Webdesigner Online Tanfolyam

Hogyan készíts egyedi honlapokat?
bruttó 119 990 Ft Egyszeri összeg
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
TANFOLYAM

Webdesign tanfolyam

Ha érdekel a honlapkészítés, akkor ezt a tanfolyamot neked találtuk ki! Ahhoz, hogy elnyerd a leendő, potenciális ügyfelek bizalmát, nem elég egy Facebook oldal. Manapság egy sikeres vállalkozásnak elengedhetetlen része a weboldal. Persze, rengeteg webfejlesztő, sitebuilder, webdesigner van, de miért ne készíthetnéd te magad az oldaladat? Így biztosan olyan lesz, amilyet megálmodtál, nem beszélve arról, hogy az időn és költségeken is jelentősen spórolhatsz!

Mihez ért egy webdesigner?

Manapság rengetegen úgy gondolják, hogy a webdesign teljesen megtanulható az internetről, anélkül, hogy a legjobb webdesign tanfolyamok valamelyike már a zsebünkben lenne. Félreértés ne essék, rengetegen használják az internetet problémák megoldására. Beírni a Google-be a kérdésünket olyasmi, amit a legtöbb professzionális webdesigner megtesz. Egy jó képesítésű webdesigner azonban el tud látni online és offline grafikai feladatokat az Adobe Illustrator, Photoshop segítségével, majd ezután tanulja meg a HTML és CSS kódolást, amiből a legtöbb weboldal felépül. Bár a legtöbb helyen a programozás részét már egy sitebuilder végzi, a tanfolyamban megismerkedünk az alapvető weboldal programozási nyelvvel, hogy az egyszerűbb oldalakat te magad is létrehozhasd. Bár sokan gondolják, hogy a webdesigner kézzel is remekül rajzol, ez tévhit. Attól, hogy nem remekelsz kézügyességben, még alkothatsz igazi művészi értéket pixelek segítségével!

Jelenleg a webdesigner szakma a második legkeresettebb. Teljesen érthető, miért annyira felkapott ez a szakma. Ahogy a világ egyre több eleme kap online felületet egyértelműen egyre több szakemberre van szükség, akik biztosítják a technikai hátteret ehhez.

Miről fogsz tanulni a Webdesginer online tanfolyamon?

  • Online reklámok készítése – banner, hírlevelek és szponzorált tartalmak teljes grafikai arculata
  • Webes arculat – Logótervezés, névjegykártya tervezés, egyéb grafikai elemek elkészítése.
  • Webgrafikák készítése, webdesign – weboldalak grafikai tervezése elejétől a végéig.

Kiknek ajánljuk a Webdesigner online tanfolyamot?

  • Azoknak, akik elkészítenék vagy megújítanák weboldalukat
  • Akik szakmát váltanak és a kreatív, online munka világa érdekli őket
  • Akik kipróbálnák inkább a szabadúszók világát és remek kreatív, esztétikai érzékkel megáldottak
  • Akik a grafikai végzettségük mellett specializálódnának

Mivel kell rendelkeznek a tanfolyam elvégzéséhez?

  • Laptop vagy asztali gép
  • Weblapszerkesztő és grafikai szoftverek

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk a One Tree Planted non-profit szervezetnek, mely a világ 4 kontinensén szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás