fbpx

Coach képzés

Hogyan segíthetsz coachként hatékonyan az ügyfeleidnek?
coach-képzés
bruttó 63 990 Ft Egyszeri összeg
 • RÖVIDESEN ÁREMELKEDÉS VÁRHATÓ
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Köszönöm!

Kedves Bright Academy! Szeretném leírni, hogy mennyire hálás vagyok ezért a tanfolyamért. Nagyon hasznos volt számomra, rengeteg információt és inspirációt kaptam a saját vállalkozásom kialakításához. Rég nem tanultam ilyen élvezettel és jó kedvvel, 100%-ban lekötötte a figyelmem. Az oktató nagyon meggyőző, felkészült, nagyon jól kommunikál és szépen felépítette a modulokat. Aki még csak gondolkodik ezen a szakmán, annak nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot! Köszönöm még egyszer!
Rebeka

Szuper tanfolyam!

Hihetetlenül élvezetes volt számomra a tananyag olvasása, hallgatása. A videós részek nagyon tetszettek, maga a tanfolyam is szuperül van felépítve. A gimnáziumban nem szerettem tanulni, így egy ilyen online tanfolyamra is nehezen vettem rá magam. Nem bántam meg, sőt, egyenesen élveztem és nagyon sok hasznos tudást kaptam! Köszönöm! :)
Lázárné Kovács Enikő

Remek tananyag, felkészült oktató

Mindig is tanácsadóként szerettem volna dolgozni, de kicsit bizonytalan voltam merre induljak. Ez a tanfolyam rengeteget adott és inspirált abban, hogy merre van az utam. Az oktató igazán felkészült szakember, a tananyag pedig a legjobb amit mostanában találtam. Köszönöm The Bright Academy!
Brigitta

Coach képzés

Ez a coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél. Legalább egyszer az életben, szinte mindenki eljut odáig, hogy nem tudja, merre tovább, mi a következő lépés. Legyen szó akár magánéleti, akár szakmai elakadásról, szakértő segítséggel nincs megoldhatatlan probléma. Pár óra alatt meg tudod tanulni nálunk alapokat, a változás pedig innen indul. Tovább is tanulhatsz, (legyen az life coach, vezetői coach, vagy business coach képzés), hogy megvalósítsd az álmodat.

A coach képzés az egyik legnépszerűbb képzés nálunk, résztvevők véleménye alapján. Ajánljuk azoknak, akiknek célja önmaguk fejlesztése és szeretnék a segítő szakmát minél magasabb szinten űzni. Azoknak is ajánljuk, akik szeretnének hozzá látni önmaguk fejlesztéséhez. Szeretnél részt venni rajta? Iratkozz be, vagy keress minket e-mail formájában!

 

A coaching és a pszichológia közötti különbség

A pszichológus pszichológia alap és mesterdiplomával rendelkező egészségügyi szakember, aki különböző terápiás foglalkozások segítségével oldja fel a gyerekkori traumákat és oldja meg a jelenlévő problémákat. A life coaching vagy business coaching pedig egy olyan beszélgetés, melynek során a coach abban segíti az ügyfelet, hogy sikereket érjen el a magánéletben vagy a munkájában. Nem az okok feltárását tűzi ki céljául, hanem a meglévő erőforrásokat és képességeket használja ki vagy fejleszti. Éppen ezért a coaching folyamata rövidebb és kevesebb ülést jelent, mint egy terápia, amely általában évekig eltart.

A coach szerepe az ügyfelet előre mozdítani a céljai elérése érdekében.

 

coachképzés-tnnfolyam

 

Mi a különbség a life coach képzés és a business coaching képzés között?

Ha nemzetközileg akkreditált coach képzést szeretnél végezni, akkor hamar világossá válhat számodra, hogy rengeteg coach képzés van jelenleg a piacon. Ha számodra is nehézséget okoz a választás, elmondjuk mi a különbség a life coaching és a üzleti coaching között.

 

Business coaching

A business coaching során főként szervezetvezetőket, és gazdasági vagy versenyszférában mozgó személyeket, illetve csoportokat támogatsz. Ezek lehetnek hazai vagy nemzetközi cégek (létezik nemzetközi coaching is) attól függően, hogy a ICF (International Coach Federation – Nemzetközi Coach Szervezet) által regisztrált tag vagy-e. A szakmai coach elsősorban szakmai támogatást nyújt vezetőknek és munkavállalóknak egyaránt, olyan kényes helyzetekben, amit szervezeten belül szeretnél megoldani. Ugyanilyen sikeres lehet a szervezeti kommunikáció fejlesztésében, stressz vagy kiégés esetén, érdekérvényesítés és asszertív kommunikációs kérdésekben. A szakmai coach, egyfajta mentoring szerepet tölt be a cégnél, és rengeteg már fennálló konfliktust képes feloldani.

Eszköze a nyílt kommunikáció, legyen az vezetői vagy munkvállalói szinten. Olyan hallgatók számára ajánljuk, akiknek már van szakmai tapasztalata, esetleg a versenyszféra áll hozzájuk közelebb. Létezik emellett Magyarországon és a nemzetközi piacon executive coaching. Ezt coaching formát kifejezetten a cég vezetőknek és felső vezetőknek ajánljuk, akik elakadást észleltek cégen belül. A business coaching lehet személyes vagy Skype konzultáció, és az óra díját minden esetben te szabod meg. A coaching ülés lehet egyéni vagy csoportos, ez teljesen tőled függ.

 

Life coaching

A life coaching ezzel szemben sokkal inkább magánéleti, önismereti kérdésekben nyújt segítséget, életvezetési tanácsadás keretein belül. A life coaching során a a coach megpróbálja kérdésekkel rávezetni az ügyfelet egy – egy élethelyzet megoldására. Itt a hangsúly a belső kompetenciák felmérésén és erősítésén van, tehát az ügyfél önismerete és önbizalma is megnő. Lényeges hangsúlyozni, hogy a coaching során nem a múltbeli problémák felgöngyölítése a cél, hanem a problémamegoldás. A coaching során nem a múltra koncentrálnak a résztvevők, hanem szigorúan a jelenre.

A life coaching általában egyéni formában valósul meg, itt nincs csoportos lehetőség. Azért szükséges egy megfelelő keretet adni egy – egy mentoring ülésnek, (legyen ez üzleti vagy személyes), mert az ügyfél így kapja meg a megfelelőt tudást.

 

Önismeret vagy karrier?

Az már egyértelmű lehet számunkra, hogy ha a coaching – mint segítő szakma – felé kacsintgatunk, akkor nem egyszerű a választás. Rengeteg iskola, vagy akkreditált képzés áll rendelkezésünkre. Azt mindegyik esetben látjuk, hogy egy – egy coach képzés ára igen borsos, több százezer forint. Ha még nem döntöttük el, hogy valóban ezzel szeretnénk foglalkozni, vagy éppen csak önmagunk fejlesztése a cél, akkor ez a coach képzés tökéletes választás lehet számunkra. Mivel ez a coach képzés nem akkreditált, így nem tudunk majd saját praxist indítani a képzést követően, ehhez további nemzetközileg akkreditált képzési formát kell keresnünk.

A coach képzés elvégzése után, eldöntheted, hogy neked való-e a választott segítő szakma. Elsősorban, döntsük el, hogy mi a célunk a későbbiekben. Ezt elég coach képzés után megtenni, hiszen a képzés kellő betekintést nyújt a coach szakma rejtelmeibe. Ha ez megtörtént, akkor eldönthetjük, hogy ez a szakmai út-e a számunkra megfelelő. Mire vágyunk? Magas szintű önismertre vagy hosszútávú karrierre?

 

Pénz és idő

Két kiemelten fontos szempontról érdemes beszélni, ha elszántak vagyunk és eldöntöttük, hogy az alapozó coach képzés után merre tovább. Mivel a képzések eltérőek (árban és időben egyaránt), válaszd azt, ami számodra a legjobb ár és idő arányban. Sokan ár szempontjából választanak képzést, ez is egy valid kritérium. De ha nemzetközileg akkreditált coaching képzést keresel, annak biztos borsosabb lesz az ára.

Ha a te későbbi célod egy alapozó, fejlesztő képzés, egy PCC vizsgán való részvétel, mindenképpen végezd el szakmai alapozó képzéseinket, mert ehhez megfelelő kompetenciák megléte elengedhetetlen.

A pénz mellett az idő a következő kardinális kérdés. Nálunk a hallgatóink online tréning formájában tanulnak, saját időbeosztásban, akkor amikor van idejük/kedvük tanulni. Nincs adott kezdési időpont, a részvétel pedig teljesen önkéntes. A coach képzés, az egyik legnépszerűbb képzésünk, végzett hallgatóink egyértelmű pozitív visszajelzései alapján. Egy alapos képzésnek azonban kell idő ahhoz, hogy a tudás átadódjon és meglegyen a sikeres felkészültség, és a kellő önismereti munka. Bármilyen hosszú coach képzést választasz, soha nem fogod azt érezni, hogy eleget tudsz és kész vagy. Természetesen a szakmai alapok elsajátítása nélkülözhetetlen, de önmagunk fejlesztése egy soha véget nem érő munka.

Érdekel a coach szakma? Tanulj nálunk kiválóan felkészült, szakmailag elismert oktatónk segítségével! A képzés elvégzését követően certifikátot állítunk ki.

 

Vajon neked szól ez a coach képzés?

Mondták már neked, hogy mennyire jó tanácsokat adsz másoknak, és akár a szakmád is lehetne? Megvannak benned a szükséges kompetenciák? Ha szívesen segítenél, és képes vagy racionálisan értékelni a helyzeteket, akkor coach képzésünk neked szól! Természetesen később lehet life coach illetve business coach irányba tovább fejlődni, de ez a tanfolyam az alapot adja meg.

A life coach a magánéleti elakadásokkal önismereti kérdésekkel, célkitűzésekkel foglalkozik. A business coach pedig karrierváltásban, új vezetői pozícióban való megfelelésben, döntéshozatalban, munka és magánélet egyensúlyának kialakításában vagy annak fenntartásában segít ügyfeleinek. A végső kvíz, vizsga elvégzése után képzésünk befejezettnek tekinthető, nem kell hozzá semmilyen plusz vizsga díj. A képzés online, tehát nem szükséges a személyes jelenlét. A tanfolyamot bármikor elkezdheted és a saját tempódban végezheted, így nem vagy mások időbeosztásához kötve!

 

Mit tanulsz a coach képzésen?

 • Önismeret eszközeit
 • Boldogság megtalálása, motivációs eszközök
 • Burnout, vagyis kiégés kezelése
 • Kérdezéstechnika
 • Stresszkezelési módszerek
 • Time-management, vagyis hogyan bánj helyesen az idővel
 • Konfliktuskezelés, asszertív technika helyes használata
 • A magyar coach szakma etikai kódexe, alapelve, a coach szerződés tartalma

 

Hogyan tudsz elhelyezkedni coachként?

A coach általában magánszemély, aki személyes vagy online konzultációt tart. Emellett coaching cégen belül is el lehet helyezkedni, ahol pszichológusokkal, egyéb terapeutákkal együtt dolgozva segítenek az ügyfeleken. A coachokat sokszor hívják ki cégek is, hogy képezzék a potenciális vezetőket, vagy az újonnan kinevezett vezetőket.

 

coach-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a Coach képzés elvégzését?

 • Azoknak, akik szeretnének másokat coacholni/tréningelni, és ehhez használható gyakorlati ismereteket szeretne szerezni.
 • Azoknak, akik már segítő szakmában dolgoznak, és szeretnék növelni a repertoárjukat. Ilyen segítő szakma lehet például a szociális munkás, pszichológus, pedagógus.
 • Azoknak, akik saját magukat szeretnék lelkileg, szellemileg fejleszteni, tehát önfejlesztés céljából.

 

Mi szükséges a Coach képzés elvégzéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • Előnyt jelent valamilyen segítő szakma megléte, de nem feltétel!

A tanfolyam elvégzését követően certifikátot állítunk ki, mely igazolja a képzés sikeres elvégzését. Certifikátjaink magyar, angol és német nyelven is kérhetőek.

 

A tanfolyam moduljai

 1. Modul
  a. Bevezetés
  b. Mi az a coaching?
  c. Mi az a boldogság?
  d. Motiváció és Maslow piramis
  e. Önismeret
  f. Énkép
  g. Kérdezéstechnika
  h. Közléssorompók
  i. Teszt
 2. Modul
  a. Első ülés – Így néz ki az első ülés
  b. Első ülés – Diagnózis eszközök
  c. Első ülés – Célmeghatározás
  d. Kiégés
  e. Proaktivitás és Time management
  f. Átkeretezés
  g. Teszt
 3. Modul
  a. Felnőtt – Szülő – Gyermek
  b. Szeretetnyelvek
  c. Helyes táplálkozás, mozgás és pihenés
  d. Stressz
  e. Második és harmadik ülés – Energiamanagement
  f. Második és harmadik ülés – 5 csillagos gyakorlat
  g. Teszt
 4. Modul
  a. Konfrontáció
  b. Konfliktuskezelés
  c. Tárgyalástechnika
  d. Asszertivitás
  e. Negyed ülés – Kilépés a komfortzónánkból
  f. Két szék technika
  g. Az ötödik ülés – Vágyak és reziliencia
  h. Teszt
 5. Modul
  a. Az utolsó ülés –  Lezárás
  b. Értékesítés
  c. Etikai alapelvek
  d. Könyvajánló
  e. Teszt
 6. Modul – Bónusz! Párkapcsolati Coaching
  a. Mitől egészséges egy párkapcsolat?
  b. Hogyan tudsz önazonosan párt választani?
  c. Kommunikáció a párkapcsolatban
  d. Hogyan kommunikáld érzéseidet a párkapcsolatban?
  e. Asszertív kommunikáció = megfelelő kommunikáció a párkapcsolatban
  f. 7 egyszerű asszertív kommunikációs technika a harmonikus párkapcsolathoz
  g. Kompromisszum
  h. Az egészséges párkapcsolathoz fontos a határkezelés
  i. Mi vált konfliktust a párkapcsolatban?
  j. Passzív – agresszív kommunikáció
  k. Az elvárások miatti konfliktus
  l. Hogyan kezeld a konfliktust a párkapcsolatban?
  m. Értsd meg mélyen a párodat!
 7. Bónusz modulok
  – Freelancer életmód és meditációs/relaxációs technikák ügyfelek számára

 

Hasonló tanfolyam

Asszertív kommunikációs tréning

Konfliktuskezelés tréning

Stresszkezelés tréning

Hallgatói visszajelzések

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon

Rated 5 out of 5
2021.07.28.

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, amely számomra egy új szakmai terület. A tanfolyam során számos új fogalommal, témakörrel és eszközzel ismerkedtem meg, amely a saját magam jobb megismerésére, önfejlesztésére lesz alkalmas. Segítő szakmában dolgozom, így a tanultakat a napi gyakorlatomban fogom tudni majd használni. Az anyag érthető, lényegre törő, a jegyzetek rövidek, de tartalmasak. Számomra különösen fontos volt, hogy munka mellett rugalmas időbeosztásban tanulhattam. Az oktatónk kedves személyisége, érthető beszéde sokat segített az anyag elsajátításban. A tanfolyam elvégzését ajánlottam az ismerősi körömben.

Sóstai Szilvia

Teljesen meg vagyok elégedve mindennel!

Rated 5 out of 5
2021.07.28.

Nagyon jól felépített elearninges tananyag-sorozatot kaptam, ahol is volt “hagyományos” rendszerű oktatás egy képzett coach által. Rendszeresek voltak a tesztek, ami a visszacsatolást könnyítette meg számomra. Tetszett az is, hogy a tesztkérdéseknél megnézhettem az elrontott válaszaimat, tanulva a hibáimból. Továbbá az is jól ki volt találva, hogy valamennyi foglalkozás után volt “házi feladat”, így az egyes alkalmazandó feladatokat saját magamon is begyakorolhattam. Köszönöm a lehetőséget!

Szentesi Éva

Nagyon élveztem!

Rated 5 out of 5
2021.01.08.

Nem gondoltam volna, hogy egy online tanfolyam – amit ráadásul saját szabadidőm szerint végezhetek el – ennyire lefogja kötni a figyelmem, és alig várjam, hogy folytathassam! Igazán kedves és szakmailag felkészült az oktató, nagyon élvezetes volt a videóit nézni és hallgatni, Rengeteg dologra döbbentett rá, önfejlesztés céljából is szuper választás, ha valaki nem is kifejezetten ebben szeretne elhelyezkedni hosszútávon. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek! 🙂
Köszönöm még egyszer Bright Academy!

Mira

Rájöttem, hogy mire vágyok igazán

Rated 5 out of 5
2020.08.06.

Ahogy belemerültem a leckékben, rengeteg “AHA” érzés jött. Mindig is érdekeltek az emberek, szerettem nekik segíteni és olyan szakmára vágytam, ahol ezt érvényesíteni tudom. Most úgy érzem megtaláltam, amit eddig kerestem és lendületet kaptam ahhoz, hogy magasabb szintre emeljem az itt tanultakat 🙂 Köszönöm szépen, megérte a befektetést!

Nikolett

Köszönöm

Rated 5 out of 5
2020.07.26.

Hasznos kis tanfolyam, már csak a saját fejlődésünk,”növekedésünk” szempontjából is. Rettentően élveztem, alapból sokat foglalkozom hasonló témákkal, mivel nagyon fontos számomra a mentális egészség. A feladatok nagyon sok jó dologra képesek ráébreszteni az embert. =) Köszönöm.

Kitti

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

201.000 - 950.000 Ft

Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

pekary-dorottya

Pekáry Dorottya

2016-ban tettem sikeres záróvizsgát az International Association of Coaching (IAC Coaching) budapesti iskolájának coach-és trénerképzésén, és azóta is folyamatosan képzem magam. Mára felépített coaching praxisom van és örömmel tölt el, hogy végre a hivatásomnak élhetek. Nagy lelkesedéssel adom át neked a tudásom!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!