fbpx

:gift::christmas_tree::sparkles: 

Akár 25% kedvezmény és ajándék tanfolyam!

Különleges Adventi Kalendárium tanfolyam akció december 1-24. között!

Részletekért kattints IDE.

Fotós tanfolyam kezdő fotográfusok számára

❗25% KEDVEZMÉNY A TANFOLYAM ÁRÁBÓL. 🎁 A TANFOLYAMOT KÉTSZER KAPOD MEG, HOGY EGY SZERETTEDET MEGAJÁNDÉKOZHASD VELE. 🐶 A TANFOLYAM MEGVÁSÁRLÁSÁVAL 1125 FORINTTAL TÁMOGATOD A MENTETT ÁLLATOK REHABILITÁCIÓJÁT.
fotos-tanfolyam-adventi-akcio
29 990 Ft
bruttó 22 490 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Szuper képzés, szuper csapat! :)

Nagyon régóta kerestem olyan tanfolyamot, ami megfizethető és rendelkezik az alap tudással, ami eddig hiányzott az eszköztáramból. A szövegkörnyezet érthető, a kurzus jól felépített és a videók is tökéletes kiegészítői a tanfolyamnak. Azt is nagyon szerettem a tanfolyamban, hogy egyszerre nem kellett nagyobb anyagot átvenni kényelmesen a saját tempómban végeztem el. A színhőmérséklettől kezdve, a rekesz fogalmán át, mindent érintett a kurzus. Ha kérdésem volt, bármikor fordulhattam a The Bright Academy csapatához, azonnal segítettek.
Vanessza

Ngyon jó döntés volt belevágni

Gyerekkorom óta foglalkoztat a képi világ, régebben festettem is. Az alapok egy részével tisztában voltam, azonban rengeteg olyan kérdésem volt, amivel nem fordulhattam senkihez. Ez a kurzus, tökéletes ár/érték arányban van, mindent megad, amit egy kezdő hobbi fotósnak tudnia kell! Örülök, hogy elvégeztem!
Pinczés Zsanett

Részletes és hasznos

Karácsonyra fényképezőgépet kaptam, ami régóta nagy vágyam volt. Mivel az OKJ-s képzésre még nem akartam jelentkezni, ezért olyasmit kerestem, ami átfogóbb képet ad ( szó szerint ) a fotózásról. Ez a tanfolyam megadta amire a vágytam és a fényképezőgépet is jobban megismertem, hiszen egy egész modul szól a digitális fényképezőgépekről! Tökéletes választás!
Gergő

Fotós tanfolyam az alapoktól!

Ez a fotós tanfolyam azok számára ajánlott, akiket érdekel a fotózás, vásároltak már bonyolultabb fényképezőgépet, de még nem tudják kihasználni minden adottságát. Ez nem is lenne csoda, hiszen a használati útmutató nem ad választ minden kérdésünkre, és nincs is feltétlenül könnyen, érhetően, olvasmányosan megírva. Az online fotós képzés során megismerheted többek közt a fotográfia elméleti és gyakorlati oldalát, valamint a kamera tulajdonságait, hogy melyik gomb vagy funkció mire való. Ezen kívül tanulhatsz a fényképezőgéped működéséről, felépítéséről, a kompozíciós szabályokról, és a képszerkesztésről is. Jól hangzik? Akkor mire vársz még?

 

fotós-tanfolyam

 

A fotózás különböző műfajai

Mostanában a legnépszerűbb a rendezvény fotózás. Ők azok a fotósok, akiket esküvőkre hívnak, akiket különböző vendéglátó- és szórakozóhelyek alkalmaznak, hogy megörökítsék a buli legjobb pillanatait, valamint a céges nappali és éjszakai rendezvényeken is jelen vannak. Ebben a szakmában a legnagyobb kihívás azéjszakai kevés fényben történő fotózás, így különösen fontos a megfelelő minőségű fényképezőgép kiválasztása.

A portréfotózást tartják a fotózás csúcsának – gyönyörű fények, különböző modellek, fényjáték és megvilágítás. Minden ember más – a karaktere, bőre tónusa, más világítás áll jól mindenkinek. Így nem csoda, hogy csak a legjobbak képesek ezeket a tökéletes képeket megalkotni.

Sokakat érdekel hobbi szinten a természetfotózás, de kinek ne lenne álma, az, hogy lencsevégre kaphasson és ritka pillanatot az állat és növényvilágban? Ha valaki igazán magas szintre képzi magát, akkor távoli, elképesztő helyekre is eljuthat általa. Akár részt vehetne valamelyik műved az évente megrendezett az „Év természetfotósa” pályázaton!

A fotózáshoz kapcsolódik még a világítástechnika, amelyet érdemes elsajátítani, valamint a képszerkesztés. Alegtöbb magazin képein már van utómunka, így ebben a kurzusban erre is időt szánunk. Ma már elengedhetetlen, hogy a képi utómunkát is ismerd és tudd alkalmazni, ezért ezzel is hangsúlyosan foglalkozunk.

 

fotós-tanfolyam

 

Ha szívesen váltanád szenvedélyedet a munkáddá, akkor neked találtuk ki ezt a tanfolyamot!

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik szívesen foglalkoznának fotózással akár hobbi szinten, akár professzionálisan
 • Akik szeretnék az emlékeiket a legszebb állapotban megőrizni saját maguknak, vagy családtagjaiknak, barátaiknak
 • Akik még nem biztosak abban, hogy tényleg el tudják magukat képzelni a szakmában

 

Mire van szükséged a kezdő fotós tanfolyam elkezdéséhez?

 • Fényképezőgépre – ha nincs, akkor az első modulban ajánlunk, valamint segítünk a tökéletes gép kiválasztásában. Minden fotózáshoz (portré, rendezvény, természet) más gép ajánlott, így kérünk, tisztázd magadban, melyik érdekel a legjobban, hogy ki tud választani a megfelelő gépet.
 • Stabil internetkapcsolat

A képzés végén certifikátot adunk! A tanfolyam kezdő képzés, elvégzése még nem jogosít fel saját fotográfus vállalkozás indítására. Ha szeretnél tovább haladni, akkor szeretettel ajánljuk partnerünk, az Alfa Kapos Kft. Fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ-s tanfolyamát!

 

Hasonló tanfolyam

Okostelefon fotós tanfolyam

 

A tanfolyam moduljai

 1. Bevezetés
  a. A fotózás szerepe napjainkban
  b. Ma már mindenki “fotós”. Miért érdemes mégis belevágni?
 2. Láss, ne csak nézz!
  a. A látás alapjai
  b. A képalkotás folyamata
  c. A fény szerepe és fajtái
  d. A napfény
  e. A színhőmérséklet
  f. A fény karaktere
  g. A kompozíció szerepe és fajtái
  h. A koncepció
 3. A digitális fényképezőgépek bemutatása
  a. A fényképezőgép felépítése és működése
  b. A képérzékelő szenzor és típusai
  c. A képérzékelő szerzor típusai méretük alapján
  d. A fényképezőgépek csoportosítása a képérzékelő szenzor mérete szerint
  e. Milyen főgg géptípusok vannak a digitális fotózásban és mik az ismérveik?
  f. Fényképezőgép vagy okostelefon?
  g. Induló szett
 4. Objektívek
  a. Objektívek látószögei
  b. Gyújtótávolság, fókusztávolság
  c. A látószöget meghatározó ekvivalencia érték
  d. Objektívek csoportosítása gyújtótávolságuk szerint
  e. Objektívek perspektívikus torzítása
  f. Objektívek fényereje
  g. Objektívek kezdőknek és haladóknak
 5. Válts manuális módra
  a. Az expozíció fogalma és összetevői
  b. A rekesz fogalma és szerepe
  c. Az expozíciós idő (záridő) fogalma és szerepe
  d. Az ISO érték/Fényérzékenység
  e. A helyes expozíció
  f. Félautomata és manuális beállítások
  g. A mélységélesség
  h. Fénymérés és az expozíció korrekció
  i. Fehéregyensúly
  j. Képfelbontások
  k. Élesség, fókuszállítás

 

Ismerd meg az oktatónkat!

Hallgatói visszajelzések

Imádtam!

5,0 rating
2020.08.04.

Nem is gondoltam volna, hogy egy online tanfolyam ennyire hasznos és élvezetes is tud lenni, nagyon meg vagyok vele elégedve!
Már a második tanfolyamot (Photoshop) csinálom Nálatok, még csak az elején járok de szerintem szintén nagyon szuper lesz! 🙂

Hargitai Petra

Ilyet kerestem!!

5,0 rating
2020.05.16.

Ezer éve szeretnék megtanulni fotózni, de idáig nem sikerült olyan kurzust találnom, ami modern és gyakorlatias. A 3. modulnál tartok és eddig szuper!!
Nagyon izgatott vagyok!

Évi

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

176.000 - 486.000 Ft

Forrás: fizetesek.hu

toth-gergely-nikolett

Tóth-Gergely Nikolett

Életem első találkozása a fotográfiával a gyerekkoromhoz köthető. Akkoriban még nem éreztem, hogy ez lesz az én utam és nem gondoltam, hogy később ezt a szakmát fogom választani hivatásomként. Aztán felnőttként elkezdtem beleásni magam komolyabban is a fotózásba. Három éve foglalkozom tudatos képalkotással. A tudás, az elmélet megkapható szinte bárhonnan, de a gyakorlat szerzése ebben a szakmában elengedhetetlen. Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy az évek során megszerzett szakmai tapasztalataimat, tanácsaimat valamint tudásanyagot rendszerezzem és egyúttal átadjam másoknak.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás