fbpx

BLACK FRIDAY LEÁRAZÁS

Tanfolyamok 25-40% kedvezménnyel, AJÁNDÉK 1 órás szakmai konzultációval november 20-22. között.

Részletekért kattints ide

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek

Válj te is profi videószerkesztővé!
adobe-premiere-pro-videoszerkeszto-tanfolyam-kezdoknek
bruttó 24 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Élvezetes tanfolyam

Sok videó, hasznos tippek, gyakorlatias. Tetszett, hogy emberközeli volt a kurzus, sok képernyővideóval és az oktató is szimpatikus volt. Köszönöm!
Ádám

Nagyon tetszett!

Nagyon tetszett, hogy videós anyagokat is tartalmazott a kurzus, sokkal könnyebb volt számomra így megtanulni az alapokat, főleg megismerni a program nyújtotta lehetőségeket.
Zília

10/10

Rengeteg hasznos tippet tanultam a tanfolyam során, az oktató nagyon jófej, és ha bármi kérdésem volt, szinte azonnal választ kaptam az ügyfélszolgálattól! Szuperek vagytok csak így tovább! :)
Nyári Dalma

Egy tanfolyam, amely elvégzése után profi videóvágó lehetsz!

Egy sokoldalú vágóprogramhoz szükséges tudás elsajátítása az első lépés a vágó szakmához. Az Adobe Premiere Pro tanfolyam ebben segít. A vágás minden filmes utómunka alapja, mivel ez határozza meg az elkészülő videó stílusát, ritmusát, formáját, hosszát, tehát gyakorlatilag a felvétel a mi kezünk alatt lesz végtermék.

Az Adobe Premiere Pro az egyik legkorszerűbb videóvágó szoftver, mellyel gyakorlatilag bármilyen tartalom (videó, állókép, hang) szerkeszthető bármely széles körben elterjedt operációs rendszeren (Windows és MacOS). Éppen ezért használják filmek, reklámfilmek, tv-műsorok, online videók vagy csak hobbivideók szerkesztésére. A vágás mellett a programban gyorsan és egyszerűen adhatunk a videóhoz zenét, feliratokat és effekteket, de a munkafolyamat integrálja a rokon Adobe-szoftvereket is, így javíthatjuk a képeket a Photoshop, vagy animációkat illeszthetünk be az After Effects segítségével.

Ha szeretnéd kíváncsiságodat szenvedéllyé alakítani és szeretnél egy bárhonnan végezhető hiányszakmát a munkádnak tudni, vagy csak vállalkozásod reklámkampányait szeretnéd több szinttel megdobni rövid, látványos filmek készítésével akkor ez a kurzus neked szól.

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

Az alapokat és annál azért kicsit többet megtanítva elindítunk az egyik legkreatívabb szakma csúcsa felé. Fejezeteinkben nem csak technikailag elemezzük ki a Premiere Pro-t, hanem elültetjük a tanulni vágyás magjait is, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen, ha naprakészek és versenyképesek szeretnénk maradni. Információkat kapsz az ideális work-flow kialakításáról, megismered a szerkesztés munkafázisait, megtudhatod, mik azok az apró dolgok, amik nagyban hozzájárulhatnak a videód sikerességéhez.

A kurzus végére nem csak a Premiere Pro-t fogod ismerni, hanem kitágul a videoszerkesztés világa a fejedben. Nem csak az ikonok és a szoftver nyújtotta lehetőségekről fogsz tudni, az a célunk, hogy még többet akarj majd még tanulni. Az a célunk, hogy a kreativitásodat, önmagadat a lehető legjobban ki tudd fejezni.

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

Miről szól az Adobe Premiere Pro Tanfolyam?

 • Ideális és egyszerűen navigálható work-flow kialakításáról
 • Maszkolás, Színkorrekció és átvezető effektek (transition) használata
 • Hanganyag javítása, loopolása
 • Video anyag hatékony felépítése és nézői szemmel fogyaszthatóvá tétele
 • A Premiere Pro valamennyi funkciójának teljeskörű használata

Mire szükséged lesz a tanfolyam során?

 • középerős számítógép (4. generációs intel i5 processzor + 8GB RAM minimum)
 • internet kapcsolat
 • kitartás, kíváncsiság
 • Adobe Premiere Pro 2018 vagy újabb verzió (Az Adobe Premiere Pro program 7 napig ingyenesen kipróbálható)

A tanfolyam moduljai

   1. Bemutatkozó
   2. Videók tulajdonságának triumvirátusa
   3. Munkatér és szekvencia létrehozás
   4. Alapszintű szerkesztés és szerszámok
   5. Effekt irányító panel _ effektek _ keyframek
   6. Átvezetők használata
   7. Feliratok és grafikus elemek
   8. Feliratok és effektek
   9. Színkorrekciózás
   10. Speedramping avagy gyorsítás-lassítás
   11. Hangmanipuláció és hangeffektek
   12. Maszkolás
   13. Export beállítások
   14. Hasznos beállítások
   15. Hasznos honlapok – köszönet nyilvánítás

Hallgatói visszajelzések

Szuper volt, köszönöm!

5,0 rating
2020.07.20.

Hasznos kurzus volt, az oktató jófej, köszi

Kinga K.

Élvezetes tanfolyam

5,0 rating
2020.05.16.

Sok videó, hasznos tippek, gyakorlatias.
Tetszett, hogy emberközeli volt a kurzus, sok képernyővideóval és az oktató is szimpatikus volt.
Köszönöm!

Ádám

Mészáros Bence

Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát. Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is. Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás