fbpx

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam Kezdőknek

Válj te is profi videószerkesztővé!
adobe-premiere-pro-videoszerkeszto-tanfolyam-kezdoknek
bruttó 24 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák
 • A tanfolyam azonnal indul
 • Időkorlát nélküli hozzáférés a tanfolyamhoz
 • Személyes jelenlétet nem igényel

Élvezetes tanfolyam

Sok videó, hasznos tippek, gyakorlatias. Tetszett, hogy emberközeli volt a kurzus, sok képernyővideóval és az oktató is szimpatikus volt. Köszönöm!
Ádám

Nagyon tetszett!

Nagyon tetszett, hogy videós anyagokat is tartalmazott a kurzus, sokkal könnyebb volt számomra így megtanulni az alapokat, főleg megismerni a program nyújtotta lehetőségeket.
Zília

10/10

Rengeteg hasznos tippet tanultam a tanfolyam során, az oktató nagyon jófej, és ha bármi kérdésem volt, szinte azonnal választ kaptam az ügyfélszolgálattól! Szuperek vagytok csak így tovább! :)
Nyári Dalma

Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam elvégzése után profi videószerkesztő lehetsz!

Egy sokoldalú vágóprogramhoz szükséges tudás elsajátítása az első lépés a vágó szakmához. Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam elvégzését olyan kezdő vágóknak ajánljuk, akik ebben szeretnének fejlődni. A vágás minden filmes utómunka alapja, mivel ez határozza meg az elkészülő videó stílusát, ritmusát, formáját, hosszát, tehát gyakorlatilag a felvétel a mi kezünk alatt lesz végtermék. A profi oktató által elkészített online tanfolyam segítségével megtanulhatod a videószerkesztés alapjait, akár néhány óra alatt! Készen állsz? Vágj bele!

 

Mi is pontosan az Adobe Premiere Pro?

Az Adobe Premiere Pro videószerkesztő az egyik legkorszerűbb videóvágó szoftver, mellyel gyakorlatilag bármilyen tartalom (videó, állókép, hang) szerkeszthető bármely széles körben elterjedt operációs rendszeren (Windows és MacOS). Az Adobe Premier Pro nem pusztán videószerkesztő, bármilyen képekkel és hangokkal kapcsolatos projekt esetén használhatjuk. A program másik előnye, hogy After Effects kompatibilis, tehát még magasabb szintű effektek és videók hozhatók létre a segítségével.

 

Hol használják a legtöbbet?

Használják filmek, reklámfilmek, tv-műsorok, online videók vagy csak hobbivideók szerkesztésére. A vágás mellett a programban gyorsan és egyszerűen adhatunk a videóhoz zenét, feliratokat és effekteket. A munkafolyamat integrálja a rokon Adobe-szoftvereket is, így javíthatjuk a képeket a Photoshop, vagy animációkat illeszthetünk be az After Effects segítségével. Egy tipikus videóvágó általában tv műsorokon dolgozik, és a munkájuk nagyon komplex. Sokan több száz óra videó és hang anyagot dolgoznak fel, pusztán egy 20 perces blokk kedvéért. Mindenestre addig, amíg profivá nem válsz, kevés időt fogsz “on set” tölteni, amikor akár, már mint oktató is dolgozhatsz. Ez azonban számtalan különböző projekt készítése szükséges, és az, hogy felépíts egy meggyőző portfóliót.

 

Dolgozz a világ bármely pontjáról!

Ha szeretnéd kíváncsiságodat szenvedéllyé alakítani és szeretnél egy bárhonnan végezhető hiányszakmát a munkádnak tudni, vagy csak vállalkozásod reklámkampányait szeretnéd több szinttel megdobni rövid, látványos filmek készítésével akkor ez az online tanfolyam neked szól. A tanfolyam után a videó vágás a kisujjadban lesz, tehát ha később szeretnél a filmes szakmában elhelyezkedni, akkor a tanfolyamot neked ajánljuk! A videó vágás egyik előnye, hogy nem vagy helyhez kötve, így a képzés után szabadúszóként dolgozhatsz, akár teljesen online is. Többen úgy gondolják, hogy Budapest vagy környéke nagyobb lehetőségeket rejt, de ez nem feltétlen igaz. Budapest népszerű a filmesek körében, de te élhetsz bárhol. Az online munkák elérhetőek számodra akkor is, ha vidéken vagy külföldön élsz.

 

Milyen képességekre lesz szükséged videó szerkesztőként?

Egy szoftver nagymértékű ismerete elengedhetetlen, ha a videó vágás és szerkesztés a célod. A videó szerkesztéshez azonban nem elég a technikai oldalt ismerni egy – egy projekt készítése során. Egy videóvágónak fokozott figyelmet kell fordítani a részletekre, és tekintve, hogy a filmes ipar elképesztő munkamorált követel, bírnod kell a tempót. A művész típusok, akiket főként az ihlet inspirál sokszor elbuknak. A jó problémamegoldó képesség, a gyors reakcióidő mind – mind olyan tulajdonságok, amiket különböző online tanfolyamok nem oktatnak, mégis nélkülözhetetlenek. Elcsépeltnek hangzik, de a jó kommunikációs képesség alap. Egy videószerkesztőnek gyakran kell ápolnia a kapcsolatot az ügyfelekkel, vagy éppen a produkció többi tagjával. Ahhoz, hogy egy projekt (dvd elkészítése, 30 perces anyag elkészítése) zökkenőmentesen haladjon, az info gyors átadása kiemelten fontos.

 

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

 

Milyen tapasztalatokra és képesítésekre lesz szükséged a munkához?

Ahhoz, hogy videóvágóként kezdj el dolgozni, nincs egy adott képzés vagy tanfolyam, amit el kell végezned. Természetesen nem árt, ha az Adobe Premiere Pro Videószerkesztő Tanfolyam elvégzése után folyamatosan képzed magad, hiszen a kreatív szakma híres az állandó fejlődésről. Ha szeretnél még többet tanulni, akkor érdemes lehet tapasztalt oktató segítségét kérni. Jó hír, hogy videószerkesztő oktatónk mentorálással segíti a tanfolyam megvásárlóit. Az első óra ingyenes, így anyagilag teljesen kockázatmentes. Egy – egy külön óra és szakavatott oktató segíteni fog neked abban, hogy még hatékonyabban dolgozhass a későbbiekben. Ma már nagyon sok plusz képzés elérhető a filmes szakmában (akár külföldi és online platformokon) ahol videóchaten, online adja át a tudását az oktató. Természetesen egy tutorial, vagy speciális oktató dvd is sokat segíthet, ha szűkösebbek az anyagi kereteid.

Általában elmondható, hogy a filmeseket és a leendő ügyfeleidet sokkal jobban érdeklik majd a megszerzett tapasztalatok, mint az elvégzett tanfolyamok vagy diplomák. Ez nem azt jelenti, hogy a tanfolyamok nem segítenek a céljaid elérésében, pusztán azt, hogy a tapasztalatokon sokkal nagyobb a hangsúly.

 

Hogyan szerezhetsz tapasztalatot?

Sokkal nehezebb dió – bármilyen szakmában – kezdőként tapasztalatot szerezni. Mégis, talán a legegyszerűbb, hogyha egyszer – egyszer felajánlod az önkéntes segítséged. Mindig nézd meg, hogy kinek, és milyen projektben segítesz. Ez azért is fontos, mert álláskeresés esetén nagyobb esély van arra, hogy az előzőleg szerzett tapasztalataid alapján kapsz majd munkát. Gyártó cégek, reklámügynökségek, tervező stúdiók kínálnak gyakornoki lehetőséget, de ne feledd első körben biztosan kapsz majd visszautasítást. Hetente néhány óra biztosan elmegy majd a kereséssel, de ez ne vegye el a kedvedet, légy kitartó!

 

Hogyan épül fel az Adobe Premiere Pro videószerkesztő tanfolyam?

A videószerkesztés alapjait (nyersanyagok importálása, videofájlok vágása) részletesen megtanulva, a tanfolyam segítségével elindítunk az egyik legkreatívabb szakma csúcsa felé. Fejezeteinkben nem csak technikailag elemezzük ki a Premiere Pro-t, hanem elültetjük a fejlődni vágyás magjait is, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen, ha naprakészek és versenyképesek szeretnénk maradni. Információkat kapsz az ideális work-flow kialakításáról, megismered a szerkesztés munkafázisait, megtudhatod, mik azok az apró dolgok, amik nagyban hozzájárulhatnak a videód sikerességéhez. Az online tanfolyamok sokszor inkább a szöveges részre helyezik a hangsúlyt, ez a tanfolyam azonban videók segítségével gyorsan elsajátíthatod az alapokat.

Az online tanfolyam végére nem csak a Premiere Pro-t fogod ismerni, hanem kitágul a videoszerkesztés világa a fejedben. Nem csak az ikonok és a szoftver nyújtotta lehetőségekről fogsz tudni, az a célunk, hogy még többet akarj majd még tanulni. Az a célunk, hogy a kreativitásodat, önmagadat a lehető legjobban ki tudd fejezni.

 

abobe-premiere-pro-kezdo-tanfolyam

 

Miről szól az Adobe Premiere Pro Tanfolyam?

 • Ideális és egyszerűen navigálható work-flow kialakításáról
 • Fájlok importálása, video formátumok
 • Maszkolás, Színkorrekció és átvezető effektek (transition) használata
 • Hanganyag javítása, loopolása
 • Video anyag hatékony felépítése és nézői szemmel fogyaszthatóvá tétele
 • A Premiere Pro valamennyi funkciójának teljeskörű használata

 

Kinek ajánljuk az Adobe Premiere Pro Tanfolyamot?

 • Azoknak akiket érdekel a filmes világ, és a videó vágás minden folyamata
 • Azoknak a saját vállalkozásukban szeretnének egy profi videó anyagot készíteni
 • Azoknak, akik a kreatív szakmában szeretnének elhelyezkedni
 • Azoknak, akik nem Budapest vagy környékén élnek és online szeretnek tanulni

 

Mire szükséged lesz a tanfolyam során?

 • középerős számítógép, Windows vagy MacOs rendszerrel (4. generációs intel i5 processzor + 8GB RAM minimum)
 • internet kapcsolat
 • kitartás, kíváncsiság
 • Adobe Premiere Pro 2018 vagy újabb verzió (Az Adobe Premiere Pro program 7 napig ingyenesen kipróbálható)

 

A tanfolyam moduljai

   1. Bemutatkozó
   2. Videók tulajdonságának triumvirátusa
   3. Munkatér és szekvencia létrehozás
   4. Alapszintű szerkesztés és szerszámok
   5. Effekt irányító panel _ effektek _ keyframek
   6. Átvezetők használata
   7. Feliratok és grafikus elemek
   8. Feliratok és effektek
   9. Színkorrekciózás
   10. Speedramping avagy gyorsítás-lassítás
   11. Hangmanipuláció és hangeffektek
   12. Maszkolás
   13. Export beállítások
   14. Hasznos beállítások
   15. Hasznos honlapok – köszönet nyilvánítás

 

Kapcsolódó tanfolyamok, cikkek

Adobe Premiere Pro mentorálás – Az első óra ingyenes

Adobe Premiere Pro

Online tanfolyamok – A legjobbak 2021-ben

Hallgatói visszajelzések

Megéri

Rated 4 out of 5
2021.11.21.

Részletes tanfolyam kezdőtől haladóig. Kedvező ár

Áron

Szuper volt, köszönöm!

Rated 5 out of 5
2020.07.20.

Hasznos kurzus volt, az oktató jófej, köszi

Kinga K.

Élvezetes tanfolyam

Rated 5 out of 5
2020.05.16.

Sok videó, hasznos tippek, gyakorlatias.
Tetszett, hogy emberközeli volt a kurzus, sok képernyővideóval és az oktató is szimpatikus volt.
Köszönöm!

Ádám

Nézd meg, hogy mennyit kereshetsz ezzel a szakmával magyarországon!

HAVI BRUTTÓ ÁTLAGBÉR

230.000 - 1.500.000 Ft

Forrásaink: fizetesek.hu, glassdoor.com.

Mészáros Bence

Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát. Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is. Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt. Nagy öröm számunkra, hogy közel 2 év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.Mit kapsz nálunk egy online tanfolyam megvásárlásával?
 
– Modern oktatási felületetet, ahol a saját tempódban haladhatsz és modulonként tesztelheted a tudásod.
– Folyamatosan bővülő és frissülő, naprakész tananyagokat, szakterületükön elismert oktatóktól.
– Zártkörű, szakmai csoportot, ahol segítünk és tájékoztatunk téged.
– Kedvezményes szakmai konzultációt oktatóinkkal.
– Tudásbővítő és fejlesztő workshopokon való ingyenes részvételi lehetőséget.
– Certifikátot magyar, angol és német nyelven a tanfolyam elvégzését követően.
– A legkedvesebb, professzionális, segítőkész ügyfélszolgálatot, akitől bátran kérdezhetsz.
– Hozzájárulsz Földünk újraerdősítéséhez, hiszen minden tanfolyam megvásárlását követően egy fát ültetünk.
 
Csatlakozz te is a The Bright Academy tanulói közösségéhez, és szerezz valóban használható tudást!

Kezdd el most!