különösen jól bánjunk vele, gazdálkodjunk, hatékonyan költsük, akár csak a pénzünket. Az időgazdálkodás angolul time management, vagyis: hogyan menedzseld az idődet. Ebbe beletartozik mind a személyes, mind a munkahelyi “játék” az idővel. Szoktad azt érezni, hogy annyi dolgod van, úgy el vagy havazva, hogy azt sem tudod melyik feladattal kezdd? Szinte enni sincs időd se reggel, se napközben, közben folyamatosan stresszelsz. Egyszerre kellene bent maradnod túlórázni, de közben megbeszélted a barátnőddel, hogy beültök egy kávéra. Úgy érzed, hiába van minden alaposan megtervezve a kalendárodban, mégsem tudsz mindent befejezni? Ezekből lesz az, hogy annyi minden összegyűlik körülötted, hogy mindenbe belekezdesz, de egyiket sem tudod befejezni.

Ez sajnos nem jó taktika, ugyanis nem hatékony, ellenben rengeteg stresszel jár. A feladatok száma nem lesz kevesebb, mert az elkezdett feladatokat nem fejezed be, csak “időrablók”. Így minden nap úgy ülsz le az elvégzendő feladatok elé, hogy ugyanazokat csinálod újra-és újra. Ennek pedig az életedben résztvevők mind szemtanúi. Az időgazdálkodás tréning abban segít, hogy hogyan és mi alapján tudsz priorizálni, hogyan tudj a megoldandó feladatra koncentrálni, és hogyan hozz gyors döntéseket. Ez a tréning általában tréner által tartott, akár több napon át tartó folyamat, azonban, ha már otthonról dolgozol, miért ne végezhetnéd el a képzés anyagát is otthon? Remek időgazdálkodási feladat neked is!

 

Mit tartalmaz az Időgazdálkodás tréning?

A weboldalunkon található tréning egy online képzés, amelyet időgazdálkodási tréner állított össze, így professzionális, szakmai anyagot tanulhatsz. Már a tréning online végzésével is tanulhatsz magadról, és arról, hogyan oszd be az időt! Az otthoni munkavégzés határozottan megnehezíti a koncentrációt, hiszen akár családtagjaink jelenléte, akár a házimunka akadályozhat a feladatok elvégzésében, hiszen szeretnénk, hogy ténylegesen résztvevők legyünk a saját mindennapjainkban. Éppen ezért a tréning anyaga külön fejezetet szentel a home office munkavégzésnek.

 

Az Időgazdálkodás tréning anyaga, felépítése

  1. Káosz az asztalon – azaz rend a lelke mindennek!
  2. Hatékonyság optimalizálása – kommunikáció
  3. Távmunka, home office, otthoni iroda? Előnyök és hátrányok megismerése
  4. Zűr az űrben avagy helyezd át a fókuszt a megfelelő helyre! Ha munka közben csak fél szemmel figyeled a monitort, és minden más program elvonja a figyelmed, akkor a hatékonyság sajnos elmarad. A megfelelő tervezés, a napi rutin kialakítása elengedhetetlen ez a képzés ebben nyújt majd segítséget!
  5. A kevesebb több! Felesleges napi 10 – 12 órát a gép előtt ülnöd, ha megfelelő időbeosztással már 7 óra alatt elvégzed a munka oroszlánrészét!
  6. Nélkülözhetetlen eszközök – Mi fán terem a Trello, az Asana vagy a Zoom?

Bár sokan először nem tulajdonítanak nagy jelentőséget annak, hogy otthon is kialakítsák a megfelelő ergonómiát, nagyon is fontos. Hajlamosak vagyunk a kanapén ülve, a tv-t bámulva “dolgozni”. Lássuk be, ez nem hatékony, sőt, a tv maga is az időrablók csoportjába tartozik. A mai világban ráadásul otthoni munkavégzésnél különösen, de akár az irodában is rengeteg dolog hátráltathat a megfelelő munkavégzéstől: legyen szó a recsegő székről, a túl alacsony vagy magas asztalról. Gondoljunk csak bele, ilyen apróságok miatt mennyit bosszankodunk minden nap, ami ahhoz vezet, hogy nem tudunk megfelelően koncentrálni, sőt, folyamatosan kizökkent minket a rutinból. Ez a képzés akár abban is segíthet, hogy ne kelljen Budapest vagy környékéről bejárnod dolgozni – hiszen otthonról is hatékony tud majd lenni!

időgazdálkodás-tanfolyam

 

Énidő, hatékonyan

Az időgazdálkodás tréning elvégzése akár tréner segítségével, akár egyedül, az online tréningek közül választva nemcsak remek program, de óriási hatással lesz mind a magánéletedre, mind a munkádra. Alkalmazhatod a saját életedben arra is, hogy hogyan tudd le a házimunkát hatékonyan, fókuszálj a gyermekeidre, végezd el gyorsan és hatékonyan a bevásárlást. Megtanulod beosztani a személyes én – időt, sőt, akár arra is megtanít, hogyan közlekedj hatékonyan Budapest utcáin, vagy más nagy városban! Miért ne? Hiszen ha csak elmész a kirakatok mellett, és nem töltesz perceket előttük, akkor már is gyorsabb leszel, hiszen ez maga is egy időgazdálkodási tréning! A kurzus elvégzése után rájössz, hogy a tréningek közül ez különösen hasznos, még tréner nélkül is. Csak elhatározás és kitartás kérdése – kezdd el, és legyél te is időgazdálkodó!

Hallgatói visszajelzések

Ajánlom!

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Végre egy lényegretörő tanfolyam! Tetszett, szuper

Kriszti

10/10 profi anyag

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

Eddigi legjobb térning, amit találtam! Gratula!

Kiss Vera

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!