Az önmegismerés útja

Te is felfigyeltél már arra, hogy sok ember úgy viselkedik bizonyos helyzetekben, mintha ott sem lenne? És észrevetted már magadon, hogy beszélgetsz valakivel és folyamatosan elkalandozol? Hallottál már a tudatos jelenlét sikeréről?

A mindfulness gyakorlása a tudatos figyelemre sarkal, amikor szándékosan a jelen pillanatára figyelünk és megtapasztaljuk a körülöttünk zajló eseményeket. A tudatos jelenlét gyakorlása révén a meditáló fokozatosan harmóniát hoz az életébe, és újra felfedezi feltétel nélküli énjét, amelyet soha nem lehet igazán elveszíteni. A mindfulness gyakorlásakor a meditálót a béke, csend és nyugalom mély, oszthatatlan érzése járja át.

A jelen pillanatának megélése, amelybe a meditáció során lépünk, fokozatosan behatol a meditáción kívüli életünkbe. Ez fejleszti önmagunk motiválását és a stresszhelyzetekre való megfelelő reagálást.

 

tudatos-jelenlet

 

Tudatos jelenlét

Napjainkban robbanásszerűen nő az érdeklődés a tudatos jelenlét elvei és gyakorlata iránt, a mindfulness egyre szélesebb körű elfogadása pedig sok tudományos figyelmet kap. A mindfulness életmódját millióan választották már a világ minden táján. A modern vállalatok mindfulness képzését kínálják dolgozóiknak. Emberek milliói töltenek le tudatos jelenléthez kapcsolódó alkalmazásokat; egyes vállalatok még termékeik eladásához is a mindfulness koncepcióját használják.

Ahogy a tudatosság iránti érdeklődésünk tovább növekszik, sok könyv, program és tanfolyam vállalkozik arra, hogy megtanítsa, hogy hogyan éljünk jobb életet a meditáció segítségével.

Ez a tudatos jelenlétről szóló tanfolyam a mindfulness minden fontos aspektusát lefedi.

A tanfolyam első részében a tudatosság történetét és eredetét vizsgáljuk, valamint azt, hogy milyen élmény a tudatos jelenlét megélése. Ezt követően a mindfulness érzelmi szabadság elérésének céljából történő alkalmazását és a meditációra történő felkészülést részletezzük.

 

Kinek ajánljuk a Mindfulness tanfolyamot?

 

tudatos-jelenlet

 

Miről fogsz tanulni a Tudatos Jelenlét – Mindfulness tanfolyamon?

 

Követelmények

 

Hasonló tanfolyam

Mindfulness – Tudatos Jelenlét Online Tanfolyam – II. rész

 

Ingyenes tanfolyamaink elvégzése után igazoló oklevelet/certifikátot nem állítunk ki.

Vélemény, hozzászólás?