fbpx

Barista tanfolyam

barista-tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásÁról?

Barista tanfolyam – Kávé rajongóból barista!

Online barista tanfolyam, a legnagyobb kávérajongóknak! Felkelsz, és már azonnal magad elé is képzeled. Kimész a konyhába és az első dolgod feltenni főni. Majd ahogy készül, megérzed az illatát. Már alig várod, hogy megkóstold. Ahogy az első kortyot megízleled, máris szebbnek és könnyebbnek látod a napodat. Te is így érzel a kávé iránt? Ámulattal, vegyes csodálattal nézed, ahogy elkészíti neked egy barista a kedvencedet? Kávérajongóból barista! Itt az idő, hogy te is megtanulj mindent a kávé elkészítéséről barista képzésünkön!

 

Miről is szól a barista tanfolyam?

Online barista tanfolyam, amelynek segítségével most megtanulhatod, hogy milyen a kávé, mint növény, milyen fajtái vannak, és hogyan lesz tökéletes az espresso. Ezen kívül megtanulhatod, hogy hogyan zajlik a tökéletes pörkölés, hogy a legmagasabb legyen a kávé minősége, a darálás módszereit, hogy hogyan tudod a legtökéletesebb aromát elérni, és hogyan tudod a habot megfelelővé gőzölni és formázni. Nem véletlenül hívják Latte-artnak, hiszen egy művészi ággá nőtte ki magát ez a foglalkozás. Kézügyességre, türelemre és precizitásra lesz szükséged, és rengeteg gyakorlásra. Ha vonz ez a szakma, esetleg a vendéglátásban dolgozol és szívesebben specializálódnál, akkor neked ajánljuk online tanfolyamunkat.

 

barista-tanfolyam

 

Baristákra mindenhol szükség van, akár csak egy kis kávézóban, hatalmas kávézóláncoknál, mint a Costa Coffee vagy a Starbucks, de az exkluzív folyami és tengerjáró hajókon is szükség van rájuk. 2003 óta pedig minden évben megrendezi Magyarország is a Barista versenyt – szuper érzés lenne egyszer elindulni rajta, nem? Ha a válaszod igen, akkor nézd meg tanfolyamunkat, és próbáld ki magad a kurzusunkon, majd találkozzunk a bárpult másik oldalán!

 

barista-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Mindenkinek, aki a kávé nagy rajongója.
  • Aki szeretne otthon is minőségi, saját maga által készített kávét inni.
  • Aki szeretne valami művészeti ágat elsajátítani, de nincs ideje képzőművészettel, vagy zenével foglalkozni.

 

Mire van szükséged a barista tanfolyam elvégzéséhez?

  • Idővel szükséged lesz egy igazán erős, professzionális kávégépre. Ajánljuk, hogy nézz szét egy barista boltban.
  • Idővel szükséged lesz beszerezni az összes barista sablont és eszközt, hogy akadálytalanul próbálkozhass és készíthesd a szebbnél szebb művészi kávékat.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok: Alakformáló edzésterv nőknek - 6 hetes kihívás
Barista tanfolyam
Esküvőszervező tanfolyam
Frontend fejlesztő képzés
Growth Hacking Tanfolyam
Home Staging tanfolyam
Jóga életmód tanfolyam
Mentálhigiénés életmód tanácsadó tanfolyam
Online KRESZ tanfolyam
Online német tanfolyam kezdőknek
Rendezvényszervező tanfolyam
Spanyol tanfolyam kezdőknek
Üzleti Analitika tanfolyam
Vegán cukrász tanfolyam
Villámolvasás tanfolyam
Webfejlesztő tanfolyam - A webprogramozás alapjai
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.