Online Marketing Tanfolyam – Útmutató Kezdőknek

Hogyan használd ki az internetben rejlő lehetőségeket?
bruttó 44 990 Ft Egyszeri összeg
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
TANFOLYAM

Csak egy trendi kifejezés?

Elhinnéd, ha azt mondanám, hogy az internetfelhasználók száma még a mai napig folyamatosan nő? Sőt! Az állandó internetfelhasználók száma még intenzívebb növekedést mutat mint korábban. Mivel a marketing egyik legnagyobb célja, hogy megfelelő időben és a megfelelő helyen találd meg a célközönséged, így beláthatjuk, hogy az offline marketing egyre kevésbé hatékony. Manapság már mindenki az online térben éli az életét: ott vásárol, ott informálódik, ott osztja meg a gondolatait, ott építi a kapcsolatait, ott dolgozik.

Ezeknek köszönhetően elég jó lehetőség kínálkozik minden vállalkozás számára, hogy pontos felmérést készítsenek a potenciális vásárlókról, célzott kampányokkal megszólítsák őket, sőt pontosan mérjék azok hatékonyságát és időben reagáljanak az esetleges változásokra. Igazából ha belegondolunk minden adott az online térben. Mégis, olyan kevesen tudják, hogyan kell kihasználni ezeket a lehetőségeket.

Mi is pontosan az „online marketing”? Ez a rövid, ugyanakkor tömör tanfolyam segít felfedezni az online marketing alapjait és azt, hogy miért olyan népszerű manapság. Az útmutató segítségével te is alapvető szakmai tudásra tehetsz szert, melynek segítségével hatékony kampányokat indíthatsz az interneten.

Kinek ajánljuk ezt az Online marketing tanfolyamot?

 • Azoknak, akik érdeklődnek digitális marketing iránt.
 • Olyan szabadúszóknak és szakembereknek, akik szeretnék a digitális marketinget, mint hozzáadott szolgáltatást vagy szakmai tudáskészletet felfedezni.
 • Azoknak, akik többet szeretnének többet megtudni a digitális marketing formáiról, amelyeket a jelenlegi marketing-tevékenységeikben alkalmazni tudnak.

Miről fogsz tanulni az Online marketing tanfolyamon?

 • A digitális marketing előnyei
 • A digitális marketing csatornák különböző típusai
 • Hogyan használd hatékonyan az egyes csatornákat
 • Adatelemzés
 • A digitális marketing és a technológia közötti kapcsolat

Követelmények

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a digitális marketing alaptanfolyamának elvégzéséhez
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos online igazolást/oklevelet állítunk ki!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk a One Tree Planted non-profit szervezetnek, mely a világ 4 kontinensén szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Kezdd el most!

Hírlevél Feliratkozás