Black Friday Extra akciós ajánlatok

November 27-29.

black-friday-extra-the-bright-academy

Black Friday Extra Akció november 27-29. között a The Bright Academy weboldalon. Inspirációs és fejlesztő online tanfolyamok akár 58% kedvezménnyel, mindössze 9.990 forintért vásárolhatod meg az akció időtartama alatt.

A Black Friday Extra Akcióban résztvevő tanfolyamok

Az akcióban résztvevő tanfolyamokat 9.990 forintért vásárolhatod meg november 27-29. között:

 

Minden The Bright Academy tanfolyam elvégzését követően certifikátot adunk magyar, angol és német nyelven, mely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését. Minden megvásárolt tanfolyam után egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Figyelem: Az akció csak 3 napig tart! Lepd meg magad a kedvenc tanfolyamoddal, vagy add ajándékba szeretteidnek karácsonyra.

Ajándékozz tudást karácsonyra!

Igazán hasznos ajándékot keresel karácsonyra? Valamit, ami különleges, fejleszt és segít a karrierváltásban? Ajándékozz valóban használható tudást a The Bright Academy online tanfolyamaival!

Kurzusaink a népszerűbb hiányszakmákhoz, a legkeresettebb szakterületekhez és az otthoni munkavállaláshoz nyújtanak tudást. Online tanfolyamainkat bármikor elkezdheted és a saját tempódban tanulhatsz otthon, kényelmesen.

Hogyan vásárolhatod meg a tanfolyamot ajándékba?

  • Válaszd ki az Online Tanfolyamok oldalon a kurzust.
  • Kattints az „Ajándékba adom” gombra a kiválasztott tanfolyam oldalán.
  • Add meg a neved és az email címed, majd a kártya adatokat a fizetéshez.
  • Az ÁSZF és Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadását követően kattints a „Beiratkozás a Tanfolyamra” gombra.
  • A fizetés sikerességét követően küldünk egy visszaigazoló emailt az általad megadott email címre.
  • Kérünk, hogy erre a visszaigazoló emailre válaszolva írd meg nekünk, hogy ajándékba szeretnéd adni ezt a tanfolyamot. Kérünk, hogy az emailben írd meg nekünk az megajándozni kívánt személy nevét is.
  • 1-2 munkanapon belül egy válasz emailben küldünk egy ajándékutalványt, melyen a megajándékozni kívánt személy neve és egyedi kuponkódja található. Színes, karácsonyi grafikájának köszönhetően csak ki kell nyomtatnod és egy borítékban már át is adhatod!
ajandekozz-tudast-karacsonyra-ajandekutalvany