fbpx

:gift::christmas_tree::sparkles: 

Akár 25% kedvezmény és ajándék tanfolyam!

Különleges Adventi Kalendárium tanfolyam akció december 1-24. között!

Részletekért kattints IDE.

Coach képzés

Hogyan segíthetsz coachként hatékonyan az ügyfeleidnek?
coach-képzés
bruttó 53 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Köszönöm!

Kedves Bright Academy! Szeretném leírni, hogy mennyire hálás vagyok ezért a tanfolyamért. Nagyon hasznos volt számomra, rengeteg információt és inspirációt kaptam a saját vállalkozásom kialakításához. Rég nem tanultam ilyen élvezettel és jó kedvvel, 100%-ban lekötötte a figyelmem. Az oktató nagyon meggyőző, felkészült, nagyon jól kommunikál és szépen felépítette a modulokat. Aki még csak gondolkodik ezen a szakmán, annak nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot! Köszönöm még egyszer!
Rebeka

Szuper tanfolyam!

Hihetetlenül élvezetes volt számomra a tananyag olvasása, hallgatása. A videós részek nagyon tetszettek, maga a tanfolyam is szuperül van felépítve. A gimnáziumban nem szerettem tanulni, így egy ilyen online tanfolyamra is nehezen vettem rá magam. Nem bántam meg, sőt, egyenesen élveztem és nagyon sok hasznos tudást kaptam! Köszönöm! :)
Lázárné Kovács Enikő

Remek tananyag, felkészült oktató

Mindig is tanácsadóként szerettem volna dolgozni, de kicsit bizonytalan voltam merre induljak. Ez a tanfolyam rengeteget adott és inspirált abban, hogy merre van az utam. Az oktató igazán felkészült szakember, a tananyag pedig a legjobb amit mostanában találtam. Köszönöm The Bright Academy!
Brigitta

Coach képzés

Legalább egyszer az életben, szinte mindenki eljut odáig, hogy nem tudja, merre tovább. Legyen szó akár magánéleti, akár szakmai elakadásról, a megfelelő segítséggel nincs megoldhatatlan probléma. Ilyenkor tanácsos felkeresni egy coach szakembert (life coach, business coach), vagy egy pszichológust, aki segít leküzdeni az akadályokat. De mi is a kettő között a különbség? És miről is szól a coach képzés?

 

A coaching és a pszichológia közötti különbség

A pszichológus pszichológia alap és mesterdiplomával rendelkező egészségügyi szakember, aki különböző terápiás foglalkozások segítségével oldja fel a gyerekkori traumákat és oldja meg a jelenlévő problémákat. A coaching pedig egy olyan beszélgetés, melynek során a coach abban segíti az ügyfelet, hogy sikereket érjen el a magánéletben vagy a munkájában. Nem foglalkozik a múlt elakadásaival, inkább a jövő sikereinek elérésére fókuszál. Nem az okok feltárását tűzi ki céljául, hanem a meglévő erőforrásokat és képességeket használja ki vagy fejleszti. Éppen ezért a coaching folyamata rövidebb és kevesebb ülést jelent, mint egy terápia, amely általában évekig eltart.

A coach szerepe az ügyfelet előre mozdítani a céljai elérése érdekében.

 

coachképzés-tnnfolyam

 

Vajon neked szól ez a coach képzés?

Mondták már neked, hogy mennyire jó tanácsokat adsz másoknak, és akár a szakmád is lehetne? Ha szívesen segítenél, és képes vagy racionálisan értékelni a helyzeteket, akkor lehet, hogy ideje részt venned egy coach képzésben! Természetesen később lehet life coach illetve business coach irányba tovább fejlődni, de ez a tanfolyam az alapot adja meg. A life coach a magánéleti elakadásokkal, célkitűzésekkel foglalkozik. A business coach pedig karrierváltásban, új vezetői pozícióban való megfelelésben, döntéshozatalban, munka és magánélet egyensúlyának kialakításában vagy annak fenntartásában segít ügyfeleinek.

 

Mit tanulsz a coach képzésen?

 • Önismeret eszközeit
 • Boldogság, motiváció megtalálása
 • Burnout, vagyis kiégés kezelése
 • Kérdezéstechnika
 • Stresszkezelési módszerek
 • Time-management, vagyis hogyan bánj helyesen az idővel
 • Konfliktuskezelés, asszertív technika helyes használata
 • A coach szakma etikai kódexe, alapelve, a coach szerződés tartalma

 

Hogyan tudsz elhelyezkedni coachként?

A coach általában magánszemély, aki személyes vagy online konzultációt tart. Emellett coaching cégen belül is el lehet helyezkedni, ahol pszichológusokkal, egyéb terapeutákkal együtt dolgozva segítenek az ügyfeleken. A coachokat sokszor hívják ki cégek is, hogy képezzék a potenciális vezetőket, vagy az újonnan kinevezett vezetőket.

 

coach-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a Coach képzés elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnének másokat coacholni/tréningelni, és ehhez használható gyakorlati ismereteket szeretne szerezni.
 • Azoknak, akik már segítő szakmában dolgoznak, és szeretnék növelni a repertoárjukat. 
Ilyen segítő szakma lehet például a szociális munkás, pszichológus, pedagógus.
 • Azoknak, akik saját magukat szeretnék lelkileg, szellemileg fejleszteni, tehát önfejlesztés céljából.

 

Mi szükséges a coach képzés elvégzéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • Előnyt jelent valamilyen segítő szakma megléte, de nem feltétel!

A tanfolyam elvégzését követően certifikátot állítunk ki.

A tanfolyam moduljai

 1. Modul
  a. Bevezetés
  b. Mi az a coaching?
  c. Mi az a boldogság?
  d. Motiváció és Maslow piramis
  e. Önismeret
  f. Énkép
  g. Kérdezéstechnika
  h. Közléssorompók
  i. Teszt
 2. Modul
  a. Első ülés – Így néz ki az első ülés
  b. Első ülés – Diagnózis eszközök
  c. Első ülés – Célmeghatározás
  d. Kiégés
  e. Proaktivitás és Time management
  f. Átkeretezés
  g. Teszt
 3. Modul
  a. Felnőtt – Szülő – Gyermek
  b. Szeretetnyelvek
  c. Helyes táplálkozás, mozgás és pihenés
  d. Stressz
  e. Második és harmadik ülés – Energiamanagement
  f. Második és harmadik ülés – 5 csillagos gyakorlat
  g. Teszt
 4. Modul
  a. Konfrontáció
  b. Konfliktuskezelés
  c. Tárgyalástechnika
  d. Asszertivitás
  e. Negyed ülés – Kilépés a komfortzónánkból
  f. Két szék technika
  g. Az ötödik ülés – Vágyak és reziliencia
  h. Teszt
 5. Modul
  a. Az utolsó ülés –  Lezárás
  b. Értékesítés
  c. Etikai alapelvek
  d. Könyvajánló
  e. Teszt

Hallgatói visszajelzések

Rájöttem, hogy mire vágyok igazán

5,0 rating
2020.08.06.

Ahogy belemerültem a leckékben, rengeteg “AHA” érzés jött. Mindig is érdekeltek az emberek, szerettem nekik segíteni és olyan szakmára vágytam, ahol ezt érvényesíteni tudom. Most úgy érzem megtaláltam, amit eddig kerestem és lendületet kaptam ahhoz, hogy magasabb szintre emeljem az itt tanultakat 🙂 Köszönöm szépen, megérte a befektetést!

Nikolett

Köszönöm

5,0 rating
2020.07.26.

Hasznos kis tanfolyam, már csak a saját fejlődésünk,”növekedésünk” szempontjából is. Rettentően élveztem, alapból sokat foglalkozom hasonló témákkal, mivel nagyon fontos számomra a mentális egészség. A feladatok nagyon sok jó dologra képesek ráébreszteni az embert. =) Köszönöm.

Kitti

Szuper tanfolyam

5,0 rating
2020.05.14.

Hihetetlenül élvezetes volt számomra a tananyag olvasása, hallgatása. A videós részek nagyon tetszettek, maga a tanfolyam is szuperül van felépítve. A gimnáziumban nem szerettem tanulni, így egy ilyen online tanfolyamra is nehezen vettem rá magam. Nem bántam meg, sőt, egyenesen élveztem és nagyon sok hasznos tudást kaptam! Köszönöm! 🙂

Lázárné Kovács Enikő

Köszönöm!

5,0 rating
2020.05.12.

Kedves Bright Academy! Szeretném leírni, hogy mennyire hálás vagyok ezért a tanfolyamért. Nagyon hasznos volt számomra, rengeteg információt és inspirációt kaptam a saját vállalkozásom kialakításához. Rég nem tanultam ilyen élvezettel és jó kedvvel, 100%-ban lekötötte a figyelmem. Az oktató nagyon meggyőző, felkészült, nagyon jól kommunikál és szépen felépítette a modulokat. Aki még csak gondolkodik ezen a szakmán, annak nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot! Köszönöm még egyszer!

Rebeka

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

201.000 - 950.000 Ft

Forrás: fizetesek.hu

pekary-dorottya

Pekáry Dorottya

2016-ban tettem sikeres záróvizsgát az International Association of Coaching (IAC Coaching) budapesti iskolájának coach-és trénerképzésén, és azóta is folyamatosan képzem magam. Mára felépített coaching praxisom van és örömmel tölt el, hogy végre a hivatásomnak élhetek. Nagy lelkesedéssel adom át neked a tudásom!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás