fbpx
/
/
Webdesigner tanfolyam – a legjobb online!

Webdesigner tanfolyam – a legjobb online!

Legjobb webdesign tanfolyam

Webdesigner tanfolyam online? Igen!

Klisé vagy sem, de tény, hogy a technika, mint iparág továbbra is egy növekvő, billió dolláros üzlet. Ami leginkább érdekessé teszi, hogy a részévé válásához nincs szükség nagy befektetésre. ahhoz, hogy belekezdj valamelyik ágazatába, elég egy személyi számítógép is manapság. Lehet lassan eljutunk odáig is, hogy már csak egy mobiltelefonra lesz szükség hozzá.

A technológia fejlődésével már régen elérkeztünk arra a pontra, ahol élesen megkülönböztethető mivel lépünk interakcióba és mi biztosítja a háttérben számunkra ezt a felületet. Ha visszagondolunk a számítástechnika kezdetére, például az ENIAC vagy a Whirlwind I korszakára, egészen más képet kapunk. Akik ezeket a gépeket kezelték és építették, pontosan tudták, mi zajlik le minden egyes művelet mögött. Manapság a legtöbbünk azt sem sejti, hogy a számológép hogyan működik. Valljuk be nincs is szükségünk erre az ismeretre.

Csupán azért, mert a HTML és a CSS relatíve könnyen megtanulható nyelvek, sokan úgy gondolják, a web design olyasmi, amire bárki képes. Mennyiszer hallani, amikor az emberek azt mondják: ”én is megtudnám csinálni, de az öcsém is megcsinálná ingyen”. Abban senki sem kételkedik, hogy egy saját weblap készítése viszonylag könnyű feladat, de alkossunk egy párhuzamot. Mindenki tud futballozni csupán a sport kedvéért. A legtöbb embernek van annyi labdaérzéke, hogy ne rúgjon mellé. Nem olyan nehéz. De ahhoz, hogy valaki pénzt is kapjon azért, hogy focizik, az rengeteg munkának az eredménye. Szükség van hozzá eltökéltségre, fókuszra és rengeteg edzésre, hogy valaki igazán elsajátíthassa a futballt.

 

Hol és hogyan tanulj webdesignt?

Manapság rengetegen úgy gondolják, hogy a webdesign teljesen megtanulható az internetről, anélkül, hogy a legjobb webdesign tanfolyamok valamelyike már a zsebünkben lenne. Félreértés ne essék rengetegen használják az internetet problémák megoldására. Beírni a Google-be a kérdésünket olyasmi, amit a legtöbb professzionális webdesigner is megtesz. A probléma ott kezdődik, amikor valaki úgy alkalmaz egy megoldást, hogy nem is érti, miről van szó. Ezért például az olyan oldalak, mint a Stack Overflow, kétélű kardok. Itt például minden problémára több megoldás is elérhető. Annak az esélye azonban, hogy a legelfogadottabb vagy legjobban értékelt megoldás esetspecifikusan jó legyen egy odalátogatónak, igen kicsi. Még az is megeshet, hogy az így másolt kód pontosan azt teszi első ránézésre, amire hivatott kell hogy legyen. Azonban anélkül, hogy rászánná valaki az időt, hogy megértse az adott megoldás mitől és miért is működik pontosan, nagy az esély rá, hogy a kódrészlet előre nem látható problémákat fog generálni. Arról nem is beszélve, ha több ilyen bemásolást alkalmaz valaki egy adott oldal megtervezésénél. A mai világban elterjedt nézőpont, hogy csak fusson az oldal és akkor minden rendben van. Valljuk be rengeteg ember tölti azzal az idejét, hogy mások által megírt kódot fixál.

 

A webdesigner szakma

Az egyik legnagyobb munkaközvetítő oldal, az Indeed kimutatása szerint a webdesigner szakma a második legkeresettebb. Egy másik szintén nívós forrás szerint 15%-al fog emelkedni a munkalehetőségek száma 2026-ra. Teljesen megérthető, miért annyira keresett ez a szakma. Arról nem is beszélve, hogy az online reklámok befolyásolják a boltban történt vásárlások 56%-át is. Ahogy a világ egyre több eleme kap online felületet egyértelműen egyre több szakemberre van szükség, akik biztosítják a technikai hátteret ehhez.

Nem elhanyagolható tényező, hogy a webdesigner szakma kreatív munka. Vannak, akik szeretik, ha a mindennapi munkájuk konstans ugyanazokból az ismétlődő feladatból áll. Vannak, akik szeretik az új kihívásokat. Webdesignerként jobb, ha az ember az utóbbi kategóriába tartozik. Legyen szó akár egy multinacionális cégről, akár egy ügynökségről vagy a szabadúszók világáról, egy webdesigner munkája sosem lesz egy kaptafa. Ami egyesek szemében előny, másokéban hátrány lehet.

Önmagában az, hogy valaki az internet alakulásán dolgozhat, már egy egészen kiemelkedő élmény. Webdesignerként folyamatosan befolyásolható a világháló arculata. Cégek esetében elmondhatni, manapság egy potenciális vásárló véleményét nem a nyomtatott reklámanyag vagy egyéb reklámok befolyásolják a legjobban, hanem az interneten szerzett információk. Egy átlagos ember nagyon egyszerűen az alapján ítél meg például egy céget, hogy annak milyen az online arculata. A web, mint technológia, folyamatosan változik. Mindig lehet, sőt nem árt, tanulni új készségeket.

 

Milyen tudást ad egy webdesigner tanfolyam?

A legjobb webdesign tanfolyam is csak az alapokat adhatja meg, amire mindenkinek önszorgalmából kell építkeznie. Egy webdesigner nem csak tipikusan grafikus szoftverekkel dolgozik. Általánosan elfogadottan érdemes jártasságot szerezni a HTML, a CSS és a JavaScript világában is. És sok még sok más technológiát megemlíthetnénk. Nem is beszélve azokról, amelyek még nem is léteznek.

Sokak számára ennek a szakmának a legnagyobb előnye, hogy otthonról is elvégezhető a munka. Saját időbeosztással jóval többet lehet foglalkozni a családdal vagy a hobbikkal. Már csak a munkanapokon megszokott ingázások a lakhely és munkahely között is eltűnnek, így rengeteg idő szabadul fel. Arról nem is beszélve, hogy az otthon kényelméből lehet megkeresni a sokszor vonzó külföldi fizetéseket, anélkül, hogy elhagyná a hazáját az ember. Ugyanakkor mindez mellett nagyon sok világszerte ismert nagyvállalat tárt karokkal várja a megfelelő jelentkezőket.

 

A webdesigner tanfolyam előnye

Hosszútávú befektetésként megállja a helyét egy webdesign tanfolyam, mert az online világ egyre csak terjed. Az információközlés legnépszerűbb formája a világban továbbra is az internet és valószínűleg jó sokáig az is marad. A folyamatos növekedés folyamatos munkalehetőségeket kínál. Fizetés tekintetében pedig jó ideje és még mindig azok a szakmák állnak a lista élén, amik kapcsolódnak az internethez.

Összefoglalva: egy webdesigner munkája nagyban meghatározó lehet egy cég profiljának megalkotásában. Ezek a szakembereket pontosan ehhez mérten is fizetik meg. Ugyanakkor ahhoz, hogy megőrizze a tudását egy webdesigner, naprakésznek kell maradni az internet világában, ami nem könnyű. Több technológiával lépést tartani nem egyszerű, de egy olyan webdesign tanfolyammal, amit mi kínálunk, meg lehet szerezni a megfelelő alapokat.

Grafikus Online Tanfolyam

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

Megnézem

Legfrissebb Bejegyzések

Nincsenek bejegyzések.

10001 Tanulónk 8 kedvenc tanfolyama

Miben vagyok jó? Tehetség Térkép és útmutató! Készíts személyre szabott tehetségtérképet, kapj pontos útmutatót, és indulj útnak erősségeid birtokában!

19 990 Ft

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával. Hatékonyan, gyorsan egyszerűen tanulhatod meg a grafikai tervezés alapjait.

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez az alapozó coach képzés segít abban, hogy eldönthesd, szeretnél-e a segítő szakmában dolgozni vagy pusztán önmagad fejlesztése a cél.

5

89 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

A megfelelő étrend kialakítása és betartása bonyolultnak tűnik, de a tudás birtokában bárki képes lehet rá! Gyakorlatias kurzusunkkal megtudhatod, hogyan.

5

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ismerkedj meg, a marketing minden fő ágával és válj képessé egy marketing csapat menedzselésére!

4.8

99 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!