Black Friday akciós ajánlatok

November 20-22.

black-friday-akcio-the-bright-academy

Black Friday akció november 20-22. között a The Bright Academy weboldalon! Legnépszerűbb tanfolyamainkat 25-40% kedvezménnyel vásárolhatod meg az akció időtartama alatt. 

Ráadásul 6 kiemelt tanfolyamunk esetében 1 órás szakmai videókonzultációt adunk ajándékba a tanfolyam oktatójával. Az ajándék konzultáció keretében felteheted az oktatódnak a kérdéseidet, aki szakmailag segít majd neked a fejlődésben. 

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Válaszd ki a számodra ideális tanfolyamot, és fejlődj te is szakmailag, oktatóink segítségével!

A Black Friday Akcióban résztvevő tanfolyamok

Az akcióban résztvevő 6 kiemelt tanfolyam 25-40% kedvezménnyel, AJÁNDÉK szakmai konzultációval:

 

Ezenkívül 25-40% kedvezménnyel vásárolhatod meg további népszerű tanfolyamainkat:

 

Ne hagyd ki ezt az egyszeri lehetőséget! Válaszd ki a számodra ideális tanfolyamot, és fejlődj te is szakmailag, oktatóink segítségével!

Figyelem! Az akció csak 3 napig tart.

Az ajándék szakmai videókonzultációval kapcsolatos tudnivalók

  • Az ajándék videókonzultáció kizárólag a fentebb említett 6 kiemelt tanfolyam megvásárlása esetén vehető igénybe.
  • A promóció időtartama: 2020. november 20-22.
  • A tanfolyam megvásárlásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a vásárlás során megadott email címedet átadjuk a tanfolyam oktatójának kapcsolatfelvétel céljából. Adatkezelési szabályzatunkat itt tudod elolvasni.
  • A tanfolyam megvásárlását követően a tanfolyam oktatója 5 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot az ajándék szakmai videókonzultációval kapcsolatban, így közvetlenül vele tudsz egyeztetni időpontot.
  • A videókonzultáció privát, kizárólag az te és az oktatód vesz részt rajta.