fbpx

Német kezdő tanfolyam

német-kezdő-tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásÁról?

Hallo! Wie gehts dir? Ugye, milyen jó lenne érteni a kérdést? Ez a német kezdő tanfolyam segít, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsd a német nyelv leggyakrabban használt alap kifejezéseit.

Lassan elengedhetetlen lesz a német nyelvtudás, ráadásul egyre több munkahelyen nem csak előnynek számít a megléte, hanem feltételnek is.  Ha nincs időd arra, hogy munka után nyelviskolába járj, vagy kiszámíthatatlan a munkaidőd, így kénytelen lennél mindig mindig elhalasztani a magánórád, az a legegyszerűbb, ha online kezded el! Az online tanfolyam esetében bármikor megállhatsz és abbahagyhatod, amikor szükséges, majd ugyanonnan folytathatod, amikor újra van rá időd! Emellett erősen ajánljuk, hogy kezdj el német nyelven filmeket nézni, magyar felirattal, vagy német nyelvű zenét hallgatni, hogy szokd a kiejtést – ennél jobban nem tudod magadévá tenni!

német-alaptanfolyam

Milyen tudást ad a német kezdő tanfolyam?

A kurzus egymásra épülő modulokra van osztva. A német nyelv alapjait elsajátító tanuló megérti a információkat olyan szövegekben, amelyek ismert témákról szólnak, és gyakori helyzetekhez kapcsolódnak, mint például az oktatás, a munka, a szabadidő terén. Le tud írni élményeket és eseményeket, reményeket és ambíciókat, továbbá röviden meg tudja indokolni és magyarázni a különböző álláspontjait. Egyszerű, de összefüggő szöveget tud alkotni szóban és írásban olyan témákban, amelyeket ismer, amelyek az érdeklődési körébe tartoznak. Tud kommunikálni a legtöbb olyan helyzetben, amely a német nyelvterületre történő utazás során adódik, mint például ételrendelés, bemutatkozás, ismerkedés, munkáról, hobbiról való mesélés, közlekedés. A kurzus során a nyelvtannal foglalkozunk elsősorban, ami a legfontosabb egy új nyelvelsajátításban.

Ha már tanultál valamilyen nyelvet, például angolt, akkor látni fogod, hogy nagyon eltér a két nyelv egymásról, legfőképp abban, hogy a németben leginkább úgy ejtjük a hangokat, ahogy leírjuk, míg az angolban sokszor hallás után igencsak nehéz leírni egy ismeretlen szót.

német-nyelvtanfolyam

A német kezdő tanfolyam tematikája

 • személyes névmás alany és tárgyesete egyes és többesszámban, ABC
 • igeragozás: heiβen,sein,…
 • 1-1000 ig számok, évszámok
 • Kérdőszavak, kérdő mondat
 • Határozott és határozatlan névelő alany és tárgyesete
 • Viel-viele,wenig-wenige
 • időhatározói kifejezések
 • módbeli segédigék ragozása és használata
 • felszólító mód, jövő idő, Perfekt képzése

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik előnyre szeretnének tenni a munkaerőpiacon egy új nyelv elsajátításával
 • Akiket érdekel és lenyűgöz a német nyelv, kultúra, identitás, ételek
 • Akik gondolkodnak azon, hogy német nyelvterületre költözzenek

Mi szükséges a német kezdő tanfolyam elvégzéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 • Papír és ceruza, füzet a tesztek megoldásához és a feladatok elvégzéséhez

A tanfolyam elvégzéséről certifikátot adunk, de ez NEM egyenértékű egy nyelvvizsgával.

További nyelvtanfolyamok

Angol online tanfolyam kezdőknek

 

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás